- Poruka
- 94.531
MA IMA JA BATO KINTU AL NE ZNAM STA DA KUPIM
Kupi Juga, vise komada.
Ili Kupi ovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MA IMA JA BATO KINTU AL NE ZNAM STA DA KUPIM
Kupi Juga, vise komada.
Ili Kupi ovo...
![]()
sto? hoces da postanes jedna?
Ima dve vrste sponzoruša,prave i one u pokušaju.
Prve prepoznaju lovarne tipove i znaju vrednost automobila.
Ove druge mogu da se lože i na mercedesa od 5 000 e pod uslovom da je dobro ofarban i da sija.Najčešće ne znaju koja je to serija i kad je prozveden auto.

)))))ama ni slucajno, ne vole oldtimere, znaju da vise para i vremena na auta potrosi no na njih![]()

ja vozim juga na plin i sve me vole
ZNACI DA KUPIM JUGA NA PLIN?
OBAVEZNO, JA KARAM, NE VADIM!
KOJA BOJA I GODISTE IMAJU PREDNOST?
Sjećam se dana kad je golf 3 završavao posao.
88-89, UVOZ IZ SLOVENIJE
Sjećam se i ja, pocetkom 90 ih, da su BG tablice imale takvu moc, naravno u provinciji, a samo je jugic bio
a sjecam se 80 da je i dvojka zavrsavala posao
))CRVENA PO MOGUCNOSTI
I DA BUDE DIZEL!
- - - - - - - - - -
mom caletu ukrali sluzbenu trojku 98-me ili tako nesto, ispred interkontinentala, isao kod arkana, kaze mu on, sta os, i meni dzip ukralo))
Haha, to su bila vremena, u jednom periodu je nalepnica SSJ bila kao alarmCRVENA PO MOGUCNOSTI
I DA BUDE DIZEL!
- - - - - - - - - -
mom caletu ukrali sluzbenu trojku 98-me ili tako nesto, ispred interkontinentala, isao kod arkana, kaze mu on, sta os, i meni dzip ukralo))

Odem jednom sa društvom na pecanje a sa nama podje i direktor osječke bolnice .Nije to bilo obično pecanje jer smo išliznam jednog sto se predstavlja kao doktor kad ga policija zaustavi)))))

ja bi neku brzinu sa njom da udjem u krivinu.![]()

ja bi neku brzinu sa njom da udjem u krivinu.![]()

Nije bitno koja su dok imaju velik menjac![]()