miss:Keeper:najbolje vishe nishta .........![]()
you have said enough.
hahahaha.....![]()
![]()
![]()
sta se ti smejes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miss:Keeper:najbolje vishe nishta .........![]()
you have said enough.
hahahaha.....![]()
![]()
![]()
konacno neko ko je moje godiste 8) :wink:ninaaaa:i ja istoMike girl:e.............89Natashica::wink: :wink: :wink:
Bleak WinterFullMoon:Sasha85:Bleak WinterFullMoon:Sasha85:Ako je glupa,sto onda odgovaras na nju? :?
Tema jeste glupa.Face it,Sasha!![]()
Ma,bila glupa ili,zasto odgovara na nju ako joj je glupa? That the point...
A tebi su inace 99% tema glupe...
Pa pretera ga sad...nije 99 nego 90%![]()
Uostalom rekao sam ti zasto je glupa.Sto malo ne prokomentarises to sto sam rekao a ne taj post iznad?
Bleak WinterFullMoon:Electra:Samo sam primetila...ops:
nadam se da necu biti zabica zbog toga?
8)
You'll never know...![]()
Electra:Bleak WinterFullMoon:Electra:Samo sam primetila...ops:
8)
Joooooooooj sad se plasim!!!!!! Maaaaaaamaaaaaaaa!!!!!! Pa sad necu moci da spaaaaaavaaaaaaaam.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
love_girl:Electra:Bleak WinterFullMoon:Electra:Samo sam primetila...ops:
8)
Joooooooooj sad se plasim!!!!!! Maaaaaaamaaaaaaaa!!!!!! Pa sad necu moci da spaaaaaavaaaaaaaam.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JA ću da te branim... :wink:8)
Takodje sam 89. godisteninaaaa:i ja istoMike girl:e.............89Natashica::wink: :wink: :wink:
Snezna_kraljica:'84. kako uskoro punim 20 godina, uskoro necu posecivati ovu rubriku! :wink:
Sto da ne?Snezna_kraljica:'84. kako uskoro punim 20 godina, uskoro necu posecivati ovu rubriku! :wink:
Srebro veselo skakuće po forumu uiiiiii.Courtney:Sto da ne?Snezna_kraljica:'84. kako uskoro punim 20 godina, uskoro necu posecivati ovu rubriku! :wink:Eno ga srebro sa svojih 21,jos skakuce po forumu k'o da mu je 15
![]()
dedalile:ja 4o. tj 64g. ako si yainteresovana imas adresu
Keeper:ti bre![]()
ajde Bleak, mislim da ti je doshla ona prava ........ :wink:
LOve:Zar niko nece da se upozna sa mnom.Imajte u vidu da sam u blizini Loznice i kao što rekoh 90 sam godište.Idemo.........
LOve:Zar niko nece da se upozna sa mnom.Imajte u vidu da sam u blizini Loznice i kao što rekoh 90 sam godište.Idemo.........[/size]