- Poruka
- 6.485
Ne vozim porše ni biciklu. Nemam koncentraciju.Pa ako okice zablistaju na ključ od poršea , onda im je jeste to primarno .
Probaj bajsom da se provozaš ..Ako onda neke okice zablistaju kad te vide ..
.Mogla bi da bude druga priča.

Ne vozim porše ni biciklu. Nemam koncentraciju.Pa ako okice zablistaju na ključ od poršea , onda im je jeste to primarno .
Probaj bajsom da se provozaš ..Ako onda neke okice zablistaju kad te vide ..
.Mogla bi da bude druga priča.
Šta će ti koncentracija za bajs?Ne vozim porše ni biciklu. Nemam koncentraciju.![]()
Kako da vozim šuntav?Šta će ti koncentracija za bajs?
Šta znači šuntav?Kako da vozim šuntav?
Pa bre leto, lepo vreme ti ocekujes da vozim nesto? ???![]()
![]()
Pa što si šuntav, šta ti je?Hahaha....
Šuntavo ti pitanje. ?Šta znači šuntav? ?
A ti si sav kaharliŠuntavo ti pitanje.
Onda se šećkaj....Pa bre leto, lepo vreme ti ocekujes da vozim nesto?![]()
Obavezno uske farke...Onda se šećkaj....
Bez prevoznog sredstva..
Možda imaš zanosan hod..
Nemam potrebe da budem kaharli trenutno.A ti si sav kaharli ?
To volim da vidim dok se šećkam. Moze i sto krace I vise golo.Obavezno uske farke...
Više privlače pažnju .
Štikle nisu obavezne.
Dodaj tome još i grogi , opijen , nikakav,zombiran , balon-glava, nit vidi nit čuje , udarilo ga sunce u glavu ...Šuntav
Nesposoban. Vuče se kroz život držeći druge za rukav, sve dok ga oni ne otkače, i tako u krug. Potencijalni spoticač o sopstvena stopala.
Kad me tjerate da guglam![]()
Ako si šuntav definitivno si kaharliNemam potrebe da budem kaharli trenutno.
Pa ti nisi ništa bolji od klinkica kojima okice zasvetle na ključ od poršea.To volim da vidim dok se šećkam. Moze i sto krace I vise golo.
Loša ti definicija. Nisam na to mislio nego blesav.Šuntav
Nesposoban. Vuče se kroz život držeći druge za rukav, sve dok ga oni ne otkače, i tako u krug. Potencijalni spoticač o sopstvena stopala.
Kad me tjerate da guglam![]()
Ovo kaže čika Gugl, ne znam ja nisam odavdeLoša ti definicija. Nisam na to mislio nego blesav.![]()
Pa šuntav i blesav nije isto .Loša ti definicija. Nisam na to mislio nego blesav.![]()
Ni Gugl nije odavde, pa ne zna.Ovo kaže čika Gugl, ne znam ja nisam odavde![]()
Pa lijepo reci blesav, zaebavaš me 20 minuta bzvNi Gugl nije odavde, pa ne zna.
18 minPa lijepo reci blesav, zaebavaš me 20 minuta bzv![]()
E ajde sad vise nema smisla. Blesav, suntav, pa jos na to nisam fin.![]()
![]()
Ja mislim da je on i blesav i šuntav.
Sam si kriv..E ajde sad vise nema smisla. Blesav, suntav, pa jos na to nisam fin.
Ja bih prije rekla smotan ali ako Neprilagođena kaže šuntav onda je tako ona te bolje poznajeE ajde sad vise nema smisla. Blesav, suntav, pa jos na to nisam fin.