Anonymous:
nismo se razumijeli ocigledno, al nema veze......samo sam htio da kazem da mi je svejedno jesam li prvi ili 6, al mi nije svejedno da sam 25.....samo toliko, ne znam da li me sada razumijes!
Zasto? ... Daj molim te, kakve to veze ima? Imalo bi da mi je devojka stara 16 godina, e onda bih se vec zapitao sta je ona radila kad je imala 25 partnera pre toga... Inace, 'ajd da uzmemo da u proseku aktivan seksualni zivot na ovim prostorima pocinje od 17-te godine. Do nekih 20 godina, ljudi su uglavnom u kratkim vezama, 3 meseci plafon... i mesec dana pauze izmedju dve veze... I da kazemo da su sve rezultirale seksom (sto mu i dodje normalno). to je 12 partnera do 20-te godine! Polovina od onoga sto je tebi toliko frapantno. Naravno, to nije uvek slucaj, ali recimo da bi za 20 godina zivota, trebalo da bude sasvim normalno 6-7 partnera... A cak i 20 ne bih smatrao promiskuitetnim...
A sto vise godina prolazi, to i taj broj raste...
Uostalom, zar je nekome to vazno??? Sta me briga sa koliko je bila pre mene, ako je sad sa mnom...
A i vi zene... nikad necu razumeti zasto namerno smanjujete broj da bi ispale 'postenije'... Ustvari, necu razumeti zasto uopste vodite evidenciju? Je l' to vazno? ... Mislim, taj broj... Je l' to neka mera za postenje? ... Boze svasta!
P.S. blondika, duso, ja sam ipak u neku ruku tvoj prvi

ops: