faraonn
Elita
- Poruka
- 20.098
...skup Tvojih i muzevljevih misljenjaNajviše volim svoj osmeh i pogled i smatram ih svojim najboljim delom al moj muž smatra da su mi gu** i duge noge adut
![]()
odaju Te ,- d e b e lo o Jakom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...skup Tvojih i muzevljevih misljenjaNajviše volim svoj osmeh i pogled i smatram ih svojim najboljim delom al moj muž smatra da su mi gu** i duge noge adut
![]()
Mislim da su usne i oči,plave oči i lepo oblikovane usne, normalna gradja misicave noge..ono sto je vidljivo a od nevidljivog znaju poneke forumasice..al fotku necu stavim jel sam zauzet..volite najvise i mislite da je glavni adut za drugu polovinu?
Mogu i fotke,sve osim polnih organa.
ijuu zavodio si nam forumasice?!Mislim da su usne i oči,plave oči i lepo oblikovane usne, normalna gradja misicave noge..ono sto je vidljivo a od nevidljivog znaju poneke forumasice..al fotku necu stavim jel sam zauzet![]()
To bilo pre 7,8 god kad moglo sa 18-19 sad +22 vazi se ebgijuu zavodio si nam forumasice?!
I ja volim jetrenu pastetu
To nisu jetra.I ja volim jetrenu pastetu![]()
SlezinaTo nisu jetra.![]()
Strašno nepoznavanje anatomije...Slezinaako je srce daj fotku pa makar preko grudniaka da ga gledamo
![]()
Bubreg.. da u pravu si sprdao se al mislio da je srce.
Moj najreprezantitvniji organ.Bubreg.. da u pravu si sprdao se al mislio da je srce.
Zasto bas bubreg?