dino.
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
17.10.1987 . Bila je subota 12 pm znaci ravno na rucak a i imao sam 4,5 kila i lokne kada sam bio beba . PS: jos nsto vas zanima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joGooOOD:ne blizo,nego ja za razliku od drugih ne znam kio sedi za monitorima na forumu i nisam luda da nekom "dziberu" ispricam sve o sebi pa da skuplja podatke....too carefull zar ne?ajde me odma spalite na lomachu...
![]()
d4ch4:Bliznakinja:Master_Chief:Ocemo sate druze,sate!!dino.:17.10.1987 god.![]()
![]()
не заборави и дан![]()
dan prorachunash sam.
8)
Master_Chief:Da smo ti trazili broj telefona i adresu ulice onda bih se i ja zapitao...joGooOOD:ne blizo,nego ja za razliku od drugih ne znam kio sedi za monitorima na forumu i nisam luda da nekom "dziberu" ispricam sve o sebi pa da skuplja podatke....too carefull zar ne?ajde me odma spalite na lomachu...
![]()
Bliznakinja:joGooOOD:ne blizo,nego ja za razliku od drugih ne znam kio sedi za monitorima na forumu i nisam luda da nekom "dziberu" ispricam sve o sebi pa da skuplja podatke....too carefull zar ne?ajde me odma spalite na lomachu...
![]()
Ма јок бре..није то моја ствар.![]()
И ја сам свашта писала овде па се није задесио неки џибер(још увек,пу пу далеко било)који скупља информације.Или вреба још увек :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: иии...![]()
Samo malo volim da pridikujem...nista vise...joGooOOD:Master_Chief:Da smo ti trazili broj telefona i adresu ulice onda bih se i ja zapitao...joGooOOD:ne blizo,nego ja za razliku od drugih ne znam kio sedi za monitorima na forumu i nisam luda da nekom "dziberu" ispricam sve o sebi pa da skuplja podatke....too carefull zar ne?ajde me odma spalite na lomachu...
![]()
imash neki problem?ajde me odmah ubijte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad_LupimLupim:Da nemas nameru mozda da ides u spijune jednog dana, pa unapred gledas da sto manje tragova bude iza tebe?
I ja ti se pridruzujem i potvrdjujem da ima dosta piletinepsy:jbte ja sam ovde najstarijie deco
u stvari koji tju ja ovde ****?!jel sam josh teen ako sam '83 ?
![]()
![]()
ima dosta pileitne
![]()
psy:jel sam josh teen ako sam '83
POP Mare:potvrdjujem da ima dosta piletine![]()
Cupi NS:psy:jel sam josh teen ako sam '83
Па ако се тако осећаш и ако још можеш да трчиш, а да за тобом не иду амбулантна кола. Како сам одвратан, могу мислити шта ће мени чинити када будем у вашим годинама, али добро, то и јесте једна од одлика овог доба - боле те за сутра!
Cupi NS:Клико пута испричана прича... Приликом регистрације сам заборавио да пребацим на нашу тастатури * се. Послао сам јуче молбу да ми ник буде промењен у Чупи НС, сада чекам одговор... Иначе чупи је један јако стар надимак...
Cupi NS:psy:jel sam josh teen ako sam '83
Па ако се тако осећаш и ако још можеш да трчиш, а да за тобом не иду амбулантна кола. Како сам одвратан, могу мислити шта ће мени чинити када будем у вашим годинама, али добро, то и јесте једна од одлика овог доба - боле те за сутра!
DJ_MaRe:Drzite se teme... Da ne bih poceo da brisem postove... :?
Tema ti je zakljucana jer vec postoji tema o godistima... DJ jesam, ali Samo za sopstvene potrebe... I kao sto rekoh, dosta chata...psy:DJ_MaRe:Drzite se teme... Da ne bih poceo da brisem postove... :?
jel si ti stvarno neki dj,gosp. moderator?ako jesi mnogo tju da te h8ujem kad' o5 proradi chillout 4umzakljucao si mi onako gotivan topic
![]()
Ne,samo jos uvek mladom...joGooOOD:heh nadaj se ti nadaj :wink: by the way godine mi se josh uvek zavrstavaju sa teen(to me cine tinejdzerom)pateticnom,zar ne?