ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
moze neki lexus.
ako ne..onda makar mercedes...
ako ne..onda makar mercedes...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko jos gleda kola? Gledaju se nekretnine

pored onog ficka sto pomenih ja bih i ovog da imam u kolekcijiZoro iz Batajeevo zoro iz bataje ima vilu svojeručno sagrađenu koju čuvaju dva rota, jes da je triput stariji od tebe i izuzetno ružan al kad si mogla sa sand niggerom ne bi ni on trebalo da ti bude problem

Nivo tema vam se rapidno srozava.
Elem, nisam nikad vacario na auto, ali bilo je scena kada su neke uskakale u auto, likovi presretali, zaustavljali, cestitali itd.
I to na Peugeot 406 Coupé, o.k., mislim to je bilo 2000. pojam....sta je ortak iz Berlina sa svojim Porsche-om dozivljavao na Balkanu, tek su to surealne price.
Inace, Auto mi je sredstvo za ürevoz od A na B, operem ga i sredim par puta u godini, nikad mi to nije bila bitna stvar u zivotu, tako da bas i ne kapiram lozenje na Auto, ali dobro, ne moram ja sve ni da kapiram jelte...![]()
A ti izgledaš kao prvoklasni žigolo a ne ebava te nika ni 2% , stvarno nepravda !evo zoro iz bataje ima vilu svojeručno sagrađenu koju čuvaju dva rota, jes da je triput stariji od tebe i izuzetno ružan al kad si mogla sa sand niggerom ne bi ni on trebalo da ti bude problem

A ti izgledaš kao prvoklasni žigolo a ne ebava te nika ni 2% , stvarno nepravda !![]()
Zoro iz Bataje
Desi Tenzija, nema te sto godina![]()

des bate eš, evo došo malo da vidim šta se ovde radi. sve po starom kolko primećujem![]()

Ubile su one moderatorke božiju baštu i raznolikost, falio si![]()

A ti izgledaš kao prvoklasni žigolo
Ubile su one moderatorke božiju baštu i raznolikost, falio si![]()

KOJA KOLA VOLE SPONZORUSE?

Auto vise nije in... samo jahte... avioni...![]()
... nocas ljubis me na haubi ... ispred nas je more... more Crne Gore... nocas ne osecam se najbolje...R8 Audi?![]()
divna pesma 
Vini me u nebesaOces malo da te provozam?
Ne bojis se visine?

... nocas ljubis me na haubi ... ispred nas je more... more Crne Gore... nocas ne osecam se najbolje...divna pesma
![]()

Vini me u nebesa![]()

Danasnja situacija... dolazi mi devojka na posao i dok sedimo i pricamo o poslu u opustenom razgovoru vidi u dvoristu parkiran jedan lep beli audi. Pita ona ci je auto , ja kazem od decka koji je poslovno dosao kod nas u firmu . Vise kroz salu je pitam hoces da ti dam njegov broj a ona ozbiljno mi kaze , hajde ti daj njemu moj broj pa nek se javi ako hoce. )))))
Devojka zna samo da je njenih godina i nista drugo nisam rekao o njemu niti je ga ona videla ali je videla lep beli audi i nije problem da sama startuje... Inace svi u firmi smatramo da je dovojka lepa, pametna, ima lep posao i sve ali eto kakve su ti danasnje devojke i sta im je bitno...
Malopre kada sam decku rekao sta je bilo jer ga poznajem nije hteo ni broj da uzme jer je dobar lik i nije u fazonu nekih sema i iskoriscavanja devojaka zbog auta.....