Ripley*
Iskusan
- Poruka
- 5.806
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Понављам да ни о каквом "давању" није реч. Наслов теме сматрам идиотским.

pa ti si dala polovini Holivuda na ovoj temi...![]()

nemam srećo...samo ti davaj...![]()

pobrkala si lončiće...ja samo kačim pristojno obučene ženice, možda jednom golišaviju......i žene ne posmatram kao parče mesa...![]()

Gde ti nađe Ramba?
Evo ga , bio je i u mladosti zgodan...ali i kao čiča, ništa mu ne fali
osim što je preminuo prošle godine
![]()

Dobro ajd,
evo ga jedan holivudski čiča iz mlađih dana. Meni je preprezgodan...možda više zbog toga što ga obožavam kao glumca, ali svejedno mi je takav tip muškarca hot.
Molim pojedine da se suzdrže od zgražavanja, ni ja ne padam u nesvest kad vidim ko se njima sviđa
dakle Robert Duvall
![]()
![]()
![]()
![]()

sve bi dale nekim mrstavcima sta mi romanticne nezne dusice da radimo![]()

nije moj tip, ne znam sta mi bi...pogotovo ne volim plavusane i ridje
al gledam seriju sa njim i kako epizode odmicu tako se mislim da mu dam
![]()
kao crn je bolji
![]()
![]()

Dole mi je grozan. A gore onako cupav i sa bradom je... mmm...
Neverovatno mi je da je to ista osoba![]()
...ne b'e, nije strip...to je serija po romanu i zove se Outlander...zenska propadne kroz vreme u mojoj Skotskoj i zabasa u po' XVIII veka...i tu je ovaj ridjan, clan klana bla bla a njen muz iz sadasnjosti je njihov engleski neprijatelj u XVIII veku u fazonu kako smo u ovom zivotu privuceni ljudima koje smo sretali, sudbina i tako to...iskreno, ridjan je slaba karika serije...zena je bistrog lica, muz je bolji glumac i ona deluje dosta starija od ovog malog ali da je zgodan, zaista jeste...izgleda ovako na slikama bolje nego u seriji a ja sam istu gledala, pffffffffffffffffff, 2014 i cinilo mi se da nesto skripi sa njim...