DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
dobro, dobro... moze i 87`sunrise:jaooo mare care ja sam 87 jel spadam u tvoju kategoriju?????DJ_MaRe:`84 Pozdrav svima, posebno devojkama `83-`86; Sve vas obozavam:wink:
![]()
![]()
![]()
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro, dobro... moze i 87`sunrise:jaooo mare care ja sam 87 jel spadam u tvoju kategoriju?????DJ_MaRe:`84 Pozdrav svima, posebno devojkama `83-`86; Sve vas obozavam:wink:
![]()
![]()
![]()
pa ti odavno nisi tinejdzer... valjda si do sada preboleo...POP Mare:Evo i ja da kazem da sam '83 i da nisam vise tinejdzer buhuuuu....![]()
Stvarno ti je dobra slichicaTipkaros:Za one koje mrze da zagledaju profile (sto je steta jer tako mi je dobra slicica 8) ), ja sam 85 i ponosan sam na to!![]()
He,he vidimo se u vrticu.....Inspector:Pali brate 90 je zakon
infidel:
Ana-Marija:Stvarno ti je dobra slichicaTipkaros:Za one koje mrze da zagledaju profile (sto je steta jer tako mi je dobra slicica 8) ), ja sam 85 i ponosan sam na to!![]()
![]()
Flame:ma i ja sam mala...malecnaops: 88 :wink:
Electra:Flame:ma i ja sam mala...malecnaops: 88 :wink:
:shock: Cuti bre, mi smo veeeeelike!![]()
He,he.Moje godiste je jedno vrlo zeznuto godiste jer je te godine bila Crnobiljska katastrofa tako da smo mi "modeli iz '86-te malo......cudni da se tako izrazim...Ena187:Ja sam "zlatno" godište...
Cheaf:He,he.Moje godiste je jedno vrlo zeznuto godiste jer je te godine bila Crnobiljska katastrofa tako da smo mi "modeli iz '86-te malo......cudni da se tako izrazim...Ena187:Ja sam "zlatno" godište...8)