KOJA VAM JE OMILJENA REKLAMA?

sve su glupe reklame .. nijedne ne mogu da se setim sada
jedino ono kad se takmiche muzevi..mr proper...dule nesho
ali i ta je glupa pa je zato pamtim:) u stvari ne volim reklame. kad ste zadnji put gledali reklame a niste prebacivali da vidite sta ima na drugim programima..i sta ste od tih proizvoda kupili

"Di' ti je auto, kume? :twisted: Od dede 15 ari placa! A od strica, strica, strica...? A od kuma, televizor! :( I? Izvadim kljuceve os svog auta. 8)
Uuu, lave! :o A cela svadba: TO, KUME! :D "
Ili jesi ili nisi LAV, a ovi sto su je snimili su stvarno lavovi!
Ovo je verovatno najbolja nasa reklama koja se pojavila odkad je Srbija dobila televiziju.
Btw. gomila stranih reklama, koje placaju kuce koje drze do renomea (Mercedes, Coca-Cola, Sony i sl. budze) imaju stvarno vrhunske reklame koje bi mogle da se takmice i za oskara.
Svidja mi se nova za kokakolu sa koncertom na plazi i nacinom da sebi prokrcite put do bine :wink:

Kad_LupimLupim:
"Di' ti je auto, kume? :twisted: Od dede 15 ari placa! A od strica, strica, strica...? A od kuma, televizor! :( I? Izvadim kljuceve os svog auta. 8)
Uuu, lave! :o A cela svadba: TO, KUME! :D "
Ili jesi ili nisi LAV, a ovi sto su je snimili su stvarno lavovi!
Ovo je verovatno najbolja nasa reklama koja se pojavila odkad je Srbija dobila televiziju.
Btw. gomila stranih reklama, koje placaju kuce koje drze do renomea (Mercedes, Coca-Cola, Sony i sl. budze) imaju stvarno vrhunske reklame koje bi mogle da se takmice i za oskara.
Svidja mi se nova za kokakolu sa koncertom na plazi i nacinom da sebi prokrcite put do bine :wink:

od strica je spavaca soba... kad vec ne znas da te dopunim... :roll:

Mrzim reklame za sva hemiska sredstva, za kafe,tako svi smaraju.
A tek što mrzim tu reklamu sa svadbom za Lav pivo. :x :x :x
Kad god je vidim, prebacim na drugi program ili stavim na "mute". 8)
Jedino su dobre reklame za koka kolu.

Ali ja uglavnom ne gledam nijednu, jer kad počnu automatski prebacim na MTV. 8) 8)

Back