Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nismo se mi borili protiv kršćana na strani Turaka, nego vi.
Nisu nas Turci naseljavali oko svojih mahala po Bosni, nego vas.
Što se borbi s Turcima tiče, Srbi nisu ni svađu započeli s Turcima od Kosovskog boja, pa sve do Karađorđa, neovisno na kojem se prostoru nalazili, a kamoli nekakvu bitku.![]()
tvoja glupost je epskih razmera
Па кад буљиш у си се место да слушаш....
Ето ја жабаре поштујем због клопе... сем мачака усудио бих да пробам читав њихов мени.Klopa, hmm... Francuska, Italijanska, a dobra je i ova nasa Balkanska- Turska- Srpska.
Klopa, hmm... Francuska, Italijanska, a dobra je i ova nasa Balkanska- Turska- Srpska.
Чорбасти пасуљ са ребарцима сувим као барут....и ракија усвињевача..
Какве пице,лазање,шародије,коњак,вињак,ликер,бренди,вотка .......
Вотка? Молим те Ђоленце да водиш рачуна шта пишеш.Чорбасти пасуљ са ребарцима сувим као барут....и ракија усвињевача..
Какве пице,лазање,шародије,коњак,вињак,ликер,бренди,вотка .......
Evo mu ga rodjeni brat , legenda .Ajde brže da si okačio 2, 3 linka sa jutubeta, Satana Panonskog !
Moram da popravim raspoloženje inače ću krenuti u autodestrukciju.
Вотка? Молим те Ђоленце да водиш рачуна шта пишеш.
Nije to ništa prema tvojoj.![]()
Чекај то је онај уместо кога је отишао у рат и погинуо кад се залетео ножем на тенак?Evo mu ga rodjeni brat , legenda .
![]()
proctaj tupane jos jednom sta si napisao
Evo, za sve one koji su depresivni: makar niste mrtvi!![]()
![]()
japanski narod i nemce
(ha, sad je očigledno šta nije valjalo u trojnom paktu)
Pa ne znam dal je umesto njega otišao,ovaj je čak i mladji mislim , a otišo je u rat verovatno da bi ga pustili iz ludare u kojoj je ležao godinama zbog ubistva neke budale.Чекај то је онај уместо кога је отишао у рат и погинуо кад се залетео ножем на тенак?![]()
Srbe naravnoKoji narod najvise postujete..?
Ajde brže da si okačio 2, 3 linka sa jutubeta, Satana Panonskog !
Moram da popravim raspoloženje inače ću krenuti u autodestrukciju.
Пази била је прича да је он отишао у рат кад је војна полиција дошла да мобилише његовог брата, па је то Драгојевић приказао у "Лепа села..." кад Веља оде у рат уместо брата.Pa ne znam dal je umesto njega otišao,ovaj je čak i mladji mislim , a otišo je u rat verovatno da bi ga pustili iz ludare u kojoj je ležao godinama zbog ubistva neke budale.![]()
Ne znam koji je taj, ali ovaj je legenda.
pa bas zato i jesi tupan,ali posto si tupan ti to ne kuzis?Tupan te napravio.
Znam ja vrlo dobro što sam napisao.