Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
Realno, Srbi su najviše napredovali u zajednici s Turcima.
Nikad se ne bi proširili zapadno od Drine da nije bilo Turaka i njihovog naseljavanja Srba diljem Bosne.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad se ne bi proširili zapadno od Drine da nije bilo Turaka i njihovog naseljavanja Srba diljem Bosne.![]()
Kad je mađarski narod sa podrškom srpskog krenuo u revoluciju protiv Habsburga, vi i Česi ste se stavili na stranu Beča.
Zato je Engels uvek govorio da su Hrvati neprijatelji revolucije, a Srbi ti koji će predvoditi borbu za slobodu međunarodnog proletarijata na Balkanu.
Лупиш и останеш жив
Šta se smeješ nisam pomenuo vašeg kilavog Tomicu......
Salu na stranu, stvarno volim Valonce (za razliku od Flamanaca i Holandjana). Dragi su mi i Amerikanci (obican narod), Rusi, Grci, Jevreji. Medju tim narodima imam prijatelje, pa hajde da kazem da njih najvise postujem.
Bitno je da je Ban presao Dravu... E sad kako je prosao sa druge strane te Drave...![]()
Pa zar nije tako?
Zato se Hrvati pod naletom Turaka nisu micali sa svojih vjekovnih ognjišta?Realno, Srbi su najviše napredovali u zajednici s Turcima.
Vaši vladari veći dio vaše povijesti bili su Turci.
Nemojmo se zanositi.![]()
Zasto Valonce???
Od svih viceva taj mi je najbolji......hrabri Rvati........Hrabri hrvatski narod!
Zato su vam bečke konjušnice u to vrijeme delovale primamljivije!Naravno da nismo stali na stranu Mađara, šta ti je?
Oni su bili nama zlotvori u to vrijeme.
У време кад је Европа била у племенским савезима Срби су имали династију
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku .-.. .--- ..- -... ---.
Pripojio je moje Međimurje Hrvatskoj.
To je jedino bitno.![]()
Brusell je recimo stari Flamanski grad...a Valonci su se utrplai u njeg i preoteli gaOni koje sam upoznao su bili legendarno dobri, veseli na zdrav nacin, i totalno nezainteresovani za "evropska pitanja" izvan njihove male Valonije. Za razliku od Flamanaca i Holandjana koji se trpaju gde im nije mesto.
Zato se Hrvati pod naletom Turaka nisu micali sa svojih vjekovnih ognjišta?
Ne, oni su ostali poslednji bedem odbrane civilizovane evrope od azijske najezde.![]()
Sva sreća pa je Sava tekla tamo gde teče i danas pa ste mogli da pustite srpske "cigane" da se njome vrate u otadžbinu!
Hrabri hrvatski narod!
Da.
Našeg kneza Zahumskog ste priznali za svog vladara, pa ste imali dinastiju.![]()