Neko_novi
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
Da, znam za slicne slucajeve, ali ipak, trenutno, ove gitare muzicari najvise cene, sto ne znaci da osporavam kvalitet drugih, a i cena im se krece visoko tako da ne bi trebalo da se desi takva stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo pametno. Sad se vrati u svoju rupu tnx grasias signorina.trbonja u crvenom ce te zaobic
j.ebi ga ne posecuje on te selendre
dje zive pregalci,kojima izlazi glib iz usta dok pricaju
i koji slusaju tako losu muziku
prevelika seljacina za mrazov ukus
zna on bolje
Mnogo pametno. Sad se vrati u svoju rupu tnx grasias signorina.

Mnogo pametno. Sad se vrati u svoju rupu tnx grasias signorina.
UFF
STO BI VOLIO DA ISPREBIJAM ONU DEBELU
STOKU OD DjEDA MRAZA
Lizo chime ces da docekas deda mraza, mislim sta ces da mu spremis kad ti bude doneo poklone? Neku od tvojih gibanica ili neki drugi specijalitet?Bas mi je zao! Ipak, ako nesto zaista zelis, ili ako u nesto zaista verujes, mozda se i ostvari. 8)
kad se setim kako sam plakala kad sam saznala da deda mraz ne postoji

nije bre bila trava,ali imam ja takve tripove,isto negde u to vreme sam stalno skakao sa stepenica s kisobranom??!!!! i snimao ljude preko kriske hleba!!!!??? Imam cak i snimak na video kaseti....ali o mojim tripovima na nekoj drugoj temi.........ej daj i nama malo te trave!![]()

mislim nemam snimak sa moje kriske hleba,nego me je neki lik snimio kako ja njega snimam sa kriskom hlebanije bre bila trava,ali imam ja takve tripove,isto negde u to vreme sam stalno skakao sa stepenica s kisobranom??!!!! i snimao ljude preko kriske hleba!!!!??? Imam cak i snimak na video kaseti....ali o mojim tripovima na nekoj drugoj temi.........![]()
mislim nemam snimak sa moje kriske hleba,nego me je neki lik snimio kako ja njega snimam sa kriskom hleba![]()
ahaha ne mogu da verujem da si stvarno to radio
Donetje mi CD Ane Kokic,Ace PejOvica. . .