Sensei Master Moderator Poruka 92.765 juče u 19:40 - Koje dužine je mnogo? #1 Sad upravo naleteh na uvodni post neke teme od 900 reči (5600 karaktera). Mnogo brate, barem meni. Da li vam smetaju tako dugački postovi?
Sad upravo naleteh na uvodni post neke teme od 900 reči (5600 karaktera). Mnogo brate, barem meni. Da li vam smetaju tako dugački postovi?
Sensei Master Moderator Poruka 92.765 juče u 19:46 - Koje dužine je mnogo? #2 Meni generalno opada koncentracija posle 3 rečenice.
SajaBg Uvek u pravu VIP Poruka 9.708 juče u 20:15 - Koje dužine je mnogo? #3 Uzmi afričku šljivu. Ne pada
A andjelijaa Elita Poruka 16.832 juče u 21:01 - Koje dužine je mnogo? #4 Sensei: Sad upravo naleteh na uvodni post neke teme od 900 reči (5600 karaktera). Mnogo brate, barem meni. Da li vam smetaju tako dugački postovi? Kliknite za proširenje... Sve je ok dok moze da stane.
Sensei: Sad upravo naleteh na uvodni post neke teme od 900 reči (5600 karaktera). Mnogo brate, barem meni. Da li vam smetaju tako dugački postovi? Kliknite za proširenje... Sve je ok dok moze da stane.
Sensei Master Moderator Poruka 92.765 juče u 21:02 - Koje dužine je mnogo? #5 andjelijaa: Sve je ok dok moze da stane. Kliknite za proširenje... Al šta ako počne da zapinje i da se buni što ne može da ugura sve?
andjelijaa: Sve je ok dok moze da stane. Kliknite za proširenje... Al šta ako počne da zapinje i da se buni što ne može da ugura sve?
A andjelijaa Elita Poruka 16.832 juče u 21:06 - Koje dužine je mnogo? #6 Sensei: Al šta ako počne da zapinje i da se buni što ne može da ugura sve? Kliknite za proširenje... odgovor na temu - ne smeta
Sensei: Al šta ako počne da zapinje i da se buni što ne može da ugura sve? Kliknite za proširenje... odgovor na temu - ne smeta
lapsi Poznat Banovan Poruka 9.737 juče u 21:58 - Koje dužine je mnogo? #7 Hajde kada vas ja ubijam u pojam, ali kada sami sebe, to je već urnebes! Mnogo je samo kada tuku.
Sensei Master Moderator Poruka 92.765 juče u 22:09 - Koje dužine je mnogo? #8 lapsi: Hajde kada vas ja ubijam u pojam, ali kada sami sebe, to je već urnebes! Mnogo je samo kada tuku. Kliknite za proširenje... Nisam primetio da ti daviš
lapsi: Hajde kada vas ja ubijam u pojam, ali kada sami sebe, to je već urnebes! Mnogo je samo kada tuku. Kliknite za proširenje... Nisam primetio da ti daviš