KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel to onaj princip usta moja hvalite me? salim se:) ima tu neke istine,ove zene su nekako prirodne i ne koriste sminku ili vrlo malo,koliko sam primetio,i Kristen Stjuart je slicna Emi,prirodna lepota samo sto joj je facijalna ekspresija nula,pogotovo za jednu glumicu,ali ne raspravljamo o glumi:)

Ne, ne.. :lol:

Svi znaci imaju nešto karakteristično, a kod ovna su to oči i čelo .Dobro si primetio to u vezi prirodnosti, ali neka zainteresovanost, odlučnost,jasnoća pogleda ..meni je to prvi utisak.

I ostali znaci su lepi, ali svako najviše zna o svom :)

Nisam znala da su ove devojke/zene sa snimka koji je Lil-a ostavila ovnovi. Lepe su i deluju nezno. :)
A neznost je verovatno poslednja osobina koju bih vezala za ovnove. Nisam ih do sada nikada takvim dozivljavala i devojke koje poznajem, a koje su u znaku ovna, su vrlo dominantne, pocev od ponasanja, nacina oblacenja, sminkanja. Jedini znak koji obicno prepoznam po vrlo glasnom govoru.

Astrologija je igra, pokusaj da unapred znamo vise od onog sto vidimo. Tesko je na osnovu necijeg horoskopskog znaka bilo sta utvrditi, ali eto...igramo se... :)
Pitam se koliko li sam samo predrasuda prigrlila zbog te igre?! :)

Mislim da ne bi trebalo posmatrati primere iz javnog zivota kojima je uglavnom posao da budu lepi,
to su uglavnom na osnovu izgleda i izabrani ljudi, ili im je taj izgled, pomogao da uspeju u karijeri vise nego nekom talentovanim...

Volela bih da neko strucan napise karakteristike znakova,
u smislu visine crta lica i sl...
Jer da bi se odredila prosecna lepota po treba na to obratiti paznju,
visina je bitna prilicno, gradja, kosa i sl...
Monika Beluci je taman kako treba i prava lepotica,
ali vecina vaga koje ja znam su debele,
sto uopste nije privlacno,
mada su lepe u licu... tkd. nije mi to neki dokaz...
A i ukusi su razliciti s tim sto su neke stvari svima privlacne...
lep ten, lepa kosa, itd...

Ako osnovnu kvalifijaciju znakova cine "gledista" Dupora cije "teze" su validne sve do onog trenutka dok se ne provjere u praksi,onda su one jako neozbiljne.
Raekao sma vec da nema pravila, u vrijeme zlatnog doba Holiwooda najveci broj "faca" je imao dominantnog JArca u karti(Clark GAible,CAry Grant,Paul Newman,Richard Burton,Rock Hudson,JAmes Dean itd),a najveci broj lijepiih zena sam npr primjetio da ima medju zenskim Bikovima,ili zenama koje imaju Veneru u Biku (tom ruznom znaku)

Ne nikako, da si citao kao sto nisi, primetio bi da je Dupor svoje analize davao na osnovu siroke prakse i nije savetovao pocetnicima radjenje horoskopa dok se ne odradi najmanje sto karti.

Osnovna pravila postoje kao sto postoji osnovna klasfikacija za lepotu iako svako moze imati svoj pojam lepote. Problem je u tome sto ti nisi shvatio kako Dupor prezentuje i sta se podrazumeva recenicom da su ruzni Bik, Rak i Jarac.... to je samo jedan od parametara koji naginju ruznoci, ako su drugi tome srodni.... pravilo nije fiksno ali osnova postoji.

Isto tako brz moze biti devica a spor vaga.

Poslednja izmena:
A kada se prica o "izgledu" u astrologiji,to se odnosi samo na zene?Muskarci nemaju izgled?:DKAo sto 5 kuca(sto neki misle) predstavlja samo "odnos" prema djeci u zenskim horoskopima a u muskim ne?:D

Hoces da kazes da osobe koje su realno lijepe (postoji klasicna ljepota koja se ne moze ignorisati, ali eto mozemo da kazemo da neko nije nas tip,iz nekih razloga) u stvari to nije,jer astrologija tom znaku ne pripisuje "lijepi" izgled?Ili obratno?:D

Zasto bi citao Dupora i njegove "crnjacke" poglede na astrologiju,kada je dovoljno da jesam Ptolomeja,a od njega su prepisivaali svi oni nakon njega i bez prakticnih dokaza i argumenata slijepo vjerovali u ono sto je tvrdio.(i danas najveci broj astrologa prepisuju gluposti jedni od drugih)
Astrologija nije egzaktna nauka,cak nije ni nauka,da u njoj postoje neke nepromjenjive definicije kojih se moramo drzati.Mislim naravno da moze ko hoce,nemam nista protiv.

Dupor pored zena Skorpija koje su olicenje "grubosti",nezenstvenosti,(j naravno da ima izuzetaka,ali najcesce jaka vilica,jaci nos,izbacene lagodicne kosti lica,pa cak i kada je sve na svom mijesti radi se o nekakvoj praznoj i jalovoj ljepoti,Demi Moor,Julia Roberts itd) izdvaja zene Bikove pod Venerom kao ruzne.Pa je vlastitom znaku nerealno dodijelio niz "superiornih" osobina(da ih ne nabrajam),koje nemaju veze sa onim sto Skorpioni predstavvlaju u stvarnom zivotu.Ali kao sto rekoh,neka svako to dozivljava kako hoce :)

Evo ti dokaz da Duporova osnovna klasifikacija pije vodu i da gresis, najlepse zene po casopisu za 2013.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=25&nav_id=708545

Gvinet Paltrou - Vaga
Keri Vasington - Vodolija
Amanda Sifrid - Strelac
Zoi Desanel - Jarac
Dzejn Fonda - Strelac
Dzenifer Lorens - Lav
Keli Roland - Vodolija
Hali Beri - Lav
Dru Balimor - Riba
Pink - Devica

Dakle, od njih deset sest je po tumacenju kako je dato a to je vise od 50%. Denise :bye:

Evo ti dokaz da Duporova osnovna klasifikacija pije vodu i da gresis, najlepse zene po casopisu za 2013.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=25&nav_id=708545

Gvinet Paltrou - Vaga
Keri Vasington - Vodolija
Amanda Sifrid - Strelac
Zoi Desanel - Jarac
Dzejn Fonda - Strelac
Dzenifer Lorens - Lav
Keli Roland - Vodolija
Hali Beri - Lav
Dru Balimor - Riba
Pink - Devica

Dakle, od njih deset sest je po tumacenju kako je dato a to je vise od 50%. Denise :bye:

Pazi kad nema nijedna Blizanka...

Pazi kad nema nijedna Blizanka...

Nema sto ne znaci da neke od njih nisu u podznaku Blizanci. Samo po znaku imamo cetiri na prema jedan i to: dve vodolije, jednu vagu i jednu devicu naspram jedne u znaku jarca.To je cetiri na prema jedan cak iako izuzmemo navod u vezi strelca.

Dokaz da osnovna klasifikacija pije vodu

Tako je dato pocetnicima i to trebaju da uvaze i razumeju o cemu se tu radi a ne da se prave pametni.

Nema sto ne znaci da neke od njih nisu u podznaku Blizanci. Samo po znaku imamo cetiri na prema jedan i to: dve vodolije, jednu vagu i jednu devicu naspram jedne u znaku jarca.To je cetiri na prema jedan cak iako izuzmemo navod u vezi strelca.

Dokaz da osnovna klasifikacija pije vodu

Tako je dato pocetnicima i to trebaju da uvaze i razumeju o cemu se tu radi a ne da se prave pametni.

Pa da, ne znamo im podznake :) U pravu si, ocigledno da klasifikacija po Duporu pije vodu...

- - - - - - - - - -

Zavera, nema druge:mrgreen:

Wild_child, jesi Blizanac u znaku ili podznaku? :)

Samo sto pola tih žena i nije baš lepo al nema veze..mislim Pink bre. NIt lepa nit zgodna, no dobro, opet imamo ukuse ukuse al ajde da im iščeprkamo podznake, čisto da vidimo. I mene zanima.

Keltika
U znaku :lol:
Ali kod mene blizanac nije izražen...em mi je škorpija podznak em mi se nabili uran i saturn u prvu kuću. Bez spasa sam ružna pa to ti je :)

Pa da, ne znamo im podznake :) U pravu si, ocigledno da klasifikacija po Duporu pije vodu...

Da ne bude "slucajno je tako ispalo" evo i po drugom istrazivanju.. Neke zene se ponavljaju druge su nove, ali i tu dobijamo kako je navedeno.

207067621.jpg

http://www.svetplus.com/vesti/18669/one-su-najlepse-zene-na-svetu-(foto)

Monika Beluci - Vaga
Eva Mendes - Riba
Andjelina Dzoli - Blizanac
Dzesika Alba - Bik
Klaudija Links - Blizanac
Adrijana Lima - Blizanac
Sarliz Teron - Lav
Naomi Kembel - Blizanci
Sakira - Vodolija
Hejdi Klum- Blizanac
Dzenifer Lopez - Rak
Hilari Duf - Vaga
Skarlet Johanson - Strelac
Rihana - Riba
Ajsa - Skorpija
Hali Beri - Lav
Nikol Sercinger - Rak
Penelopa Kruz - Riba
Alesandra Ambrosio - Ovan
Rozalija Dovson - Blizanac

Ukupno deset ima znak kako je navedeno sto je sasvim dovoljno da dokaze da osnovna klasifikacija lepote pije vodu. I vise od toga.

Od dvadeset najlepsih devojaka deset ih je u grupi od cetiri znaka koji su navedeni da nose lepotu a to je 50 %. Za najruznije znake imamo medju najlepsim devojkama samo tri, a ostalih osam otpada na ostale horoskopske znake.

Из чланка:

"Да ли свака од њих заиста заслужује епитет најлепше, просудите сами."

Статистика је наука великих бројева. Број 20 није велики број. :p

Thiz is zo wrong on zo many levelz.

А да се ипак играмо:

Ge Ge Ge Ge Ge Ge
Pi Pi Pi
Ca Ca
Le Le
Li Li
Ta
Aq
Sg
Sc
Ar

Близанке на том списку растурају. Рибе далеко за њима. Па рак-лав-вага иза риба, али истог реда величине, остали по бамбија. :p

Back