Koja vrsta ljudi ide u mek donalds?

Idu ljudi kojima se sviđa taj ukus.

Može da priča ko šta hoće, ali sladoled, pomfrit i šejk od čokolade sa prelivom, to ne može nigde da se nađe ukusnije. Hajde, sladoled i mooooožda, ali jako teško.

Dalje, evo imam lično problem sa tim, radim, živim sam, sednem i razmišljam šta bih mogao jesti, ne znam da spremam, ne znam čak ni u prodavnici šta ide sa čim da bih kupio i spremnio nešto, nego uđem u prodavnicu i kupim tunjevinu, indijski orah, mleko, pavlaku i još niz gluposti, potrošim 4.000,00 RSD i ne mogu jedno jelo pismeno da sastavim. Dakle, nepismen sam za to. Onda odem na sajt za poručivanje i roknem Mek, pljeskavicu itd...
pa ne mozes ni da se najedes od hrane iz meka a od njihovog sladoleda imas mnogo boljih

Naravno da je ukusno odatle i tolika popularnost.Treba malo hedonistički uživati u ukusu i prepustiti se dopaminu ne samo napuniti stomak. Niko normalan ne zagovara redovne posete meku,donkin-u,burgerkingu kao i ostalim junk food rajevima jer to bi bilo samoubistvo, ali sasvim ok je otići ponekad i udovoljiti sebi.

Poenta ove teme i želja postavljača nije čini mi se bila diskusija o kvalitetu hrane u meku jer o tome se sve zna već i sve je ispričano, nego da neko proziva svoje sugrađane da mek i sl smatraju nekakvim elitnim i prestižnim mestom što nikako nije tačno, a sve u cilju pokušaja prebacivanja priče na neku njemu ideološki blisku pozadinu i klasičnu demagogiju u tom pravcu sa ciljem da unapred etiketira nekoga ko se ne slaže sa njegovim viđenjem uzroka i posledica početnog fenomena. Drugim rečima pokušava da nametne svoj ugao gledanja na jedan prizeman način čija je suština da te postidi i unizi, način tako svojstven određenim ideologijama i krajnje desnim i levim a namenjena onim sa jeftinijim ulaznicama za život.
Pa čak i na ovakvom jednom pdf-u gde se priča o ljubavi prema hrani on traži izdajnike i saradnike okupatora. Loše,jako loše.

Poslednja izmena:
Generalno, taj Mek je teška prevara.

Zadnji put sam tamo bio prošlog leta, u onaj Mek na Terazijama, drugar me nagovorio.
Neki kao Mek obrok, koji se sastoji od burgera, pomfrita i kodže na točenje, sve cirka 700-800 kinti.
I još smo uzeli neki kao sos na bazi majoneza, mislio sam da će da mi se začepe arterije nakon što sam ga probao.

Jedino što tamo može da prođe, po meni, su neki od onih šejkova.

Generalno, to je nezdrava i precenjena hrana, e sad u čemu je poenta da se ljudi na to toliko lože, nije mi jasno stvarno.

pozdrav,nadam se da ste zdravi i da ne verujete u 'korona' virus

u ovoj epizodi bih hteo malo da opalim po ovim ljudima koji idu u mek donalds,kentaki chicken (kfc) i u ostale strane kompanije da jedu. u redu je to da vam se nesto zasvidi pa da to kupite nekad da probate ili povremeno jedete. medjutim,radi se o drugim stvarima. mi ovde na balkanu jedva cekamo da nam nesto dodje,da nesto "stigne",to uvek bude u trecem talasu kako rece jedan covek,sa zakasnjenjem. debilno je sto ima priglupih ljudi koji bi hteli sto pre da postanu "evropljani" i "ameri",da prime neke nove "trendove" i da sto pre postanu deo toga. to strano djubre je puno nekih jako opasnih sastojaka,od toga raste stomak,debljaju se noge,deca od 15 godina se goje vrlo nezdravo,devojcicama rastu velike grudi vrlo rano. i sami ste primetili da devojcice nikad nisu imale ovako velike grudi a nemaju ni 18 godina,niti oba pola da imaju debele noge,stomak na slojeve (stepenice) i tako dalje. znate da to nije bilo tako do pre 15-ak godina. dok u americi,kad krenete ulicom vec vidite da svaki drugi covek izgleda kao lopta i tezak je oko 140 kilograma. dobija se dijabetes i ko zna koje druge bolesti,zatim ko zna kakve psihicke probleme to moze da uzrokuje. ne bi taj "mekic" i ostalo djubre nikad ni proslo u nekoj zdravoj i obrazovanoj naciji,tako da nije nikakvo cudo sto najgore stvari ovde prolaze vrlo dobro. plus da ne govorim sto su cene su 2-3 puta skuplje nego da pojedete neku pljeskavicu kod ovih nasih prodavaca,znaci pljacka na kvadrat. e sad da se vratim na glavnu tematiku,dakle mi smo jedna jako iskompleksirana nacija,zasto? idu u "mekic" jer tamo sve izgleda fensi i evropski,mozes da sedis i da se pravis vazan. neces bas da se najedes,ali okej. sad je fora da gurnes u usta onu slamcicu i da cuclas sto vise. ovo zlo,kao i svako drugo zlo,nazalost je opet najvise pogodilo nezniju populaciju. dakle devojcice,devojke,zene,mozda i gejove ako se tako osecaju. mama daj mi 500 dinara za "mekic". izvoli sine. to je vrsta koja najvise sedi u mek donaldsu,pogledajte pa cete videti. zato sto nemaju roditelje,i oni su isti,nista bolji. prvo neodgovorne,nepismene,neobrazovane i nesavesne mame,babe,tate i tako dalje,vuku decu u propast umesto da im spreme da jedu nesto zdravije. neces biti amerikanac tako sto ces jesti u meku,ajde budi amerikanac tako sto ces biti pametan,pa povuci neke dobre i pametne osobine,nauci engleski dobro,radi nesto pametno,ima puno raznih poslova na internetu. nego samo povucete ono sto je najgore,svaki put. glupa nacija do koske,pravi indijanci.

U životu sam pojela tamo samo onaj njihov sladoled s karamelom(stvarno je vrh)i jednom sam pojela njihovu pljeskavicu i Milk šejk od jagoda. Šejk je odličan, ali je kao i njihov sladoled prepun veštačkih zaslađivača. Pljeskavica u Meku nema veze sa našom pljeskavicom. Ni't ukus, ni't miris...tako da nisam oduševljena, osim što je sladoled stvarno "perverzija".Inače nisam ljubitelj fast food-a,tako da u principu tamo i ne zalazim.

Back