Koja je vaša mana?

Jednostavno nekad ne mogu da pokazem nekome koliko ga volim,ili koliko mi je stalo do njega,ili nje...Npr,roditeljima ili nekom drugom...

I jednom ce biit kasno za sve to...

I bice mi jako tesko ,,jer nisam uspela to da uradim...:sad2:prosto ne znam nacin na koji bih to uradila...:neutral:

Jednostavno nekad ne mogu da pokazem nekome koliko ga volim,ili koliko mi je stalo do njega,ili nje...Npr,roditeljima ili nekom drugom...

I bice mi jako tesko ,,jer nisam uspela to da uradim...:sad2:prosto ne znam nacin na koji bih to uradila...:neutral:

Ja cu da ti kazem:heart:
Zagrlis ih ponekad, poljubis, kazes im da ih volis, da ti znaci sto su tu. Tako:roll:

Ne spominji.
Nama baba otisla u banju, i mi uzeli macku kod nas, da ne bi stalno isli da je hranimo.
Nijesam je gnjavila, jer sam navikla da ne zeli samnom da se mazi, a i nijesam imala vremena, a kad jesam, pola sam joj salame izrezala, prozdrljivici.
I ona je, zamisli, skocila na prozor(a mi zivimo na 2-gom spratu)i skocila na tendu od kafane, pa na trotoar i smugnula.
Necu pisati koliko je moja sestra histerisala(koja je sve to vidjela)
Macku smo nasli kod babine kapije, kad je majka otisla da zalije cvijece, znaci kucka mala:hahaha:

Isto. :neutral:
Teško mi pada da zagrlim ili mamu ili sestru a ne još i poljubim. :eek: A naopako da kažem volim te.
Umreće jednog dana a tada će zaista biti kasno za sve. :neutral:

Sta je tebi?:hahaha:
A ja mislila da sam ja cudna.:confused:
Mada, ni ja oca ne bih poljubila....:hahaha:
Imam ideju, ostavis na kompu ovo sto si napisala, kao-volim ja mamu,tatu,seku,baku, samo ne umiojem da im pokazem, i tako oni znaju, a ti se ...hmmm... ne mucis da ih ljubis:cool::hahaha:

Back