KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zbog bombardovanja prekrasnim zenskim licima koja nam se smese sa naslovnica casopisa ili koje vidjamo u filmovima i reklamama postala sam vrlo "stroga" kada je lepota u pitanju, pa cesto uhvatim sebe kako mi neka glumica, recimo, nije dovoljno lepa da bi u nekom filmu imala glavnu ulogu. Tako naviknuta na oku ugodne prizore sve vise verujem da je sharm mnogo znacajniji.

Ali ako bih vec morala navesti koji znakovi imaju najlepse pripadnice onda su to Vage i Blizanci.

Mali offtopic
kakve veze ima lepota sa glavnom ulogom? I zašto bi lepota morala biti preduslov ili kriterijum po kom ćeš nekom davati ulogu...to nema veze sa strogošću već sa glupošću.
Osim ako baš glumi miss sveta ili glavnu ribu u kraju :)

Što se vaga tiče, da , mislim da žene vage čak i kada nisu ' klasično' lepe imaju neki šarm, ljupkost

Poslednja izmena:
Mali offtopic
kakve veze ima lepota sa glavnom ulogom? I zašto bi lepota morala biti preduslov ili kriterijum po kom ćeš nekom davati ulogu...to nema veze sa strogošću već sa glupošću.
Osim ako baš glumi miss sveta ili glavnu ribu u kraju :)

Pa i ne bi trebalo imati veze- Naglasak bi trebao biti na glumi, ali navika... :)
Vise ne mogu ni zamisliti neku veliku heroinu, a da nije lepa. :)

- - - - - - - - - -

mene privlache zhene vodolije....verovatno zbog venere koja je u vodoliji u retrogradnoj putanji...
inache,najlepshe zhene su u Srbiji,kakav god da im je horoskopski znak! :cool:

Nisu najlepse zene u Srbiji... :p To je predrasuda. :)

Pa dobro, tu si u pravu..navika.
Koja nema veze sa realnošću nažalost ali odmalena nas kljukaju tim stereotipom..počevši od bajki gde se dobro uvek povezuje sa fizičkom lepotom a runo sa zlim pa nadalje.
Ja sam opet inadžija po karakteru..pa možda baš zato najviše volim ružnjikave heroine :D

Ranije sam imala potrebu da se bunim zbog takvih stereotipa, a onda sam na kraju i sama kod sebe primetila da sam jednostavno esteta i da mi prijaju osobe ciji izgled je ugodan oku. Tu mislim samo na filmove i sl.
Zapravo je u ljudskoj priprodi da uziva u lepom, bez obzira da li se radi o fizickom izgledu, priprodi ili predmetu.

one su samo sredjene,nisu prirodno lepe kao nashe...
a ove sa Baltika su ok...
i znam da si nasha,provociram! :lol:
a i zhena si,pa ne gledash na svoj pol onako kako to rade mushkarci...;)

Niko se tako ne sredjuje kao zene sa Balkana. :D Srbija i Hrvatska u tome prednjace.
Jedan moj prijatelj (stranac) je, nakon sto je bio u Beogradu rekao sledece: "Sta je ono tamo, kao neka modna pista?!? Zar se one stalno tako sminkaju i doteruju?!?" :D
A onda je otisao u Budvu i tamo doziveo jos veci shok. Sve je bilo "tesno i besno". :D

Niko se tako ne sredjuje kao zene sa Balkana. :D Srbija i Hrvatska u tome prednjace.
Jedan moj prijatelj (stranac) je, nakon sto je bio u Beogradu rekao sledece: "Sta je ono tamo, kao neka modna pista?!? Zar se one stalno tako sminkaju i doteruju?!?" :D
A onda je otisao u Budvu i tamo doziveo jos veci shok. Sve je bilo "tesno i besno". :D

to nema ni u Monte Carlu...shteta samo shto ima previshe seljachina po metru kvadratnom,
al ko voli da ih gleda nek ide tamo...ja ne volim...

Ja to samo i iskljucivo iz lichnog iskustva.
Inache,statistika je na strani Venecuelanki,koje chini mi se imaju najvishe titula miss sveta.
A shto se zodijaka tiche,najbolje su full pitchke! ;)

slazem se za ovo u vezi zodijaka...Ja et licno mislim da su zene u Srbiji precenjene,msm da su u Evropi isred njih cehinje,svedjanke,ruskinje,pa i italijanke da ne nabrajam sad.Ukusi su razliciti,ali cinjenica je da se preteruje sa tim da su ovdasnje zene naj..nisu jednostavno,prosek su.lepse su od amerikanki npr. et

- - - - - - - - - -

Emma je prirodna lepota..

Ja sam "nasa" zena. :p
Ali ukusi su razliciti. Meni su zene Baltika izuzetno lepe. Italijanke takodje. :)
Вала, финске цур`це ме позитивно изненадише. Све згодна за згодном.

Холанђанке... ехм, фуј. :) Пеге подносим, али мушкасте браде јок.

Значајан део лепоте је и у говору тела. Нежни женски покрети и држање могу доста да поправе утисак.

slazem se za ovo u vezi zodijaka...Ja et licno mislim da su zene u Srbiji precenjene,msm da su u Evropi isred njih cehinje,svedjanke,ruskinje,pa i italijanke da ne nabrajam sad.Ukusi su razliciti,ali cinjenica je da se preteruje sa tim da su ovdasnje zene naj..nisu jednostavno,prosek su.lepse su od amerikanki npr. et

ima ih dobrih,al retko...veruj mi...jedino shto su lake ko pero...ne morash da pitash,same nude...:lol:
Skandinavske zemlje nazhalost nisam obilazio...

Obrati pažnju u spotu kako sve žene ovnice imaju sličan izraz lica :)

jel to onaj princip usta moja hvalite me? salim se:) ima tu neke istine,ove zene su nekako prirodne i ne koriste sminku ili vrlo malo,koliko sam primetio,i Kristen Stjuart je slicna Emi,prirodna lepota samo sto joj je facijalna ekspresija nula,pogotovo za jednu glumicu,ali ne raspravljamo o glumi:)

Poslednja izmena:
ima ih dobrih,al retko...veruj mi...jedino shto su lake ko pero...ne morash da pitash,same nude...:lol:
Skandinavske zemlje nazhalost nisam obilazio...

ja msm da su one bolje,moje misljenje..a jesu lakse,ne samo one nego ta srednja Evropa Madjarska,Slovacka,Ceska..ta trijada:D a bolje je i da se ne foliraju,to se vise ceni,a domacice glume neko kvazi postenje,a po pitanju lakoce nisu nista bolje od njih, pa to prolazi u licemerstvo.Sa pomenutim zenama iz sr. Evrope barem znas na cemu si,nema foliranja,glumatanja,cenjkanja..itd kao kod domacica.

Back