Koji anime gledate?

U neudomici sam da pocnem iz pocetka Titane. Devojka nije nije neki fan animea i ako je odgledala dosta toga. A mozda pocnem i Stein's gate, da joj pokazem sta je masterpiece. I dalje po meni najbolji anime koji sam odgledao.

iOoZWNd.gif

omg, i cant

Mislim ok je anime ali daleko od masterpiece-.a :) Prva polovini je jako spora i praktično se ništa ne dešava sve su to mogli da ispričaju u par epizoda.

Slazem se da je prva polovina spora, svidela mi se idea da je sporo pocela radnja, upoznavanje likova i sve to, ali u neku ruku preterivanje sa time postaje zamarajuce,sto mu daje jedan mali minus. Ali povrh svega toga, prica,likovi,narocito celokupna prica mi je fantasticna. Svidja mi se sto main lik nije neki super heroj,nije neko ko je previse samopouzdan,dojadili mi likovi koji su 'The choosen ones". Gledajuci iskreno Stein's gate po meni zasluzuje da bude na samom vrhu na myanimelist. Titani su imali veliku prednost da nisu prekinuli sa prvom sezonom, anime je prosto bio hit. Kad smo kod hitova, interesuje me Gintama, da li se anime zavrsio, hoce li biti nastavka? God I miss that anime.. Nedostaje mi da se lepo nasmejem.

*cough cough*

SnK se zavrsio tamo gde je jer je manga monthly i nisu hteli da iskoriste sav materijal. Leaving something for the second season boo yeah!
A Gintama se zavrsila i film je izasao omg askfjhakf Ali opet iz istog razloga - jer je anime skoro sustigao mangu tako da svi znamo Gintamu i njihov program - vratice se 105%, cim malo Sorachi nacrta vise. gdi i want to see "that" arc lolol

tako daaaaa... anime prati mangu. ofc kompanija moze UVEK da ubaci filler ali to kosta (posebno sto se Gintama istrosila na FANTASTICNI film koji sam odgledala jedno 10 puta!) a AoT staff nas trenutno "drzi" tj they're keeping themselves alive preko OVA i specijala koji se ofc fantasticni! Ilse's notebook posebno!

vratice se , svi se oni vrate ;)

P.S. a ako vec hoces smeh onda je tu SKET Dance. damn my stomach hurt that time - predobro je! tako random kao gintama

Poslednja izmena:
Trenutno gledam:

Abarenbou Kishi!! Matsutarou
Captain Earth
Blade & Soul
Atelier Escha & Logy ~Tasogare no Sora no Renkinjutsushi~
Break Blade
Fuun Ishin Dai Shogun
JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust Crusaders
Dragon Ball Kai (2014)

Ne mogu da dišem koliko gledam i buljim u ovaj prokleti ekran, ali šta ću kada mi je zanimljivo! >_<

Ako smo u fazonu listinga :) :
-Bleach
-Digimon Data Squad
-Batman The animated series(ok nije anime,ali svejedno...)
-Fairy Tail
-Future Card Buddyfight(Dječije,ali nema mnogo anima o kartaškim igrama,right?)
-Hunter x Hunter 2011 (Najbolji shonen ikad)
-Katekyo Hitman Reborn
-Naruto
-One Piece
-Persona -trinity soul-
-Yu-gi-oh Zexal 2(Nevjerujte svemu što Little Kuriboh kaže,ZeXal je zakon)

Ja ne znam kako ti nije monotono, voleo sam prve sezone ovih animea ali kasnije sezone su po meni čisto izmišljanje tople vode :)
Ok Digimon:
1 sezona:logično najbolja
2 sezona: raspad sistema,neznaju šta su htjeli
Tamers: Neon Genesis Evangelion sa digimonima/druga najbolja sezona
Frontier: bezveze,gledao par epizoda i odustao
Data Squad:Digimon samo više shounen.Zasad se čini cool.
Za Ygo Zexal,serija je stvarno dobra nevjerujte šta Abridged kaže.Poslije kretenskog GX i čudnog 5DS,Zexal je nekako vraćanje korijenima.Nekako koristi Rimske motive kao original
Egipatske.Mislim svi koji su voljeli/vole Yu-gi-oh trebaju bar pokušati.

Back