Koji je vaš hobi ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvarno? Nije teško tapaciranje? Imam želju da operem ili zamenim platno na stolicama ali me je strah da neću moći sve to da vratim kako treba.
Ja sam obicne stolice presvlacio... Treba ti dobr, jaka heftalica (klamerica) za namestaj i strpljenja. U krajnjem slucaju probaj na nekoj staroj, koja je za bacanje ili bacena, pa ces videti. Najbitnije je da se sundjer ako ga menjas precizno isece, i da bude odgovarajuce debljine. Ja sam kupovao u radnji gde sundjer seku na meru po stolici, mislim da seku laserski i svi su bili potpuno identicni i po obliku stolice.

Ja sam obicne stolice presvlacio... Treba ti dobr, jaka heftalica (klamerica) za namestaj i strpljenja. U krajnjem slucaju probaj na nekoj staroj, koja je za bacanje ili bacena, pa ces videti. Najbitnije je da se sundjer ako ga menjas precizno isece, i da bude odgovarajuce debljine. Ja sam kupovao u radnji gde sundjer seku na meru po stolici, mislim da seku laserski i svi su bili potpuno identicni i po obliku stolice.

Moraću da kupim staru stolicu da vežbam :lol: Ove stolice koje bih ja da presvučem su kao polu fotelje, uopšte nisu jednostavne. Hvala na odgovoru, javiću se ako imam pitanja na tu temu.

Moraću da kupim staru stolicu da vežbam :lol: Ove stolice koje bih ja da presvučem su kao polu fotelje, uopšte nisu jednostavne. Hvala na odgovoru, javiću se ako imam pitanja na tu temu.
Ma nista, sve sta mogu da ti pomognema savetom tu sam... Nije to nista komplikovano, samo da se uhvati redosled. Pa ljudi naprave mlazni motor, a ti se plasis stolice :D ( i meni je bilo frka kad sam prvu radio, priznajem).

Uglavnom pisanje. Već godinama sklapam i opisujem jedan fantastičan svet, a počelo je od snova još dok sam bio mali. Neka vrsta srednjevekovne fantastike. Ništa originalno ali obožavam da opisujem gradove, kraljevstva, predele, istorije i kulture, da izmišljam religije, mitove i ideologije, ratove, heroje, pa sve do izmišljenih biljaka i životinja.
Onda sam počeo sa pisanjem kratkih priča smeštenim u tom svetu i stvaranjem mapa. Kartografija me neverovatno opušta. Kada sam imao vremena satima bih proizvodio mape na gimp-u. Imao sam i veliki projekat stvaranja sveobuhvatne mape čitavog sveta gigantskih razmera, na kojoj bi se videlo i najmanje seoce. Naravno, nikada nisam završio jer sam shvatio da su potrebne godine i mnogo slobodnog vremena za to.

Nažalost, upotreba mobilnog telefona i to ide u granice glavnog hobija. Ovisnica sam i treba se dobro boriti.
Ples, sad planiramo drugarica i ja osmišljavati neku svoju koreografiju.
Kada je lijepo vrijeme - vožnja bicikla.
Čitanje.
Gledanje filmova i serija, slušanje muzike.
Dekorisanje stana/kuće, a nekada gledanje ideja za enterijere.
Briga o sobnim biljkama.

Ranije sam pravila nakit i osmišljavala skice nakita. Znala sam i fotografisati i pisati neke veoma kratke tekstove uz to. Volila sam i odjeću, sklapanje kombinacija.
Preko duolinga sam učila španski.

Volila bih da redovno pišem dnevnik, ima mnogo benefita.
Volila bih ići na časove slikanja, iako nemam talent, uživala sam na časovima likovnog.
Volila bih učiti španski.
I nešto redovno opet trenirati, kao teretana ranije.
Ne mogu se ni sjetiti šta još haha

A koristis ih po redu ili kao vecina nas, imas jednu svoju omiljenu a ostale su da bude lepo?
Koristim ali imam svoje dvije omiljene :D
Ostale su za goste.

Nemam klasični i fini set za kavu, ne volim, pa sam izbacila, moji gosti pa neka izvole piti iz šalica kakve im ponudim ;)

Uglavnom biram, pa dobiju sa lepim poukama ili cista bela sa koje je perilica suđa oprala otisak.

To za ove što im skuham kavu iz pristojnosti:o

Poslednja izmena:

Back