Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Da se ti nisi nameračila na nekog kamiondžiju ?Nije bitno koja su dok imaju velik menjac![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ti nisi nameračila na nekog kamiondžiju ?Nije bitno koja su dok imaju velik menjac![]()

KOJA KOLA VOLE SPONZORUSE?
Da se ti nisi nameračila na nekog kamiondžiju ?![]()
Da li svaki kamion ima veliki menjac?

A tebe Tenziša opet svrbi gujica , a ?neam pojma ja sam skroman dečko pa me ne jure sponzoruše ali evo sarvaš puniša nek odgovori, on ima opel astru karavana harli lukalajk i rotvajlera komada dva i veli da ne mož se odbrani kolko ga saleću iako ima 134 godine

A tebe Tenziša opet svrbi gujica , a ?![]()

Tebi trebaju lijekovi a ne češanje .svrbe me jaja, de mi ih počeši

Folirantu jedan , koliko si sada pripremio klon naloga ?sram te bilo nevaspitanko jedan matori, ustani kad sa mnom razgovaraš inače.. a usto si, sori zoro, zaboravio sam da si baštenski patuljak.

Jok , ovdje sve gologuzani koji sanjare da jednom budu sponzori a to će biti na svetog nikad !jel ima neki sponzor da mi kupi drecavo zelenog ficu, sa trepavicama na farovima i drec narandzastim sedistima![]()

KOJA KOLA VOLE SPONZORUSE?
A njima su svaka kola dobra ako mogu da posluze svrsi. Jedna moja komsinica je svojevremeno umela da se "rasprostre" i po "peglici" i "fici", uzivali smo u njenim opisima kuda i kako se smestaju noge u zavisnosti od tipa automobila.
Ono otvoren prozor, guza joj izbacena napolje, tako da sedi na ivici prozora, sa nogama unutra, spustenim na sediste, i povijenim gornjim delom tela unapred, jednom rukom naslonjena na vrh sedista. A tip napolju, kraj vrata, i naravno priljubljen uz guzu koja viri.
Fakticki kao poza koju klinci zovu "dogi stajl", a mi seljaci je zovemo "od pozadi". 
jel ima neki sponzor da mi kupi drecavo zelenog ficu, sa trepavicama na farovima i drec narandzastim sedistima![]()

Kabrio?
Pa da me vozis na more![]()

Ko jos gleda kola? Gledaju se nekretnine
Samo u extra zoni.
Periferija i sirotinjski blokovi ne dolaze u obzir.