gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
skupljam sve i svastaDa li ga imate i sta je to sto vam cini zadovoljstvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skupljam sve i svastaDa li ga imate i sta je to sto vam cini zadovoljstvo
Slobodno malo detaljnije ))skupljam sve i svasta
kondomeSlobodno malo detaljnije ))
npr.?Slobodno malo detaljnije ))
uredjenje ziotnog prostora, citanje, kuhanje, putovanja...Pa sta skupljas, imas li neku neobicnu kolekciju...
karte za igranje,stare kovanice....Pa sta skupljas, imas li neku neobicnu kolekciju...
Pisanje, to me i odmara i pomaže mi da uživam u svemu.Da li ga imate i sta je to sto vam cini zadovoljstvo
kad sam bio mlad hobi mi bio skupljanje markica i značaka , danas skupljam sve šta stignem , počeću da ličim na one deke i bake pored kontajnera , žena me samo bledo gleda !Da li ga imate i sta je to sto vam cini zadovoljstvo

To je šala i nemoj nikadNeću, ne vidim kako moji hobiji imaju veze sa drogom.![]()
OkTo je šala i nemoj nikad
Možda sam preterao , izvini

To je zaista kao terapija)) Jel' to prodajes posle ili sredjujes za sebe?Moj hobi je moja terapija
Kupim za malo novca, tipa 20-50chf komad starog nameštaja pa ga popravim, prepravim i ofarbam da bude kao nov. Poslednje što sam tako sredila je bila komoda za TV. Puno drvo, mahagoni, trebalo je malo da se doradi i obradi i još nije gotovo. Planiram da duborez istaknem zlatnom bojom i da ofarbam metalne delove isto tako u staro zlato, inače komodu sam ofarbala u belo.
To je zaista kao terapija)) Jel' to prodajes posle ili sredjujes za sebe?
Ja sam skoro kod sina u stanu tapacirao stolice, pas mu je jednu progrizao dok je bio mali. Nije tesko, mada je pipavo i pomalo dosadno (to za one koji nemaju zivaca). To je odlicna stvar da sebi stvoris kutak bas po svojoj zelji i mastanju. A kasnije moze i da se lepo zaradi, ti preradjeni ili restaurirani komadi mogu da budu prilicno skupi, pogotovo kad se rade po narudzbini.Ne prodajem, nego onako za sebe i to slučajno sam počela da se bavim time kad se jedan drveni stočić rasklimatao pa sam ga rastavila na sastavne delove i svaki deo lepo ošmirglala pa zatutkalila kako treba. Onda sam shvatila da to nije toliko teško i da bih mogla da probam nešto malo komplikovanije i tako mic po mic dođoh do komode što uopšte nije naivno za rad. Sad mi je cilj da zamenim sve što je kupljeno u Ikei ili tako nekim jadnim, bezdušnim prodavnicama. Još nisam počela da se bavim tapaciranjem ali privlači me i to.