Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Hebiga...to je vise stvar ukusa![]()
Naravno, skidam kapu i Englezima, ali ono, nekako su mi draze neke USA grupe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hebiga...to je vise stvar ukusa![]()
Ja inace mnogo volim spansku umetnost, iako je vecini ljudi previse mracna. Omiljeni slikar mi je Goja, a volim i spansku kinematografiju, vise od Francuske. Sto se knjizevnosti tice, tu najveci umetnicki kvalitet imaju naravno Rusi, ali ja volim i anglosaksonske pisce jer su mi pitki i lagani za citanje, opustaju. U likovnoj umetnosti i vajarstvu-Italijani. U klasicnoj muzici- Nemci, Austrijanci, Rusi, Italijani (opera zvuci dobro jedino na italijanskom). Moda- Francuska naravno, i Italija. Film- USA, Spanija, Francuska.
Naravno, skidam kapu i Englezima, ali ono, nekako su mi draze neke USA grupe.
Ja inace mnogo volim spansku umetnost, iako je vecini ljudi previse mracna. Omiljeni slikar mi je Goja, a volim i spansku kinematografiju, vise od Francuske. Sto se knjizevnosti tice, tu najveci umetnicki kvalitet imaju naravno Rusi, ali ja volim i anglosaksonske pisce jer su mi pitki i lagani za citanje, opustaju. U likovnoj umetnosti i vajarstvu-Italijani. U klasicnoj muzici- Nemci, Austrijanci, Rusi, Italijani (opera zvuci dobro jedino na italijanskom). Moda- Francuska naravno, i Italija. Film- USA, Spanija, Francuska.
Sto se tice Fima...smijesno je uopste Francuske i Spanske stavljati u isti kos sa Americkim...
Нећемо више о Хрватима. О комшијама само најбоље.to je njihova propaganda da su iz irana, nije novost, za vreme ww2 su tvrdili da su gotskog porekla al su nemci popizdeli i naterali ih da promene udzhbenike iz istorije.
hrvati su takozvani beli oguzi koje su avari proterali iz oblasti juzhno od astrahana u 2 ili 3. veku, kasnije su avare proterali hazari, a sukob izmedju avara i oguza tj hrvata je nastavljen i u centralnoj evropi, oguzi tj hrvati su uglavnom istrebljeni ili slovenizovani a avari su poklekli pred brojnim invazijama raznih naroda na podruchju panonske nizije
Мода француска?Ja inace mnogo volim spansku umetnost, iako je vecini ljudi previse mracna. Omiljeni slikar mi je Goja, a volim i spansku kinematografiju, vise od Francuske. Sto se knjizevnosti tice, tu najveci umetnicki kvalitet imaju naravno Rusi, ali ja volim i anglosaksonske pisce jer su mi pitki i lagani za citanje, opustaju. U likovnoj umetnosti i vajarstvu-Italijani. U klasicnoj muzici- Nemci, Austrijanci, Rusi, Italijani (opera zvuci dobro jedino na italijanskom). Moda- Francuska naravno, i Italija. Film- USA, Spanija, Francuska.
Америчка музика, па готивим тај стари рок 60-те на 70-те (Елвис, Степенвулф...), али пошто у души припадам панку и новом таласу више готивим Енглезе.Lagani rok 60-ih, 70ih.![]()
Iako su, naravno, Englezi bez premca takodje.
Koje???
А бурек? Ко прави најбоље баклаве?
Америчка музика, па готивим тај стари рок 60-те на 70-те (Елвис, Степенвулф...), али пошто у души припадам панку и новом таласу више готивим Енглезе.
Од Америчких бендова "Dead Kenedis" не знам дали се тако пише) и Рамонесе.
![]()
Ајде од наведених слушам Дорсе, "come on baby light my fire" "LA women" и тако то, а ово даље ништа... Пеперсе не могу да сварим.Eagles-i, Doors-i, Mamas & Papas, Simon & Garfunkel, od malo tvrdjih stvari Pepersi, Nirvana, Alice Cooper, od novijih Killersi, moze i neki Green Day, na primer, ne mogu sada da se setim vise.
Naravno, oni nisu Bitsli, Stounsi ili Queen, ali ja licno volim da ih slusam. Bas sam dete 60ih.![]()
Ајде од наведених слушам Дорсе, "come on baby light my fire" "LA women" и тако то, а ово даље ништа... Пеперсе не могу да сварим.Од Нирване знам само "ладим јаја..."
Енглезе могу готово све да слушам... Од Битлса, преко Квина до Секс Пистолса...![]()
turci su znali istinu o pravom poreklu imena hrvat i zato nije bilo sukoba izmedju hrvata i turaka, chak je veliki broj hrvata pristupio turskoj vojsci a madzhari su ih pobili na hiljade u mohachkoj bitki i drugim bitkama u ugarskoj. nije dzhabe franjo josif nazvao hrvate dronjcima
hrvati su bili u oguziji, oblast ispod danashnjeg grada astrahana, hrvati su tursko pleme i o tome postoji obimna dokumentacija turskih nauchnika, zato nije ni bilo nikakvih borbi izmedju hrvata i turaka, uglavnom su se prikljuchivali turcima jer turci su znali istinu o pravom poreklu hrvata. neko je kachio fotokopiju liste poginulih hrvata u mohachkoj bitki koji su se prikljuchili turcima, bilo bi dobro da je okachi opet
Нисам неки љубитељ.Ja volim i Uriah Heep, i to ne samo Lady in Black.
Sta mislis o Guns n Roses?
Pa nismo se mi borili protiv kršćana na strani Turaka, nego vi.
Nisu nas Turci naseljavali oko svojih mahala po Bosni, nego vas.
Što se borbi s Turcima tiče, Srbi nisu ni svađu započeli s Turcima od Kosovskog boja, pa sve do Karađorđa, neovisno na kojem se prostoru nalazili, a kamoli nekakvu bitku.![]()
Ја сам исто чула да су они неко турско племе, али коме је за веровати кад има више верзија њиховог порекла. Откуд онда повезаност Мађара и Турака?
Ja volim i Uriah Heep, i to ne samo Lady in Black.
Sta mislis o Guns n Roses?
Цеца је кева.Највише волим наш домаћи хард-кор турбо-фолк и Светлану Ражњатовић....светско а наше
Цеца је кева.
Ево ко је пратио "истина нечисте крви", како је отпевала оне изворне песме... накожила ми се јежа.
Нисам неки љубитељ.
Уствари ја не могу приватно да слушам оно што је популарно. Као и Ван гог, свуда се појављују па те сморе...
Чија клопа је најбоља Носферату?![]()
Турчин је ипак измислио ражањ.![]()
Ajde brže da si okačio 2, 3 linka sa jutubeta, Satana Panonskog !Moram malo.![]()