Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Mator je Dilan, prvi strip je izasao 1986., tada je bio u tridesetim. Sad je presao sezdesetu, mada, kazu da bez starca nema udarca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mator je Dilan, prvi strip je izasao 1986., tada je bio u tridesetim. Sad je presao sezdesetu, mada, kazu da bez starca nema udarca.

Ja oplakah....
- - - - - - - - - -
![]()
Iako sam duboko svesna da je psiho... i ružno obučen uglavnom..![]()
Da je ljepota prelazna bila bi tri Alen Delona u kancelariji, nemoj molim te, vako ima samo jedan
- - - - - - - - - -
Torbica Dragan!
- - - - - - - - - -
Torbica Jove Dragan
- - - - - - - - - -
Al je ovaj blentav, uopšte mi se ne dopada.
Nem pojma u kom filmu sam ga gledala, bio je baš glup film, on veze sa glumom nema, još ta ******a faca i mršav ko glista
- - - - - - - - - -
I nema brkove, ajte molim vas

E saće se svađamo. Znači to je hodajuća kamenčuga jedna koju ja obožavam... i znam da bije ženu u mraku svoje sobe... i dalje ga volim...![]()

Kakva kamenčuga, pre liči na polomljenu lopatu, dršku od lopate ili krampa ili metle, tako nešto eto...
Kakva žena, otkud njemu žena![]()

Pa nema, al on bi je tuko da ima.. i to je tak slatko...![]()

sta znam
nema facu nasilnika
vise je njanjavac
onako, zarko radic u mladosti fazon![]()
sta znam
nema facu nasilnika
vise je njanjavac
onako, zarko radic u mladosti fazon![]()

Meni on ima facu deteta koje je gledalo porodično nasilje i teškog posesivca.. naravno, to su uvek u dubini duše krajnje nezreli tipusi i njanjavci koje je lakše prevesti žedne preko vode nego bilo kog drugog tipa, samo ako znaš kako.. e sad.. možda ga povezujem sa nekim tipusima koje znam...

pa missim ja stvarno ne mogu ovoliko mastat na temelju necije fotke, al stvarno...![]()

Od domacih glumaca su mi dopadljivi Cetkovic i Micanovic . I sto su stariji, privlacniji su.
Mada taj Radić ima totalno čudan vajb
Liči mi na onog jaoj iz Birdcage-a glumca, geja nekog isfeminiziranog ček
Pavle Vujisic..
- - - - - - - - - -
I Kojo!
Pa nije mašta.. ja stvarno verujem da lice odaje nečiju prirodu i da se u zavisnosti od promene te prirode menja i utisak koje lice ostavlja. Meni njegovo lice ostavlja taj utisak.