- Poruka
- 48.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kola su kod devojki bitan faktor ne kao sredstvo prevoza vec kao manifestan simbol necijeg materijalnog stanja i statusa. Problem za njih predstavlja sto neko moze imati polovna kola i uopste ne mora biti bogat, tako ima slucajeva da ih nahvataju na kola a vrlo brzo shvate da tipovi uopste nisu bogati.
Bez obzira na sve i danas je jedno od cescih pitanja devojaka sta vozis, vole da skeniraju tipove koji voze skuplja kola , cesto se desava da prvo vide kola pa pozele da upoznaju tipa koji vozi ili pocnu da se raspituju o njemu, ko je i kako da ga upoznaju.

Žemska koja je zaljubljive prirode (da ne kažem u "teranju") i koja zna to o sebi,zar nije pametna kadI koje sad tu povrsniji i vece djubre, muskarci ili zene? Mi smo bar zainteresovani za nesto sto je deo njih (sise, dupe, noge itd.), a one za obicnu kantu na cetiri tocka.![]()
Žemska koja je zaljubljive prirode (da ne kažem u "teranju") i koja zna to o sebi,zar nije pametna kad
bira od pet vlasnika audija jednog nego od deset od kojih pet njih vozi ladu ili golfa dvojku (jer su to,navodno
"večiti" krševi za od A do B)...Naravno da će suziti izbor,jer je to u najboljem interesu njene, buduće, moguće, dece...
A i što bi se lomila u golfu kad je vlasnik audija vodi u svoju fino sređenu gajbu...Svašta...
Pogotovu sponzoruša...Kako da je sponzoriše onaj sladu kad tek treba da skrpi kintu za ćorbu (gorivo)...

Gle ´vako... ja namerno i svesno nisam koristio termin "pametnije" nego sam pitao ko je povrsniji, ko je vece djubre, ko je proracunjiv, ko vaze i meri.
Zato mi je glupo kada kokodacu na osnovu kojih kriterijuma se nama zenske svide. Mislim, sta se koji moj bunis? Na jednoj strani sise, dupe, noge, cak se nekad i lice i intelekt isto ceni.
Na drugoj kanta na dva ili cetiri tocka...kako su povrsne.![]()
To da su prefriganije (ili kako ti kazes pametnije), o tome nema sta da se prica.
Inace, ovo im je uglavnom realan izbor, pa neka biraju
![]()
Jbt ni jedan nije opran...ni jedan!
Da li tako i kurceve drzite ciste?
Mozes sednes u prikolicu od traktora. Mislim sedis na visem nivou cak nego u nekom besnom dJipu.![]()

Da sedim u prikolici a umem da vozim traktor?!
Podcenjujes me
- - - - - - - - - -
Najvise volim kad ovi debeli i masni pricaju o sisama dupetu nogama...
Mislim, sta zeni na njima da se svidi sem auta![]()

Podcenjujes me
- - - - - - - - - -

Nemam pojma, ja vozim sopstvena...![]()

Jbt ni jedan nije opran...ni jedan!
Da li tako i kurceve drzite ciste?
Ona koja ima voKOJA KOLA VOLE SPONZORUSE?

Podcenjujes me
- - - - - - - - - -
zaprezna
i da vo ima tezinu

Prednja ili zadnja vuca? Ili da vuku sva cetiri tocka?![]()
vazno da nisu izbusheni ...
dzepovi narafski

Ma jasno…bitno da vuku.
Benzinac ili dizelas?
Svaba ili Japanac? Zabar, Francuz, Koreanac?
Jel i dizajn bitan ili ne igra ulogu?
![]()

pivce vuchesh me za ...
zapregu
samo da na kraju balade ne spadne na ovo
Pogledajte prilog 345891
- - - - - - - - - -
![]()

Kola su kod devojki bitan faktor ne kao sredstvo prevoza vec kao manifestan simbol necijeg materijalnog stanja i statusa. Problem za njih predstavlja sto neko moze imati polovna kola i uopste ne mora biti bogat, tako ima slucajeva da ih nahvataju na kola a vrlo brzo shvate da tipovi uopste nisu bogati.
Bez obzira na sve i danas je jedno od cescih pitanja devojaka sta vozis, vole da skeniraju tipove koji voze skuplja kola , cesto se desava da prvo vide kola pa pozele da upoznaju tipa koji vozi ili pocnu da se raspituju o njemu, ko je i kako da ga upoznaju.
Setio sam jednog komentara bas na ovu temu

Hehehe...
Ma to je ljubav.![]()
ili je sluzbeni auto...![]()