KOJA VAM JE OMILJENA REKLAMA?

absonic:
garou:
dobrih stranih reklama ima mnogo, a od domacih, meni su najbolje za apatinsku pivaru. flasice krecu iz neke brvnare....pa niz drvene tobogancice...
Mene ta reklama zivcira znas kako!

Mora da su i onog tipa namucili... drzali ceo dan bez tecnosti..ajd reci ko bi tako gutao to pivo, xe xe..jadan covek...shala :wink: I mene reklama mnogoo nervira...A da ni ne spominjemo one o Rami margarinu i Lenoru...

XeNiA_nS:
absonic:
garou:
dobrih stranih reklama ima mnogo, a od domacih, meni su najbolje za apatinsku pivaru. flasice krecu iz neke brvnare....pa niz drvene tobogancice...

Mora da su i onog tipa namucili... drzali ceo dan bez tecnosti..ajd reci ko bi tako gutao to pivo, xe xe..jadan covek...shala :wink: I mene reklama mnogoo nervira...A da ni ne spominjemo one o Rami margarinu i Lenoru...
Sve one reklame za deterdzente,pelene,uloske....
To treba zakonom zabraniti.

absonic:
XeNiA_nS:
absonic:
garou:

Sve one reklame za deterdzente,pelene,uloske....
To treba zakonom zabraniti.

Slazem se :D !!
Bash sam ovih dana videla jednu super reklamu...onu predizbornu...Oces da ti mama bira decka??...Hoces da ti tata bira sta ces da slusas?? pa kad krene neka narodnjacina... :shock: i tako bla bla bla...Hoces da ti drugi biraju predsednika?? :D :D

Meni najvise ide na zivce ona "kume, gde ti je auto", mozda zato jer se stalno vrti pa dosadi ko... pa zatim Orbit za decu, sa ukusom limunade (zamisli samo) i Alwdays, koje su vase omiljene gacice?
Jedino je dobra ona "Sale, moze jedan autogram?" :D

Fanta Hello je najnajnajnaj... 8)
A super je i Nectar... sve sa NIJE SVEJEDNO... Onda, Bacardi Breezer... I ona prva za Perfex toalet papir... znate ono kad zaglavi u WC-u a papir ostao u autu :lol: :lol: :lol:
Ma ima ih... a ja sam pokupila neke od drugova i imam ih na kompu... bas ima super... recimo za Axe, ne znam je li bilo na nasoj TV... tip se tusira i propadne kroz pod go... upadne u neku skolu plesa :shock: i rukama pokrije, hm :lol: ... i hoce da izadje napolje a ove devojke sto plesu pomisle da im je on novi instruktor i rade isto sto i on... i on izadje i naleti onako go na neku zensku... tad prikazu ove sto plesu... a one izvode neke, hm, pokrete... :oops: po uzoru na ,,instruktora''... kontate :D
Imam ih jos krsa ali mrzi me da pisem. Stvarno su genijalne. :wink:

Back