Koje ste godiste?

• Začetnik teme Začetnik teme Natashica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joGooOOD:
ne blizo,nego ja za razliku od drugih ne znam kio sedi za monitorima na forumu i nisam luda da nekom "dziberu" ispricam sve o sebi pa da skuplja podatke....too carefull zar ne? :roll: ajde me odma spalite na lomachu... :twisted:

Ма јок бре..није то моја ствар. :P
И ја сам свашта писала овде па се није задесио неки џибер(још увек,пу пу далеко било)који скупља информације.Или вреба још увек :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: иии... :)

Bliznakinja:
joGooOOD:
ne blizo,nego ja za razliku od drugih ne znam kio sedi za monitorima na forumu i nisam luda da nekom "dziberu" ispricam sve o sebi pa da skuplja podatke....too carefull zar ne? :roll: ajde me odma spalite na lomachu... :twisted:

Ма јок бре..није то моја ствар. :P
И ја сам свашта писала овде па се није задесио неки џибер(још увек,пу пу далеко било)који скупља информације.Или вреба још увек :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: иии... :)

ma znam ali ja imam bujnu mastu :wink: a i boga mi nije neka prevelika tajna ovde no volim da sama sebe tripyjem............ :lol: 8)

joGooOOD:
Master_Chief:
joGooOOD:
Da smo ti trazili broj telefona i adresu ulice onda bih se i ja zapitao...

imash neki problem?ajde me odmah ubijte :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted:
Samo malo volim da pridikujem...nista vise... :)

psy:
jel sam josh teen ako sam '83

Па ако се тако осећаш и ако још можеш да трчиш, а да за тобом не иду амбулантна кола. Како сам одвратан, могу мислити шта ће мени чинити када будем у вашим годинама, али добро, то и јесте једна од одлика овог доба - боле те за сутра!

Cupi NS:
psy:

Па ако се тако осећаш и ако још можеш да трчиш, а да за тобом не иду амбулантна кола. Како сам одвратан, могу мислити шта ће мени чинити када будем у вашим годинама, али добро, то и јесте једна од одлика овог доба - боле те за сутра!

cupi je mushko :D :D ti si neki bolestan a? :D :D

Клико пута испричана прича... Приликом регистрације сам заборавио да пребацим на нашу тастатури * се. Послао сам јуче молбу да ми ник буде промењен у Чупи НС, сада чекам одговор... Иначе чупи је један јако стар надимак...

Cupi NS:
Клико пута испричана прича... Приликом регистрације сам заборавио да пребацим на нашу тастатури * се. Послао сам јуче молбу да ми ник буде промењен у Чупи НС, сада чекам одговор... Иначе чупи је један јако стар надимак...

nema shanse da ti promene nik.Jedino da se registrujesh iz pocetka

Cupi NS:
psy:

hej matori ako vam smeta adekvatno drustvo mozete slobodno u klub penzosa...
:lol: 8)

Back