KOJA KOLA VOLE SPONZORUSE?

Nivo tema vam se rapidno srozava.

Elem, nisam nikad vacario na auto, ali bilo je scena kada su neke uskakale u auto, likovi presretali, zaustavljali, cestitali itd. :eek:
I to na Peugeot 406 Coupé, o.k., mislim to je bilo 2000. pojam....sta je ortak iz Berlina sa svojim Porsche-om dozivljavao na Balkanu, tek su to surealne price. :rotf:

Inace, Auto mi je sredstvo za ürevoz od A na B, operem ga i sredim par puta u godini, nikad mi to nije bila bitna stvar u zivotu, tako da bas i ne kapiram lozenje na Auto, ali dobro, ne moram ja sve ni da kapiram jelte... :lol:

Nivo tema vam se rapidno srozava.

Elem, nisam nikad vacario na auto, ali bilo je scena kada su neke uskakale u auto, likovi presretali, zaustavljali, cestitali itd. :eek:
I to na Peugeot 406 Coupé, o.k., mislim to je bilo 2000. pojam....sta je ortak iz Berlina sa svojim Porsche-om dozivljavao na Balkanu, tek su to surealne price. :rotf:

Inace, Auto mi je sredstvo za ürevoz od A na B, operem ga i sredim par puta u godini, nikad mi to nije bila bitna stvar u zivotu, tako da bas i ne kapiram lozenje na Auto, ali dobro, ne moram ja sve ni da kapiram jelte... :lol:

222.jpg

A ti izgledaš kao prvoklasni žigolo a ne ebava te nika ni 2% , stvarno nepravda !:ljutko:

eto vidiš kolko si glup, pa ti da si žensko prvi bi potrčo da te prtzam, a vako hejt. vidiš kako ti to što si muškarac (kolko tolko) potpuno krivi percepciju i to malo uma. prodaj opel astru karavana, promeni pol i bićeš pametniji

- - - - - - - - - -

Zoro iz Bataje :hahaha:
Desi Tenzija, nema te sto godina :zimag:

des bate eš, evo došo malo da vidim šta se ovde radi. sve po starom kolko primećujem :lol:

Poslednja izmena:
KOJA KOLA VOLE SPONZORUSE?

Ne znam ti ja to.Moj vozni park su cinili ladurina ona cigaNjska koja je imala jedno 46 boja na sebi."Kec" koji je inace bio dobar ali smo ga prodali kad jednom umalo nisam proleteo kroz patos sa sve sedistem.Golf koji je bio takav trulez da je neka dosad ne razjasnjena biljka pocela da mu raste u gepeku.Skodilak koji smo inace malo vozili jer nije mogao da pali kad je ispod +15 stepeni.A sad se fura Reno koji je mozda stariji od vatre ali je limuzina.Sto bi rekao jedan moj komsija "Nema...kad ga Rus napravi..." Ima sve sto je bitno,ide dobro,malo trosi,ispravan je,moze da se registruje...pa necu ni ja vecito da vozim krseve :mrgreen:

Kola su kod devojki bitan faktor ne kao sredstvo prevoza vec kao manifestan simbol necijeg materijalnog stanja i statusa. Problem za njih predstavlja sto neko moze imati polovna kola i uopste ne mora biti bogat, tako ima slucajeva da ih nahvataju na kola a vrlo brzo shvate da tipovi uopste nisu bogati.
Bez obzira na sve i danas je jedno od cescih pitanja devojaka sta vozis, vole da skeniraju tipove koji voze skuplja kola , cesto se desava da prvo vide kola pa pozele da upoznaju tipa koji vozi ili pocnu da se raspituju o njemu, ko je i kako da ga upoznaju.

Setio sam jednog komentara bas na ovu temu

Danasnja situacija... dolazi mi devojka na posao i dok sedimo i pricamo o poslu u opustenom razgovoru vidi u dvoristu parkiran jedan lep beli audi. Pita ona ci je auto , ja kazem od decka koji je poslovno dosao kod nas u firmu . Vise kroz salu je pitam hoces da ti dam njegov broj a ona ozbiljno mi kaze , hajde ti daj njemu moj broj pa nek se javi ako hoce. )))))

Devojka zna samo da je njenih godina i nista drugo nisam rekao o njemu niti je ga ona videla ali je videla lep beli audi i nije problem da sama startuje... Inace svi u firmi smatramo da je dovojka lepa, pametna, ima lep posao i sve ali eto kakve su ti danasnje devojke i sta im je bitno...

Malopre kada sam decku rekao sta je bilo jer ga poznajem nije hteo ni broj da uzme jer je dobar lik i nije u fazonu nekih sema i iskoriscavanja devojaka zbog auta.....

Poslednja izmena:

Back