koji je najinteligentniji znak?

Nestasna Ameba:
Jugoslovenka:
Nestasna Ameba:
Zatvarajte temu, mnogo je najinteligentnijih na jednom mestu, počeće da preliva :lol: :lol: :lol:

Pih, poplave u Evropi su sitan doživljaj za vas :roll:

Vidiš kako se mi lavovi držimo zajedno...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, toga sam se i bojala. Mnogo bre vi lavovi talasate, al' kad zaratite međusobno... Hm... Ima da puca na sve strane. Ipak ste vi individualci u poslu :wink: Vi ste vazda van konkurencije jer ste je odavno pretekli. E, sad, na koji način... To je već diskutabilno.

Na sreću, ima i izuzetaka i sve mi se čini da je većina takvih (izuzetnih izuzetaka) ovde na forumu :wink:

E sad si se na brzinu izvukla, i to na baš onako leeeep način...kissć za tebe, onako lavovski... :lol:

antihrista:
ah laskanja ce te ubiti! jedna od osobina na koje lavovi u svojoj tuposti padaju! umesto da je pokidas ti je ljubis. :P

Greška...ja ne padam na laskanja u većoj meri od drugih znakova..
Ja ako krenem da pokidam nekog, ne zaustavljam se dok ne završim,(to je ono gde sam pravo lav) ali nisam smatrala da je ta njena izjava uvreda jer ja nisam došla ovde da se vređam i svađam..
Sretale smo se nas dve i na drugim temama i nikada nije dolazilo do konflikta, te s'toga znam da ni ovo što je napisala nije bilo u lošoj nameri...
I da, Lavovi su sve samo ne tupi...znala bi to da tvoja shvatanja nisu ograničena...

Nestasna Ameba:
Jugoslovenka:
E sad si se na brzinu izvukla, i to na baš onako leeeep način...kissć za tebe, onako lavovski... :lol:
Šta ću kad su me napravila i rodila dva Lava a i mnogo vas bre ovde, samo mi još fali i sas vas da se kačim... Neka, hvala :lol:

Kissitji i za tebe onako vodolijski vazdušasto :wink:

P.S. Uvlak, uvlak, uliz, uliz... :lol: Bože mili, uvlačenja nikad dosta :lol: :lol: :lol: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jugoslovenka:
antihrista:
ah laskanja ce te ubiti! jedna od osobina na koje lavovi u svojoj tuposti padaju! umesto da je pokidas ti je ljubis. :P

Greška...ja ne padam na laskanja u većoj meri od drugih znakova..
Ja ako krenem da pokidam nekog, ne zaustavljam se dok ne završim,(to je ono gde sam pravo lav) ali nisam smatrala da je ta njena izjava uvreda jer ja nisam došla ovde da se vređam i svađam..
Sretale smo se nas dve i na drugim temama i nikada nije dolazilo do konflikta, te s'toga znam da ni ovo što je napisala nije bilo u lošoj nameri...
I da, Lavovi su sve samo ne tupi...znala bi to da tvoja shvatanja nisu ograničena...
LOL ALI LOL! NISI DOSLA DA SE SVADJAS?
PRVO PREPOZNAJ ZEZANJE, PA ONDA PRICAJ O OGRANICENOSTI.

lol e neka me zgromi Zevs ovog momenta ako nisam znala da ces da se izvuces. hvala za simpaticno, lol. baj d vej i ja sam lavica, i moj savet je da ako si mi rekla da sam ogranicena ostanes pri tome i obrazlozis mi, ako imas volje. nema frke, ok je, nekada sam i to.umem i da priznam.

antihrista:
lol e neka me zgromi Zevs ovog momenta ako nisam znala da ces da se izvuces. hvala za simpaticno, lol. baj d vej i ja sam lavica, i moj savet je da ako si mi rekla da sam ogranicena ostanes pri tome i obrazlozis mi, ako imas volje. nema frke, ok je, nekada sam i to.umem i da priznam.

Eee pa zato si i znala da ću da se izvučem, zato što si ti Lavica, odnosno zato što se i ti izvlačiš verovatno na isti način :lol: .Ne dam ljudima da se naljute na mene ukoliko ja tako želim...znači da ako mi je neka osoba draga u stvarrnom životu ili kao ovde na netu, ukoliko osetim da je došlo do nesporazuma, pa je samo zbog toga nastao konflikt ja onda malo predem...i oproste mi... :oops:
Inače ja sam pravi predstavnik svog znaka, što znači da sam vrlo ratoborna i NE DOPUŠTAM da neko povređuje meni drage ljude...prijatelje, a pogotovo decu (ili moje dete), onda sam u stanju da uništim osobu koja mi se suprotstavi, odnosno, ne zaustavljam se dok ne uspem. To nije ružna odlika mog karaktera, jednostavno, samo nemoj dirati mene ili meni drage osobe.
Ma šta ja to tebi pričam, kad ti to verovatno već i znaš. :wink:
Odreagovala sam onako na netu jer mi se učinilo da sam napadnuta bez razloga sa tvoje strane,a čim me neko napadne ja vraćam i to obično mnogo jačom merom (u stvarnom životu).Ali je kod nas dve došlo do nesporazuma, ti si se našalila, a pogrešno protumačila. Znači još jedna moja odlika, ja sam u stanju da se izvinim i priznam grešku ukoliko je do mene ali ako me neko optužuje za nešto što nisam uradila, rekla i sl...eee onda budem :twisted: a inače sam :P
Ja se dobro slažem sa Lavovima iako su obično u pitanju dva jaka karaktera a trebala sam pretpostaviti da si ti lav po nekim tvojim odgovorima..
Znači NE, nisi ograničena, moja greška :oops: ...mislim ko je još video Lava , pa da ima manu..hihi, šalim se naravno (u vezi mana i lavova, da opet ne dođe do nesporazuma :lol: )
Jesam li se sada izvukla, 8) onako lavovski???

Back