Koji anime gledate?

Odgledala Highschool of the Death. Shinkgekija (Ili ti Titanw, kako ga ovdje zovu XD) je sjajno poceo, ali je sad poceo malo da, ne mogu da kazem smara, ali kad cekas nedelju dana na epizodu od 20 minuta u kojoj se malo sta desi... Sjecam se utiska u toku gledanja prvih epizoda, to mi sad fali. Napetost, drama, akcija, pa i strah jbt, kad sam vidjela Titana od 10 metara naspram covjeka, a tek od 50. Strah likova prije suocenja sa Titanima. Sve je pocelo tako genijalno i svega je bilo taman- i akcije, i analiziranja, sad je to nekako ne umjereno. Sad se sve svodi na gomilu analize i nakanjivanja da se nesto uradi. Mozda na moj utisak utice to st sam prvih par epizoda gledala odjednom a posle cekala po nedelju dana. Razmisljam da pauziram pa da gledam kad se nakupi epizoda ili da pocnem da citam mangu. Nisam znala da je on going, jer sam cula da ce biti oko 20 i nesto epizoda animea.

Potpuno se slazem sa tobom!
I meni fali all that excitement koji sam imala kad sam pocela da gledam SnK.
Sada se sve manje trude i ubacuju jednu sliku Levia po 5 puta u toku jedne epizode (samo izmene lightning i background)
tumblr_mrs1qykMUe1rauw6po9_1280.png

(nmg da nadjem gif ;A; ASFSAGFASG so sexaaaaay)
Anime se zavrsava za jos nekih 6 epizoda, taman kad treba da krene KnB 2 i Magi 2 :D

@tema
ja inace gledam kad stignem a trenutno Blood Lad - PREPORUKA!!!

Jesi li primjetila da su dvije epizode napravljene od zumiranja ukupno 5 slika, mene je to dokusurilo :lol:

A tek na fb sta rade sa Livajem, it's not even funny. Mikasa mi je bila bas gotivna na pocetku, da bih je sad posmatrala kao osobu bez licnosti koja postoji kao Erenov telohranitelj po mogucnosti. Sama sebi umanjuje vrijednost. Sad mi je kao nindza iz pozadine koji skoci tu i tamo, a sad, da me vise zanima sta osjeca, i ne bas, iako sam upocetku shipovala nju i Erena. U pocetku me je oduseljavala animacija, pokreti su bili fenomenalni. Sad mi je vise Erenovih zumiranih ociju (cija se boja mijenja iz epizode u epizodu) preko glave.

Mislim, ovo sad ispade kao najstrasniji hejt, iako to u sustsini nije. Samo mi je zao sto je kvalitet animea znatno opao.

Provjericu Blood Lad :D

Iiii da dodam pitanje, sta je KnB?

Poslednja izmena:
Jesi li primjetila da su dvije epizode napravljene od zumiranja ukupno 5 slika, mene je to dokusurilo :lol:

A tek na fb sta rade sa Livajem, it's not even funny. Mikasa mi je bila bas gotivna na pocetku, da bih je sad posmatrala kao osobu bez licnosti koja postoji kao Erenov telohranitelj po mogucnosti. Sama sebi umanjuje vrijednost. Sad mi je kao nindza iz pozadine koji skoci tu i tamo, a sad, da me vise zanima sta osjeca, i ne bas, iako sam upocetku shipovala nju i Erena. U pocetku me je oduseljavala animacija, pokreti su bili fenomenalni. Sad mi je vise Erenovih zumiranih ociju (cija se boja mijenja iz epizode u epizodu) preko glave.

Mislim, ovo sad ispade kao najstrasniji hejt, iako to u sustsini nije. Samo mi je zao sto je kvalitet animea znatno opao.

Provjericu Blood Lad :D

Iiii da dodam pitanje, sta je KnB?

wai da fak su animatori toliko lazy!? ili nemaju "sredstava" za bolju animaciju?
kako god, anime kvalitet se jako pogorsao... vise nema te excitement i smooth pokreta -.-

Mikasa se sada jedva pojavljuje, sada je sve kao igra strategije... samo neki planovi i neka sh!t... :/

koliko vidim SnK je i dalje jaaaaaaaaaaaaaaako popularan i niko ne obraca paznju na to kako se sve pogorsalo :P

KnB is Kuroko no Basket (YU GATTA FAKING WACH IT!! *Q*)

Ali anime letnje sezone je definitivno Free!

wai da fak su animatori toliko lazy!? ili nemaju "sredstava" za bolju animaciju?
kako god, anime kvalitet se jako pogorsao... vise nema te excitement i smooth pokreta -.-

Mikasa se sada jedva pojavljuje, sada je sve kao igra strategije... samo neki planovi i neka sh!t... :/

koliko vidim SnK je i dalje jaaaaaaaaaaaaaaako popularan i niko ne obraca paznju na to kako se sve pogorsalo :P

KnB is Kuroko no Basket (YU GATTA FAKING WACH IT!! *Q*)

Ali anime letnje sezone je definitivno Free!

Posto si vec boldovala umesto mene....

Dafuq? Ubedljivo najgori anime ikada napravljen... Epizoda: Hey buddy let's go for a swim... *10 minuta svlacenja*2 minuta plivanja*10 munuta oblacenja dok ih posmatraju "drugarice"*... Znaci sljasti pederizmom... Razumem da je napravljeno za devojke i da je namerno takav, ali da ga to cini animeom letnje sezone, nikako. Inace koliko ga vi fangirls pravite na yaoi bas bih voleo da se svi ovi momci dovate za onim devojkama i kraj animea bude svi oni srecni u heteroseksualnim vezama... Troll ending :3

Zna li se hoće li bit više ijedna Toradora epizoda ? Super anima,slučajno je našao,i počeo je gledat ! Posle skinuo sa CoalGirls,pogledao SOS,ama sveee. Pa da li će možda izlaziti još koja epizoda ili je 25 definitivno kraj ???

toradora-aisaka-taiga-021.png

Poslednja izmena od moderatora:
PUT SPOILER TAG FOR BIG PICTURES!

Ne, nece biti vise Toradora!, bila je jos jedna OVA skoro ali za anime je kraj.

Ali nemoj da si kao Dule sa Clannad i samo o tome da pricas and to build a shrine for it, gledaj jos nesto. Zar ima toliko anime-a?!

a ako vec hoces nesto slicno kao TD, onda EVO
(posto je tu stavljen Lovely Complex, DEFINITIVNO ti to preporucujem!! A Zero no Tsukaima je slican: main girl is flat, not so favorite, tsundere, look-alike, same VA etc.)

Ali nemoj da si kao Dule sa Clannad i samo o tome da pricas and to build a shrine for it, gledaj jos nesto. Zar ima toliko anime-a?!

(posto je tu stavljen Lovely Complex, DEFINITIVNO ti to preporucujem!! A Zero no Tsukaima je slican: main girl is flat, not so favorite, tsundere, look-alike, same VA etc.)

Iskreno,da volim tu animu [Toradora!] ali nije da cu samo o njoj da pricam ;D Iskreno LOL lepa mi je Taiga xD Jedna od najlepsih anime zenskih likova ikada :! Inače,trenutno skidam tu animu Clannad,čuo sam da je tužna ? Ne znam puto o njoj,ali kad već imam puno memorije,da napunim to ;D Skinuo sam Sword Art Online odlicna anima !

Ko sto ti pravis shrine za Free? :lol:

Gledam ja i ostalo, tj. gledao sam, ali Clannad is the ******* best anime ever... Dobro me podseti, nisam zapalio svecu za Nagisu danas...

Iskreno,da volim tu animu [Toradora!] ali nije da cu samo o njoj da pricam ;D Iskreno LOL lepa mi je Taiga xD Jedna od najlepsih anime zenskih likova ikada :! Inače,trenutno skidam tu animu Clannad,čuo sam da je tužna ? Ne znam puto o njoj,ali kad već imam puno memorije,da napunim to ;D Skinuo sam Sword Art Online odlicna anima !

Погледао си Таигу? Ја сам поред ње погледао сва 3 преостала Shana клона(у које и Таига спада)-Louise(Zero no Tsukaima), Aria(Hidan no Aria), Nagi(Hayate the combat Butler), као и наравно Shakugan no Shana(од главне јунакиње истог анимеа су и настале остале 4).

Attack on tittan koji svi vec znate.
i Tsuritama.. anime o pecanju. Iako mislim da nema dokonije i uzaludije radnje od pecanja, anime je simpa. Privuklo me je sto pise da je noitamina, ionace ga ne bih pocinjala ni za milion godina.

Sta se radi u animi Guilty Crown ? Jeste li je gledali ? Kakva vam se cini ? Hteo bih i ja da pocnem pa da vidim prvo sa vama sta vi mislite ;D Drug mi je preporucio neku animu Danganronpa The Animation,sto se mene tice odlicno je uradjena,i nije losa 'fora'' mada preporucujem vam da je pogledate,ne bih da prepricavam ;D

Back