Koje ste godiste?

• Začetnik teme Začetnik teme Natashica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mortishaaa:
Shinoda:
mortishaaa:
Shinoda:
Cudno, ali nisi jedina koja mi je to rekla!!! :shock: :shock: :shock:
Doduse, jedina si rekla preko neta!!! :D
What else can I say accept: "Thank you I'm flaterd!!!!! :D :D :D
Valjda mi ova poslednja rec valja...
:wink: to je dobro :wink: tj kako kad i kako gde.. ali recimo na netu je dobro.. znaci da si zreliji :P ili bar zvucis :P
ne ne decko! pogresio si! kaze se: vat ken aj sej eksept: "tenk ju am flatred" :roll: samting lajk det :wink:
Ou maj gad!!! :shock: I forgot det...Sori, sori, sori :oops: :oops: :oops: :wink:
onli ting det iz important iz det ju nevr forget it agen :wink:
Aj vil du maj best!!!!! :wink: :wink: :wink:

jesam li vam vec rekla da sam 89?
neko je reko(mislim bleak)"a sta da pricas sa devojcicom 88?" moram da priznam da sam to shvatila kao licnu uvredu.... :?
bas je blago nama mladima imamo zivot pred sobom da bi mogli da ga uporpastimo!

Ernesto_Che:
neko je reko(mislim bleak)"a sta da pricas sa devojcicom 88?" moram da priznam da sam to shvatila kao licnu uvredu.... :?
Moram priznati da sam se i ja uvredila kada je Cheaf rekao:VIDIMO SE U VRTICU. :( I posle kaze kako zna sta prica.

Ernesto_Che:
heh.. ja bih volela da sam mladja.. :cry:
bleak? sumljam.. :roll: mada.. ne znam.. sta te briga.. cudi me da on globalizuje.. mada ga ne znam dobro..

Kako su interesantni ovi novi klinci, ne znaju sha bi rekli pa se onda prosipaju u prazno..
Ajde deco lutikce pod ruku pa u krevet, ceka vas casica mleka i cokoladni kolacici pored za pred spavanje, samo polako sa tim kvare se zubi, a i brzo ce starost pa je mnogo teze skinuti masne naslage..

SisaDaPimp:
Kako su interesantni ovi novi klinci, ne znaju sha bi rekli pa se onda prosipaju u prazno..
Ajde deco lutikce pod ruku pa u krevet, ceka vas casica mleka i cokoladni kolacici pored za pred spavanje, samo polako sa tim kvare se zubi, a i brzo ce starost pa je mnogo teze skinuti masne naslage..
doblo tata :oops: :oops:

mortishaaa:
Shinoda:
mortishaaa:
Shinoda:
klab in vich clanovi (ne mogu da se setim :shock:) dasnt vant to grou up! :wink:
Ou det klab!!! :D I voznt shur vat klab ar ju toking abaut sou aj didnt vona imberes majself, so aj voz rajt...huh :lol:
:lol: :lol: vi ar navikli on jor imberesis :lol: :lol: :lol: e da setila sam se MEMBRS!!! :D jedno ura za mene.. 8)
Bas sam sad hteo da te podsetim za to MEMBRS!!!!Ali rade vijuge, sta ces...URA URA URA ZA TEBE... :wink: :wink: :wink:
Ajm gled det jur navikli :wink: :lol: :wink: :lol:

mortishaaa:
SisaDaPimp:

Hahaha, od kad se ti svrstavas u generaciju 89 pa na dalje :D

mortishaaa:
Ernesto_Che:
heh.. ja bih volela da sam mladja.. :cry:
bleak? sumljam.. :roll: mada.. ne znam.. sta te briga.. cudi me da on globalizuje.. mada ga ne znam dobro..

ma znam....mislim nisam se zaista licno uvredila, to samtek onako rekla....al zaista je malo bzvz :?
ma volim i ja sto sam klinka....nemas pojma kako je dobro kad odem negde, mislim na neki koncert i onda mi se svi smese i pustaju me ispred nude se da me podignu na ramena i daju mi vode(ili sta vec daju)... :wink:
i uopsteno....bas mi se nesto ne odrasta....kad pogledam ove nase forumske matorce, zaista ukapiram da ne zelim da porastem! 8)

SisaDaPimp:

na ovo sam mislila kad sam rekla matorci....
cekaj cekaj ti, porascu i ja malo, pa ces da vidis...
ili jos bolje, pozvacu ti tatu!
sta fali mojoj generaciji.....sad cu da te bijem!!!
ipak....kad bolje razmislim...ti cokoladni kolacici stvarno dobro zvuce....

Ernesto_Che:
SisaDaPimp:

na ovo sam mislila kad sam rekla matorci....
cekaj cekaj ti, porascu i ja malo, pa ces da vidis...
ili jos bolje, pozvacu ti tatu!
sta fali mojoj generaciji.....sad cu da te bijem!!!
ipak....kad bolje razmislim...ti cokoladni kolacici stvarno dobro zvuce....

Pitaj sta ne fali :D.. Cast izuzetcima, mada ti izuzetci su retka pojava..

A cokoladnih kolacica nema vishe, pojela maca.. jbg..

SisaDaPimp:
mortishaaa:
SisaDaPimp:

Hahaha, od kad se ti svrstavas u generaciju 89 pa na dalje :D
:oops: shshshshshshshshsh :oops:

Back