buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.933
Hrvat je više kao karakterna osobina
Srbin koji nije više zaslužio da bude Srbin
Ko onaj Golum što je nekad bio Hobit.........![]()
Govori isti jezik al ima drugačije svetonazore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvat je više kao karakterna osobina
Srbin koji nije više zaslužio da bude Srbin
Ko onaj Golum što je nekad bio Hobit.........![]()
Kako to može biti, kad Vlajko kaže da ste prvi dizali revolucije i stvarali države i šta ja znam šta sve ne?![]()
Govori isti jezik al ima drugačije svetonazore.
Ajde!
Koje godine?
Kako to može biti, kad Vlajko kaže da ste prvi dizali revolucije i stvarali države i šta ja znam šta sve ne?![]()
Имај поштовања према народу творца хрватске химне.Vlajko, smanji alkohol majke ti.![]()
Leleee buudalo, počeo si sam sa sobom da divaniš !?![]()
To je tačno , al to i nije neko dostignuće , mislim pogle konkurenciju. Hrvati i uslovno rečeno Bugari koji su pola Sloveni pola Tatari,ostali nisu tad ni postojali .Добро то можда само показује нашу плиткоумност, али није вредно подсмеха.
Срби су углавном један простодушан народ.
Срби су први од словенских народа на Балкану основали државу, најдуже од свих словенских народа на Балкану одржали ту исту државу. У време буржуаских револуције први су кренули у устанак од свих народа на Балкану, први су имали формирану нацију од свих јужнословенских народа, први су имали књижевни језик, имају најбогатију народну књижевност и у оба светска рата су од почетка били на страни победника.
Pa sve sto Vlajko kaze je tacno. Svi nasi vladari osim TitE su zaista bili Srbi, nismo imali neke imaginarne kraljeve koje smo izmisljali u 20. veku, nismo za svoje kraljeve proglasavali Nemce i Italijane koji ne znaju gde se nalazimo... Kad umre neki Fon Habzburg mi ne placemo za kraljem Srpske Vojvodine...![]()
![]()
Пази и Хрвати заслужују респект. Ипак поштовати туђег Цара као свог, чак се у мађарској револуцији се ставити на страну тлачитеља је велико умеће.Pa sve sto Vlajko kaze je tacno. Svi nasi vladari osim TitE su zaista bili Srbi, nismo imali neke imaginarne kraljeve koje smo izmisljali u 20. veku, nismo za svoje kraljeve proglasavali Nemce i Italijane koji ne znaju gde se nalazimo... Kad umre neki Fon Habzburg mi ne placemo za kraljem Srpske Vojvodine...![]()
![]()
Имај поштовања према народу творца хрватске химне.
Један Србин је и ако мртав и даље први у свету. Никола Тесла, човек испред свог времена.To je tačno , al to i nije neko dostignuće , mislim pogle konkurenciju. Hrvati i uslovno rečeno Bugari koji su pola Sloveni pola Tatari,ostali nisu tad ni postojali .Al dobro bolje prvi u selu ...
![]()
.Nije Runjanin tvorac himne, nego skladatelj glazbe za hrvatsku himnu.
Давно, ви још нисте ни постојали тад.
Vaši vladari veći dio vaše povijesti bili su Turci.
Nemojmo se zanositi.![]()
Tja... dobro de.Nije Runjanin tvorac himne, nego skladatelj glazbe za hrvatsku himnu.
Пази и Хрвати заслужују респект. Ипак поштовати туђег Цара као свог, чак се у мађарској револуцији се ставити на страну тлачитеља је велико умеће.
Треба то поштовати.
Lipa moja, kad je Hrvatsko Kraljevstvo izgubilo nezavisnost (1102. ) vi ste se još toljagama ganjali oko logorske vatre i čudili se otkud ona.![]()
Braćala, Srbi su već u 8-9 veku bili nezavisni.....čitaj malo ne počinje sve od Nemanjića......Lipa moja, kad je Hrvatsko Kraljevstvo izgubilo nezavisnost (1102. ) vi ste se još toljagama ganjali oko logorske vatre i čudili se otkud ona.![]()
Ne, oni su nam bili okupatori, nismo istripovali da smo 1459. usli u Srpsko-Tursku pogodbu, te da je Osmansko carstvo bilo Srpsko-Osmanska imperija, a sultan Selim I Srpsko- Turski kralj.
Iako bismo imali sva prava to da istripujemo, jer Turci zapravo veruju u to, jer je nekoliko Velikih Vezira bilo odavle. A ko je highest ranking Habzburski Hrvat?![]()
Braćala, Srbi su već u 8-9 veku bili nezavisni.....čitaj malo ne počinje sve od Nemanjića......
Kad je mađarski narod sa podrškom srpskog krenuo u revoluciju protiv Habsburga, vi i Česi ste se stavili na stranu Beča.Lipa moja, kad je Hrvatsko Kraljevstvo izgubilo nezavisnost (1102. ) vi ste se još toljagama ganjali oko logorske vatre i čudili se otkud ona.![]()