Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Mator je Dilan, prvi strip je izasao 1986., tada je bio u tridesetim. Sad je presao sezdesetu, mada, kazu da bez starca nema udarca.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mator je Dilan, prvi strip je izasao 1986., tada je bio u tridesetim. Sad je presao sezdesetu, mada, kazu da bez starca nema udarca.

Ja oplakah....
- - - - - - - - - -

Iako sam duboko svesna da je psiho... i ružno obučen uglavnom..
Da je ljepota prelazna bila bi tri Alen Delona u kancelariji, nemoj molim te, vako ima samo jedan
- - - - - - - - - -
Torbica Dragan!
- - - - - - - - - -
Torbica Jove Dragan
- - - - - - - - - -
Al je ovaj blentav, uopšte mi se ne dopada.
Nem pojma u kom filmu sam ga gledala, bio je baš glup film, on veze sa glumom nema, još ta ******a faca i mršav ko glista
- - - - - - - - - -
I nema brkove, ajte molim vas

E saće se svađamo. Znači to je hodajuća kamenčuga jedna koju ja obožavam... i znam da bije ženu u mraku svoje sobe... i dalje ga volim...

Kakva kamenčuga, pre liči na polomljenu lopatu, dršku od lopate ili krampa ili metle, tako nešto eto...
Kakva žena, otkud njemu žena

Pa nema, al on bi je tuko da ima.. i to je tak slatko...

sta znam
nema facu nasilnika
vise je njanjavac
onako, zarko radic u mladosti fazon
sta znam
nema facu nasilnika
vise je njanjavac
onako, zarko radic u mladosti fazon

Meni on ima facu deteta koje je gledalo porodično nasilje i teškog posesivca.. naravno, to su uvek u dubini duše krajnje nezreli tipusi i njanjavci koje je lakše prevesti žedne preko vode nego bilo kog drugog tipa, samo ako znaš kako.. e sad.. možda ga povezujem sa nekim tipusima koje znam...

pa missim ja stvarno ne mogu ovoliko mastat na temelju necije fotke, al stvarno...

Od domacih glumaca su mi dopadljivi Cetkovic i Micanovic . I sto su stariji, privlacniji su.
Mada taj Radić ima totalno čudan vajb
Liči mi na onog jaoj iz Birdcage-a glumca, geja nekog isfeminiziranog ček
Pavle Vujisic..
- - - - - - - - - -
I Kojo!
Pa nije mašta.. ja stvarno verujem da lice odaje nečiju prirodu i da se u zavisnosti od promene te prirode menja i utisak koje lice ostavlja. Meni njegovo lice ostavlja taj utisak.