Koje ste godiste?

• Začetnik teme Začetnik teme Natashica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ernesto_Che:
mortishaaa:
Ernesto_Che:
jesam li vam vec rekla da sam 89?
neko je reko(mislim bleak)"a sta da pricas sa devojcicom 88?" moram da priznam da sam to shvatila kao licnu uvredu.... :?
bas je blago nama mladima imamo zivot pred sobom da bi mogli da ga uporpastimo!
heh.. ja bih volela da sam mladja.. :cry:
bleak? sumljam.. :roll: mada.. ne znam.. sta te briga.. cudi me da on globalizuje.. mada ga ne znam dobro..

ma znam....mislim nisam se zaista licno uvredila, to samtek onako rekla....al zaista je malo bzvz :?
ma volim i ja sto sam klinka....nemas pojma kako je dobro kad odem negde, mislim na neki koncert i onda mi se svi smese i pustaju me ispred nude se da me podignu na ramena i daju mi vode(ili sta vec daju)... :wink:
i uopsteno....bas mi se nesto ne odrasta....kad pogledam ove nase forumske matorce, zaista ukapiram da ne zelim da porastem! 8)
:lol: znam o cemu pricas 8) am vit ju 8)

mortishaaa:
Ernesto_Che:
mortishaaa:
Ernesto_Che:
jesam li vam vec rekla da sam 89?
neko je reko(mislim bleak)"a sta da pricas sa devojcicom 88?" moram da priznam da sam to shvatila kao licnu uvredu.... :?
bas je blago nama mladima imamo zivot pred sobom da bi mogli da ga uporpastimo!
heh.. ja bih volela da sam mladja.. :cry:
bleak? sumljam.. :roll: mada.. ne znam.. sta te briga.. cudi me da on globalizuje.. mada ga ne znam dobro..

ma znam....mislim nisam se zaista licno uvredila, to samtek onako rekla....al zaista je malo bzvz :?
ma volim i ja sto sam klinka....nemas pojma kako je dobro kad odem negde, mislim na neki koncert i onda mi se svi smese i pustaju me ispred nude se da me podignu na ramena i daju mi vode(ili sta vec daju)... :wink:
i uopsteno....bas mi se nesto ne odrasta....kad pogledam ove nase forumske matorce, zaista ukapiram da ne zelim da porastem! 8)
:lol: znam o cemu pricas 8) am vit ju 8)

Nisu svi matorci isti, neki se nikad nece promeniti, npr. JA.. Jednom budala uvek budala, sto stariji neozbiljniji, jbg :D

Shinoda:
mortishaaa:
Shinoda:
Bas sam sad hteo da te podsetim za to MEMBRS!!!!Ali rade vijuge, sta ces...URA URA URA ZA TEBE... :wink: :wink: :wink:
Ajm gled det jur navikli :wink: :lol: :wink: :lol:
hehe.. u isto vreme 8)
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
shud ju bi gled? :P
jes i shud...nau aj ken imberes majself ez mach ez aj vont tu end dont giv a fak :D :D :D
tec kul 8)

SisaDaPimp:
Cheaf:
Tako mi svih kiselih krastavcica svi pricate onaj sugavi engleski.
P.S:Mi '86 godiste smo najcistije godiste.Al others can go to hell.....Yeah.... :twisted:

Da odmah iza generacija od 79-85. ove generacije posle tog normalni su retke pojave.. haha..
Iako pripadam tim generacijama "posle 86", moram priznati da ste u pravu!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Danas sto su mladji to su gori!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Shinoda:
SisaDaPimp:
Cheaf:
P.S:Mi '86 godiste smo najcistije godiste.Al others can go to hell.....Yeah.... :twisted:

Da odmah iza generacija od 79-85. ove generacije posle tog normalni su retke pojave.. haha..
Iako pripadam tim generacijama "posle 86", moram priznati da ste u pravu!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Mislim da je na moju generaciju dosta uticala Cernobiljska katastrofa. :D Mi smo ipak malo specijalniji od drugih. 8)

Cheaf:
Shinoda:
SisaDaPimp:
Cheaf:

Mislim da je na moju generaciju dosta uticala Cernobiljska katastrofa. :D Mi smo ipak malo specijalniji od drugih. 8)
Xex moguce, moguce :wink:

SisaDaPimp:
Ernesto_Che:
SisaDaPimp:
Kako su interesantni ovi novi klinci, ne znaju sha bi rekli pa se onda prosipaju u prazno..
Ajde deco lutikce pod ruku pa u krevet, ceka vas casica mleka i cokoladni kolacici pored za pred spavanje, samo polako sa tim kvare se zubi, a i brzo ce starost pa je mnogo teze skinuti masne naslage..

na ovo sam mislila kad sam rekla matorci....
cekaj cekaj ti, porascu i ja malo, pa ces da vidis...
ili jos bolje, pozvacu ti tatu!
sta fali mojoj generaciji.....sad cu da te bijem!!!
ipak....kad bolje razmislim...ti cokoladni kolacici stvarno dobro zvuce....

Pitaj sta ne fali :D.. Cast izuzetcima, mada ti izuzetci su retka pojava..

A cokoladnih kolacica nema vishe, pojela maca.. jbg..

otiso zadnji razlog da trpim da budem mala.... :(
a zasto ne cujem ni jedan argument? ajde da cujem sta fali?
mrzim generalizaciju! sta meni fali...mlada sam, perspektivna, pametna, dobra, fina ....mislim ceka me sjajna buducnost!
a ti tu meni nesto seres 8)

Keeper:
Cheaf:

najcistije godishte? .... hihihiih.
svasta sam dosad cuo .... uzgred, kakve su inace ovo 'VII-2 najbolji' fore? :roll: :lol:
ma evo ide nam....pravo da ti kazem pocinjem da razmisljam da napravim biznis sa tim...ono pocnem neki rad, znas, nabacim tu koju vezicu malo lovice ispod ruke i ono....znas najvaznija stvar je u raspodeli radne snage....znas, jer ako dobro to ne postignes, brate, ceo biznis ode dodjavola.... 8)

Ernesto_Che:
Keeper:
Cheaf:

svasta sam dosad cuo .... uzgred, kakve su inace ovo 'VII-2 najbolji' fore? :roll: :lol:
ma evo ide nam....pravo da ti kazem pocinjem da razmisljam da napravim biznis sa tim...ono pocnem neki rad, znas, nabacim tu koju vezicu malo lovice ispod ruke i ono....znas najvaznija stvar je u raspodeli radne snage....znas, jer ako dobro to ne postignes, brate, ceo biznis ode dodjavola.... 8)
Koje si godiste??
:roll:

Cheaf:
Ernesto_Che:
Keeper:
Cheaf:

Koje si godiste??

89.... :wink: sto?

Ernesto_Che:
Cheaf:
Ernesto_Che:
Keeper:
Cheaf:

Koje si godiste??

89.... :wink: sto?
.......ma nista..... 8)

SisaDaPimp:
Kako su interesantni ovi novi klinci, ne znaju sha bi rekli pa se onda prosipaju u prazno..
Ajde deco lutikce pod ruku pa u krevet, ceka vas casica mleka i cokoladni kolacici pored za pred spavanje, samo polako sa tim kvare se zubi, a i brzo ce starost pa je mnogo teze skinuti masne naslage..
hah... zasto se nisam zacudila kada sam ovo procitala? :p
Sisa... nemoj da opet ozivim onu temu sa dnevnicima :p

Decaaaaa! :lol: Ma ok je to... Mislim ja sam 87' i evo odmah da vam kazem da smatram da sam josh uvek dete. Dete zarobljeno u telu devojke :P . Osecjam se nekako matoro.... Ali bash matoro! Nerviraju me bre ovi klinci 90', 91', 92' ... Ej pa jel uopshte postoji 92' godishte?! Pa dobro bar nek sachekaju svoje vreme a ne neki tamo iz jaslica da mi se potpisuju na MOJU gimnaziju i da shkrabaju amaterske grafite po njoj, josh bar da su likovi...nego su nezreli nafurani idioti (vecjina)- a smuchi mi se zivot kad neko poshalje poruku "Trazim dobru ribu 91' -92'" Alo bre! Pa ja sam se sa 12 godina josh igrala sa barbikama! I volela sam shto josh ne moram da odrastem! U moje vreme je bilo drugachije! :twisted: Deca treba da ostanu deca!

Back