maksifor
Primećen član
- Poruka
- 874
ne znam nisam svjesna ni svojih mana ni vrlina....i banja mi je ovako!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne najwaznije iskrena i dobar prijatelj...uwek sam spremna da rizikujem za prijatelje,pa cak i za one koji se nisu nesto pokazali kao dobri,humana,dobra,hrabra....itd.....pa o tome treba drugi da gowore,ali aj da se pohwalim swojim manama i wrlinama:
mane:shta ja znam.....prwo neshto uradim a onda se kajem i mislim o tome,.....i ja sam tako ponekad depresiwna i to me ubija.....i uwek ocu da budem u prawu,twrdoglawa sam,ne umem da popustim(mada nekad ipak to i uradim..jer pametniji popusta)
ajmo wrlinene najwaznije iskrena i dobar prijatelj...uwek sam spremna da rizikujem za prijatelje,pa cak i za one koji se nisu nesto pokazali kao dobri,humana,dobra,hrabra....itd.....
![]()
Budite iskreni, istrazite sebe,sta drugi misle o wama?,koje su wase mane a koje wrline? kojeih ste swesni?,kojih niste u potpunosti?![]()
zbog cega si bio u pritworu?
ma glupo je da privash o sopstvenim vrlinama..........a ako nabrajash mane mozda neshto zaboravish,tako da je bolje da drugi pricaju

Prijateljice, jesi spremna da ukradeš nešto za mene?

Znam da sam strasno impulsivna,i da umem da siznem za sekundu,ako se zbog necega iznerviram.
Ne umem da se kontrolisem,uzas.

A mozda je lezao za drugogaSigurno zbog tuce ili je nesto lupao (neku ustanovu,skolu,skrnavio spomenike...)!!

imam ja prijatelja koji je marisao kremic i krem-banane,pa ako ti opadne shecer....![]()
wolim tako