Koji anime gledate?

And then new season of anime starts...

E7lo3l6.gif

Avatar The Last Airbender - ekstra dobar. Zanimljiva priča, odlični likovi, dobra animacija, drži pažnju do poslednje epizode. Obavezno pogledati. - http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender
Another - klasična misterija. Lik dođe u novi gradi, dešavaju se čudne stvari, na kraju se sve razreši. Ne proporučujem nikako. Dosadan anime. http://en.wikipedia.org/wiki/Another_(novel)

Avatar tehnički nije anime ali ko da je bitno ,odličan je crtać u svakom slučaju :) BTW baš sam sad pročitao ovaj novi strip kad Zuko ide da traži svoju majku sa Angom i ostalim društvom ne mogu da dočekm jul da izađe sledeći chapter :D

OMG!
zavrsila sam Bakuman, plakala, vristala, smejala se i sada... nemam nista...
mrzim kad se ovo desi...

jednosavno, nema nicek interesantnog da se gleda... jedino da nesto PONOVO odgledam al... tch :/

mozda uzmem ponovo Kimi to Boku, zbog mog fanfiction-a aka japanese school system help :/

Ma, prvi nastavljam. Na 60. ep sam stala and daaaaamn Kaiba u sexy biatch!
Nego, gledam malo dub pa onda sub i ne mogu da odlucim sta da odaberem. Nekako, navikla sam na 4Kids iako su cenzurisali mnoooogo toga.

lol, roirajuce testere koji im u originalu seku noge, u dub ih vode u "shadow realm" i mean... wtf?! XD

ali i GX trebam da zavrsim, i tu sam stala na pola...

CARD GAMES ON MOTORCYCLES nikako necu da odgledam jer je shit! a ovaj Zexal da ne pominjem -.-

posle originalne, prve sezone, ostalo je cr@p..

Ma, prvi nastavljam. Na 60. ep sam stala and daaaaamn Kaiba u sexy biatch!
Nego, gledam malo dub pa onda sub i ne mogu da odlucim sta da odaberem. Nekako, navikla sam na 4Kids iako su cenzurisali mnoooogo toga.

lol, roirajuce testere koji im u originalu seku noge, u dub ih vode u "shadow realm" i mean... wtf?! XD

ali i GX trebam da zavrsim, i tu sam stala na pola...

CARD GAMES ON MOTORCYCLES nikako necu da odgledam jer je shit! a ovaj Zexal da ne pominjem -.-

posle originalne, prve sezone, ostalo je cr@p..

Meni card games on motorcycles izgledaju bolje od GX-a ,mislim:
Ishizu:In 10 years you will open a duelist academy that teaches children how to play card games.
Kaiba: Now I know you are full of crap.

Što se tiće 4kids cenzure

oh_no_invisible_guns_by_ikefangirl14-d481vku.jpg

Back