KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Necu nikoga da vredjam! :besan2: Bar dok ne znam ko je. :mrgreen:

Koliko Raka, majko Bozija! :eek: Ne znam, meni ova zena ni po cemu ne izgleda ruzno sem sto ima ono sto je Olivera komentarisala, Ve 90 Ne. Uran je na 23 kao i vladar AC, a Mesec je na 11 kao i Mars, ali nista od ovoga ne gradi aspekt... :confused: Zamisljam je kao mrsavu i bledu, sa plavim ocima. :D Postoji li mogucnost da je vreme netacno pa je Saturn ipak u 1. kuci? :think: A mozda ova zena i nije ruzna?

A hocete vi meni da objasnite sad sto mislite da Venera u Devici ne valja? :dontunderstand:
Mozda nije najsrecnija za umetnost i ljubav, nedostaje joj romatnika i previse je analiticna, ali mislim da lepoti ne moze da naskodi jer Devica je ipak ljudski znak...

Poslednja izmena:
Koliko Raka, majko Bozija! :eek: Ne znam, meni ova zena ni po cemu ne izgleda ruzno sem sto ima ono sto je Olivera komentarisala, Ve 90 Ne. Uran je na 23 kao i vladar AC, a Mesec je na 11 kao i Mars, ali nista od ovoga ne gradi aspekt... :confused: Zamisljam je kao mrsavu i bledu, sa plavim ocima. :D Postoji li mogucnost da je vreme netacno pa je Saturn ipak u 1. kuci?

u pravu si i ja sam to pomislila i nasla sam kartu gde joj je ipak Sa u 1
http://i43.tinypic.com/2i0ybd5.gif

znaci radi se o Kamili
meni je ona iskreno simpa
ali uglavnom vazi za ruznjikavu

izgleda da je taj Sa onda ...hm

Po meni, najlepše žene su svakako Vage. Izuzetno lepe žene, prave lepotice. Skladne, idealne građe, pravilnih crta lica, šarmantne, otmene i elegantne. Primera ima mnogo: Monica Bellucci, Catherine Deneuve, Brigitte Bardot, Catherine Zeta-Jones, Susan Sarandon, Rita Hayworth, Anita Ekberg, Kate Winslet, Naomi Watts, Kelly Preston, Dita Von Teese....

Poslednja izmena:
Hehe a propo Venere 90 Neptun i Venere u Devici imam oba slucaja ... i nisam bas nesto ruzna :) :) :)
Mislim da je ovaj kvadrat sa Neptunom pre svega psiholoski "hendikep" i nema veze sa izgledom.. a NecuZvakicu je u pravi za Saturn u 1. .. prva je nas izgled, kao i svi aspekti ASC-a.. negde sam cula da lepe osobe imaju lepe aspekte ASC-a i Meseca, jer je on nase lice. Isto tako, zaivis sta je na ASC-u, pa ako je Neptun to su neke sanjive oci, itd. Moguce ljudi sa podznakom u Biku ili Vagi.. i dobro aspektovanim vladarom :)

@sky

Moguce da ima magneticne oci.. magnetican "skorpionski" pogled, a opet i da deluje mladoliko jer mu je Merkur vladar. ;)

O Boze, koliko egoista na jednom mestu? Nije li malo smesno da hvalite sami sebe?!

Da, bezweze je hwaliti neki znak samo zato shto je twoj lichni.
I, narawno, lepota je kompleksna stwar i ne zawisi samo od horoskopa.
Ali, generalno, Wage i Ribe su najsharmantnije, Ownowi i Blizanke najlepshe... Ali, swaki znak ima swoje lepe predstawnice...
Ja sam primetila da Mars ipak daje najlepshu decu...Kao i Wenera...:mrgreen:

u pravu si i ja sam to pomislila i nasla sam kartu gde joj je ipak Sa u 1
http://i43.tinypic.com/2i0ybd5.gif

znaci radi se o Kamili
meni je ona iskreno simpa
ali uglavnom vazi za ruznjikavu

izgleda da je taj Sa onda ...hm
Сложих јој So на VII. :)

Истина, као да није доста што је изгоњен Сатујрн у првој, владар Сунце је у XII...

Такође, пуно рака није свеопшти проблем, али овако "богата" XII јесте.

Back