Koji narod najvise postujete..?

Najvise volim:
1.Jermene, Ruse, Argentince i Skandinavce( na facebooku ima BAS MNOGO prelepih devojaka iz Skandinavije, najvise od svih regiona po kojima sam

Нормално када се маса људи са Балкана сели тамо ! :mrgreen:

Браво за Јеремене... Њих само заборавио да споменем а баш их готовим !

Русе и латиноамериканце... Поред њих би могао да ставим можда још једино Либијце и друге антиамерчки расположене муслимане који своју веру, кулутуру, државу... не продају за бајке као ми Срби....

Што се тиче тога да су Немци имају радне навике је чиста глупост ....Све то они имају јер су добро плаћени... они који нису седе кући (последњих година све више њих)... Дај ти Србима плате какве су у Немачкој и да видиш како ће да раде... за те паре и Црногорци би ти и радили...

Pa nisu plate u Nemackoj same od sebe visoke, nego su oni radom podigli privredu na maksimalni nivo, pa samim tim i plate.
Inace i ja od svih naroda ubedljivo najvise postujem njih.

Русе и латиноамериканце... Поред њих би могао да ставим можда још једино Либијце и друге антиамерчки расположене муслимане који своју веру, кулутуру, државу... не продају за бајке као ми Срби....

Што се тиче тога да су Немци имају радне навике је чиста глупост ....Све то они имају јер су добро плаћени... они који нису седе кући (последњих година све више њих)... Дај ти Србима плате какве су у Немачкој и да видиш како ће да раде... за те паре и Црногорци би ти и радили...

Najveca glupost koju sam ja cula je da su Nemci bogati a lenji. Ko god je saradjivao sa Svajcarcima i Nemcima zna da su vrlo temeljni, predani i prisutni, jednom recju kao saradnici - izuzetni. Oni idu logikom da su jedan sraf u mehanizmu zvanom preduzece a mi mislimo da smo genijalci i samo da nam dozvole dusmani spucali bismo sve te zapadne debile. Aha, tek kad promolimo nos van shvatimo kako se radi kod nas a kako se radi u toj Nemackoj ili Engleskoj, svejedno.

Opa vidi Mujice . z:D

Back