KOJA KOLA VOLE SPONZORUSE?

MA IMA JA BATO KINTU AL NE ZNAM STA DA KUPIM

Kupi Juga, vise komada.
Ili Kupi ovo...

Cadillac_Sedan_de_Ville_1959_front.jpg

Ima dve vrste sponzoruša,prave i one u pokušaju.
Prve prepoznaju lovarne tipove i znaju vrednost automobila.

Ove druge mogu da se lože i na mercedesa od 5 000 e pod uslovom da je dobro ofarban i da sija.Najčešće ne znaju koja je to serija i kad je prozveden auto.

Moj jedan kolega je htio da bude veliki kurvar pa je nabavio bijelo odijelo i bijelog mercedesa . Taj merdžan je inače bio krntija koju je on
ofarbao u bijelo i ubacio opelov motor . Odijelo nije farbao nego je kupio original bijelo .:)
A predstavljao se kao odvjetnik . Pitamo ga zašto se ne predstavlja kao advokat .Njegov odgovor je bio da ako se predstavi kao
advokat ni jedna mu neće vjerovati a titula odvjetnik će im biti misteriozna ali neće smjeti da ga pitaju šta je to da ne bi ispale glupe .

znam jednog sto se predstavlja kao doktor kad ga policija zaustavi :))))))
Odem jednom sa društvom na pecanje a sa nama podje i direktor osječke bolnice .Nije to bilo obično pecanje jer smo išli
na pecanje u titovo lovište (Tikveš )a tamo je ulazak bio najstrože zabranjen . Ko na djavola , nalete na nas naoružani čuvari .
Počeše nam popisivati podatke . Kad je došao red na direktora njega je bilo sramota da kaže šta je po zanimanju pa
im kaže da je fizički radnik . Mi popadamo na zemlju od smijeha a ovi čuvari u čudu .
Kasnije se sve razjasnilo a nas puste bez sankcija .

Back