Kojem biste dale-perso

Kako koji, kojot i trkacica su rekli sta su imali.

images

Da je ljepota prelazna bila bi tri Alen Delona u kancelariji, nemoj molim te, vako ima samo jedan :lol:

- - - - - - - - - -

Torbica Dragan! :heart:

- - - - - - - - - -

Torbica Jove Dragan :rotf:

- - - - - - - - - -

Ja oplakah....:lol:

- - - - - - - - - -

32.jpg

Iako sam duboko svesna da je psiho... i ružno obučen uglavnom..:lol:

Al je ovaj blentav, uopšte mi se ne dopada.

Nem pojma u kom filmu sam ga gledala, bio je baš glup film, on veze sa glumom nema, još ta ******a faca i mršav ko glista

- - - - - - - - - -

I nema brkove, ajte molim vas

Da je ljepota prelazna bila bi tri Alen Delona u kancelariji, nemoj molim te, vako ima samo jedan :lol:

- - - - - - - - - -

Torbica Dragan! :heart:

- - - - - - - - - -

Torbica Jove Dragan :rotf:

- - - - - - - - - -

Al je ovaj blentav, uopšte mi se ne dopada.

Nem pojma u kom filmu sam ga gledala, bio je baš glup film, on veze sa glumom nema, još ta ******a faca i mršav ko glista

- - - - - - - - - -

I nema brkove, ajte molim vas

E saće se svađamo. Znači to je hodajuća kamenčuga jedna koju ja obožavam... i znam da bije ženu u mraku svoje sobe... i dalje ga volim...:heart:

Aahhahah, ma taki iskompleksirani ko taj bi voleli da mogu nekog da biju, a ne da cjeli život oni dobijaju po njoji, nema od toga niš paz kad ti ja kažem, lik je smešan

Sve se nešto uspinje i nateže, taj jedino može da se usere od tolkog napinjanja, a ne da nekog još pa bije :lol:

- - - - - - - - - -

sta znam
nema facu nasilnika
vise je njanjavac
onako, zarko radic u mladosti fazon :lol:

Bravo

sta znam
nema facu nasilnika
vise je njanjavac
onako, zarko radic u mladosti fazon :lol:

Meni on ima facu deteta koje je gledalo porodično nasilje i teškog posesivca.. naravno, to su uvek u dubini duše krajnje nezreli tipusi i njanjavci koje je lakše prevesti žedne preko vode nego bilo kog drugog tipa, samo ako znaš kako.. e sad.. možda ga povezujem sa nekim tipusima koje znam...

- - - - - - - - - -

U suštini liči mi na čoveka koji ne može da obuzda svoje komplekse...
Sve u svemu to ne znači da ja ne treba da ga volim..:aha:

Meni on ima facu deteta koje je gledalo porodično nasilje i teškog posesivca.. naravno, to su uvek u dubini duše krajnje nezreli tipusi i njanjavci koje je lakše prevesti žedne preko vode nego bilo kog drugog tipa, samo ako znaš kako.. e sad.. možda ga povezujem sa nekim tipusima koje znam...

pa missim ja stvarno ne mogu ovoliko mastat na temelju necije fotke, al stvarno...:rotf:

Back