Agnes
Domaćin
- Poruka
- 3.700
Procitah..koje se proze ne bi nikad odrekli
!!! Odricem se, jedino, neyebice..sve ostalo je stvar raspolozenja i ..khm..razgibanosti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali,sam je trazio...mislim da meni nikada ne bi palo na pamet...
samo je rekao--dodji ovamo...i namestio me....meni se cini da ti nisi bila dobro lizana...
hahhaha...joj kad se setim,kakav lik
to je u prošlostia kakva ti je sadašnjost
![]()
fali samo tv ispred i tekma u toku...
jeebati mos i pijan u bilo kakvoj pozi,gde god hoces,kada god hoces,sta god hoces...al je neprocenjivo piti pivo izvaljen u fotelju i gledati fudbal sa drustvom...
mnogo su sire opcije za jeebanje sto se tice lokacije,poze,ribe,nego gledanje sa ekipom tekem...izvaljen u omiljenu fotelju sa pivom u ruci...mos upoznati ribu i opstiti sa njom i boli te tuki,ne moras joj ni ime znati...al aj probaj da gledas tekmu i da pijes sa ljudima koje si tek upozn'o...ne ide...
prica mu je tesko vec vidjeno njesra))) koje obicno ne komentarisem...nego mi takVi dosli dani
)
a za fudbal, ne gledam fudbal i tu mi je sve bljak...ali spajam(o) dushe koje ga gledaju i koje razvaljuju i kad se prvi put vide) mislim od pozitive.
a ti nemas pravo glasa da kazes ebes seks, ili da te ne cujem da kukash za istim vishe)))
ma kukanje je zaebancija, bice seksa
ko ga ebe
a kad narastem velika imacu jednu fudbalizovanu sobu))))
pun ugodjaj ima da bude![]()