Koje ste godiste?

• Začetnik teme Začetnik teme Natashica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gothic Girl Mortisha:
Decaaaaa! :lol: Ma ok je to... Mislim ja sam 87' i evo odmah da vam kazem da smatram da sam josh uvek dete. Dete zarobljeno u telu devojke :P . Osecjam se nekako matoro.... Ali bash matoro! Nerviraju me bre ovi klinci 90', 91', 92' ... Ej pa jel uopshte postoji 92' godishte?! Pa dobro bar nek sachekaju svoje vreme a ne neki tamo iz jaslica da mi se potpisuju na MOJU gimnaziju i da shkrabaju amaterske grafite po njoj, josh bar da su likovi...nego su nezreli nafurani idioti (vecjina)- a smuchi mi se zivot kad neko poshalje poruku "Trazim dobru ribu 91' -92'" Alo bre! Pa ja sam se sa 12 godina josh igrala sa barbikama! I volela sam shto josh ne moram da odrastem! U moje vreme je bilo drugachije! :twisted: Deca treba da ostanu deca!
samo jedno pitanje.. ides mozda na yum?

Ja ne znam shta je to sa ovim svetom!!!!Klinci se ponashaju kao da se stide svog godishta i ocajnicki pokushavaju da izgledaju (budu) stariji.Kraj mi je pun(a i shkola) devojcica kojima se faca ni ne vidi od tri tone pudera i kojima bi dao 18,19 god. da ne znash koje su god.Svi oni zele da odrastu,a ja bash ne!!!!Plashim se same pomisli da za pola godine punim 18!!! :cry: Mozda ce to nekome delovati glupo, to je broj kao i svaki drugi,ali meni je lepo kao maloletnici, shto mogu da se ponasham kao dete, shto nisam odgovorna za sebe i tako to.Super sam se osecala kad mi je jedan lik '83 rekao da sam mala!!!! :lol:

Ernesto_Che:
Cheaf:
Ernesto_Che:
Keeper:
Cheaf:
Tako mi svih kiselih krastavcica svi pricate onaj sugavi engleski.
P.S:Mi '86 godiste smo najcistije godiste.Al others can go to hell.....Yeah.... :twisted:

najcistije godishte? .... hihihiih.
svasta sam dosad cuo .... uzgred, kakve su inace ovo 'VII-2 najbolji' fore? :roll: :lol:
ma evo ide nam....pravo da ti kazem pocinjem da razmisljam da napravim biznis sa tim...ono pocnem neki rad, znas, nabacim tu koju vezicu malo lovice ispod ruke i ono....znas najvaznija stvar je u raspodeli radne snage....znas, jer ako dobro to ne postignes, brate, ceo biznis ode dodjavola.... 8)
Koje si godiste??
:roll:

89.... :wink: sto?
89???? :shock: :shock: :shock:
Аух...ја сам прсла начисто. :oops: Звучиш доста зрелије.. :wink:

mala_nimfa:
Ja ne znam shta je to sa ovim svetom!!!!Klinci se ponashaju kao da se stide svog godishta i ocajnicki pokushavaju da izgledaju (budu) stariji.Kraj mi je pun(a i shkola) devojcica kojima se faca ni ne vidi od tri tone pudera i kojima bi dao 18,19 god. da ne znash koje su god.Svi oni zele da odrastu,a ja bash ne!!!!Plashim se same pomisli da za pola godine punim 18!!! :cry: Mozda ce to nekome delovati glupo, to je broj kao i svaki drugi,ali meni je lepo kao maloletnici, shto mogu da se ponasham kao dete, shto nisam odgovorna za sebe i tako to.Super sam se osecala kad mi je jedan lik '83 rekao da sam mala!!!! :lol:
А,ово је тачно...
И ја имам у крају нафуране ''девојчице'' 90,91 годише..које изгледају старије од мене :roll: Смучи ми се живот кад их видим.
Фора је да будеш где и старији,да висиш с њима и да си што дуже напољу.Е,па ја намерно остајем до 10 :twisted: :twisted: :twisted:

Hahahaha rekli su mi da sam PEDOFILKA! Dodjite dugokosi dechachicji plavushani u starkama ili martinkama.... mmmmm..... piletina u starkama.... Hahahaha ej Junior Bunk je si videla onaj dan kad smo bile na Trgu onu dvojicu plavushana?! To su lepa dechica zar ne? :wink:

Bliznakinja:
Ernesto_Che:
Cheaf:
Ernesto_Che:
Keeper:
Cheaf:
Tako mi svih kiselih krastavcica svi pricate onaj sugavi engleski.
P.S:Mi '86 godiste smo najcistije godiste.Al others can go to hell.....Yeah.... :twisted:

najcistije godishte? .... hihihiih.
svasta sam dosad cuo .... uzgred, kakve su inace ovo 'VII-2 najbolji' fore? :roll: :lol:
ma evo ide nam....pravo da ti kazem pocinjem da razmisljam da napravim biznis sa tim...ono pocnem neki rad, znas, nabacim tu koju vezicu malo lovice ispod ruke i ono....znas najvaznija stvar je u raspodeli radne snage....znas, jer ako dobro to ne postignes, brate, ceo biznis ode dodjavola.... 8)
Koje si godiste??
:roll:

89.... :wink: sto?
89???? :shock: :shock: :shock:
Аух...ја сам прсла начисто. :oops: Звучиш доста зрелије.. :wink:

da to mi uglavnom govore...nisam uopste nesto mnogo zrelija od mojih drigarica, samo sto ljudi koji su stariji imaju uglavnom pogresno misljenje o nama decici...ok, ne krivim oni ne mogu da znaju...ali i to je neka vrsta predrasuda...

Bliznakinja:
Ernesto_Che:
da to mi uglavnom govore...nisam uopste nesto mnogo zrelija od mojih drigarica, samo sto ljudi koji su stariji imaju uglavnom pogresno misljenje o nama decici...ok, ne krivim oni ne mogu da znaju...ali i to je neka vrsta predrasuda...

О..ма и ја спадам у дечицу...ја сам '89 исто :P

eto vidis...a nikad ne bi rekla...

Ernesto_Che:
Bliznakinja:
Ernesto_Che:

Pogotovo zato sto i izgleda starije, dao bih joj 86!!! :oops: :wink: :D

Ernesto_Che:
Bliznakinja:
Ernesto_Che:

Хехе.. :D Напредна генерација,нема шта :lol:

Shinoda:
Pogotovo zato sto i izgleda starije, dao bih joj 86!!! :oops: :wink: :D
То ми сви говоре у последње време,али кад би ме видео уживо не би ми дао ни седми разред :oops: :oops: Много сам ниска :oops: :oops: :oops:

Back