- Poruka
- 29.307
-Da te vide koleginice forumašice i da ih ohrabriš da i one to učine.Što bih se ja slikao?![]()
-Zašto da ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-Da te vide koleginice forumašice i da ih ohrabriš da i one to učine.Što bih se ja slikao?![]()
Ali zašto?Pa niko nikoga nije vređao.
Nedavno ..Ne budi lenj..Traži , šta si pao u krevett?
Slepci.
Šališ see..
Dobra ideja jbt.Dart , praviš kalendar za 2023?
Hahaha… a i ti dok me ne uvuces negde ziva nisam..@-Jelena- kako komentarišeš ti sve ovo i celu ovu situaciju?
M?
Napisao sam na temi sasvim precizno kako treba da izgleda deluje ponaša se.Hahaha… a i ti dok me ne uvuces negde ziva nisam..
Cek da procitam sve pa strucno odgovorim haha…
Vidim ti glasao za sve opcije sem ono “drugo”. Pa stvarno, ima dobro dupe,sise, lice sta ti drugo treba..
Aj nemoj me palis sada, spava mi se :/Napisao sam na temi sasvim precizno kako treba da izgleda deluje ponaša se.
Nego.Vidiš ti jbt niko neće da se slika.
Kako to objašnjavaš?
Pogledajte prilog 1161817
Necu da se slikam.Ma daaaj...
Sramota.Necu da se slikam.
Važiii..Lepo što je u prvom postu potrebljena reč koji je to faktor, pa ja mogu da baš veoma konkretno i precizno da odgovorim, to je taj neki faktor X , pre svega, vezan je za energiju između nas.
Covece zensko sam, okani me seA ti si kvalifikovan da procenjuješ muškarce??
Odvratno.
Ako voziš bajs po BG itekako treba koncentracija jer si često nevidljiv vozačima automobila ili jednostavno ne žele da te vide i možeš, bio/la šutav/a da nastradašŠta će ti koncentracija za bajs?
I biće da je opet zaboravio da se slikao u gaćkamaNapisao sam na temi sasvim precizno kako treba da izgleda deluje ponaša se.
Kako to objašnjavaš?
Nisam iz Bg...Hahaha....Ako voziš bajs po BG itekako treba koncentracija jer si često nevidljiv vozačima automobila ili jednostavno ne žele da te vide i možeš, bio/la šutav/a da nastradaš
MART 2023.Napisao sam na temi sasvim precizno kako treba da izgleda deluje ponaša se.
Kako to objašnjavaš?
Ti se fotografiši...Necu da se slikam.