Anna Hiwatari
Domaćin
- Poruka
- 4.456
Odgledala Highschool of the Death. Shinkgekija (Ili ti Titanw, kako ga ovdje zovu XD) je sjajno poceo, ali je sad poceo malo da, ne mogu da kazem smara, ali kad cekas nedelju dana na epizodu od 20 minuta u kojoj se malo sta desi... Sjecam se utiska u toku gledanja prvih epizoda, to mi sad fali. Napetost, drama, akcija, pa i strah jbt, kad sam vidjela Titana od 10 metara naspram covjeka, a tek od 50. Strah likova prije suocenja sa Titanima. Sve je pocelo tako genijalno i svega je bilo taman- i akcije, i analiziranja, sad je to nekako ne umjereno. Sad se sve svodi na gomilu analize i nakanjivanja da se nesto uradi. Mozda na moj utisak utice to st sam prvih par epizoda gledala odjednom a posle cekala po nedelju dana. Razmisljam da pauziram pa da gledam kad se nakupi epizoda ili da pocnem da citam mangu. Nisam znala da je on going, jer sam cula da ce biti oko 20 i nesto epizoda animea.
Potpuno se slazem sa tobom!
I meni fali all that excitement koji sam imala kad sam pocela da gledam SnK.
Sada se sve manje trude i ubacuju jednu sliku Levia po 5 puta u toku jedne epizode (samo izmene lightning i background)

(nmg da nadjem gif ;A; ASFSAGFASG so sexaaaaay)
Anime se zavrsava za jos nekih 6 epizoda, taman kad treba da krene KnB 2 i Magi 2

@tema
ja inace gledam kad stignem a trenutno Blood Lad - PREPORUKA!!!