miss:Keeper:najbolje vishe nishta .........
you have said enough.
hahahaha.....

sta se ti smejes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miss:Keeper:najbolje vishe nishta .........
you have said enough.
hahahaha.....

konacno neko ko je moje godiste 8) :wink:ninaaaa:i ja istoMike girl:e.............89Natashica::wink: :wink: :wink:
Bleak WinterFullMoon:Sasha85:Bleak WinterFullMoon:Sasha85:Ako je glupa,sto onda odgovaras na nju? :?
Tema jeste glupa.Face it,Sasha!
Ma,bila glupa ili,zasto odgovara na nju ako joj je glupa? That the point...
A tebi su inace 99% tema glupe...
Pa pretera ga sad...nije 99 nego 90%
Uostalom rekao sam ti zasto je glupa.Sto malo ne prokomentarises to sto sam rekao a ne taj post iznad?

Bleak WinterFullMoon:Electra:Samo sam primetila...ops:
nadam se da necu biti zabica zbog toga?
8)
You'll never know...

Electra:Bleak WinterFullMoon:Electra:Samo sam primetila...ops:
8)
You'll never know...
Joooooooooj sad se plasim!!!!!! Maaaaaaamaaaaaaaa!!!!!! Pa sad necu moci da spaaaaaavaaaaaaaam.......

8)
  8)love_girl:Electra:Bleak WinterFullMoon:Electra:Samo sam primetila...ops:
8)
You'll never know...
Joooooooooj sad se plasim!!!!!! Maaaaaaamaaaaaaaa!!!!!! Pa sad necu moci da spaaaaaavaaaaaaaam.......

JA ću da te branim... :wink:8)
Takodje sam 89. godisteninaaaa:i ja istoMike girl:e.............89Natashica::wink: :wink: :wink:
Snezna_kraljica:'84. kako uskoro punim 20 godina, uskoro necu posecivati ovu rubriku! :wink:

Sto da ne?Snezna_kraljica:'84. kako uskoro punim 20 godina, uskoro necu posecivati ovu rubriku! :wink:
 Eno ga srebro sa svojih 21,jos skakuce po forumu k'o da mu je 15
  Eno ga srebro sa svojih 21,jos skakuce po forumu k'o da mu je 15 
Srebro veselo skakuće po forumu uiiiiii.Courtney:Sto da ne?Snezna_kraljica:'84. kako uskoro punim 20 godina, uskoro necu posecivati ovu rubriku! :wink:Eno ga srebro sa svojih 21,jos skakuce po forumu k'o da mu je 15

dedalile:ja 4o. tj 64g. ako si yainteresovana imas adresu

90 Hoces da se upoznamo? 8)
  90 Hoces da se upoznamo? 8) 
 Keeper:ti bre
ajde Bleak, mislim da ti je doshla ona prava ........ :wink:

LOve:Zar niko nece da se upozna sa mnom.Imajte u vidu da sam u blizini Loznice i kao što rekoh 90 sam godište.Idemo.........
 Treba mi nekoliko kokosaka, izgleda da ih ovde ima puno... Pa od koje cene se startuje?...  8)
  Treba mi nekoliko kokosaka, izgleda da ih ovde ima puno... Pa od koje cene se startuje?...  8)
LOve:Zar niko nece da se upozna sa mnom.Imajte u vidu da sam u blizini Loznice i kao što rekoh 90 sam godište.Idemo.........[/size]