- Poruka
- 3.703
Prsti, prsti bela staza, evo nama Deda Mraza. Deda Mraz je super! Uvek me obraduje nekim lepim poklonom. On onako debeo, rumen i zadihan, potapse me po guzi i stavi me u krilo, pa kaze: "Liiizo, da li si bila dobra ove godine?" Ja mu kazem skromno: "Pa, naravno Deda Mraze! Ipak, vise volim da ti to proveris." On zna da sam dobra pa mi da neki lep poklon. Obicno je to neki odevni predmet ili automobil, a prosle godine sam dobila Dziiiip. Ja sam mu rekla: "Vrh, Deda Mraze!", a on mi je rekao: "Pa, mozes i na vrh!" Nisam znala sta to znaci, ali bitno je da sam dobila Dzip i da sam se njime ludo vozila tokom 2007., sve dok nisam otisla u kuce VB. U Kaliforniji sam ga koristila za evakuaciju nastradalih porodica. Ove godine bih volela da dobijem neki CD. Seka mi je dala svoj novi CD "Kraljica" u njemu uzivam svakodnevno. Imam i Zvezde Granda (Nove), Grand Hitovi Leta, Slavicu Cukteras, Nedu Ukraden, Marinka Rokvica i Milosa Bojanica sada bih volela da dobijem CD od Dobrivoja Topalovica ili Ere Ojdanica. Dobrivoje dugo nije izdavao nista novo i bas sam ga se zazelela. Tako, ako posecujes krstaricu Deda Mraze imaj me u vidu! Drugari, koji biste Cd voleli vi da dobijete?8)