Kojem biste dale-perso

giorgio-faletti-1.jpg

Dobro ajd,
evo ga jedan holivudski čiča iz mlađih dana. Meni je preprezgodan...možda više zbog toga što ga obožavam kao glumca, ali svejedno mi je takav tip muškarca hot.
Molim pojedine da se suzdrže od zgražavanja, ni ja ne padam u nesvest kad vidim ko se njima sviđa:lol:

dakle Robert Duvall

latest
Robert-Duvall-in-Apocalypse-Now-1979.jpg
main-qimg-1c9097e9395e6e26a8de10e59ac16333

:heart::zkez:

...ne b'e, nije strip...to je serija po romanu i zove se Outlander...zenska propadne kroz vreme u mojoj Skotskoj i zabasa u po' XVIII veka...i tu je ovaj ridjan, clan klana bla bla a njen muz iz sadasnjosti je njihov engleski neprijatelj u XVIII veku u fazonu kako smo u ovom zivotu privuceni ljudima koje smo sretali, sudbina i tako to...iskreno, ridjan je slaba karika serije...zena je bistrog lica, muz je bolji glumac i ona deluje dosta starija od ovog malog ali da je zgodan, zaista jeste...izgleda ovako na slikama bolje nego u seriji a ja sam istu gledala, pffffffffffffffffff, 2014 i cinilo mi se da nesto skripi sa njim...

Dole mi je grozan. A gore onako cupav i sa bradom je... mmm...
Neverovatno mi je da je to ista osoba :eek:

da ona cupava kosica mu lepo stoji, bolje nego zalizano
ali bilo bi dobro da ima crnu kosu a onako trsavu ko u seriji...e onda bi bio pun pogodak

- - - - - - - - - -

...ne b'e, nije strip...to je serija po romanu i zove se Outlander...zenska propadne kroz vreme u mojoj Skotskoj i zabasa u po' XVIII veka...i tu je ovaj ridjan, clan klana bla bla a njen muz iz sadasnjosti je njihov engleski neprijatelj u XVIII veku u fazonu kako smo u ovom zivotu privuceni ljudima koje smo sretali, sudbina i tako to...iskreno, ridjan je slaba karika serije...zena je bistrog lica, muz je bolji glumac i ona deluje dosta starija od ovog malog ali da je zgodan, zaista jeste...izgleda ovako na slikama bolje nego u seriji a ja sam istu gledala, pffffffffffffffffff, 2014 i cinilo mi se da nesto skripi sa njim...

ona i treba da je starija od njega, jer je i u knjizi starija
svidja mi se sto se drze knjige...serija manje vise, meni ce uvek knjiga biti bolja, ali mi je ok sto nisu odstupali od knjige...barem za ovaj prvi deo...ima tri

Back