Acting_Me
Ističe se
- Poruka
- 2.938
Hladan na dogadjaje, neodlucan, tesko pravim prvi korak u bilo cemu i previse popustljiv
Kako mi je zao vas sto ste hlani na dogadjaje, c,c,c
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hladan na dogadjaje, neodlucan, tesko pravim prvi korak u bilo cemu i previse popustljiv
Kako mi je zao vas sto ste hlani na dogadjaje, c,c,c
***, tako je kad bi se nesto stvarno ruzno desilo mojim bliznjim, ne bih ni okom trepnuo, mislim naravno da bi mi bilo bas zao ali jednostavno nista![]()
Cini ti se...Ili kao ja kad mi je djed umro, osjcala sam se nenormalnom sto ne mogu da placem na sahrani.A bilo mi je zao, i dan danas mi je tesko kad se sjetim da ga nema![]()
Jednostavno nekad ne mogu da pokazem nekome koliko ga volim,ili koliko mi je stalo do njega,ili nje...Npr,roditeljima ili nekom drugom...
I jednom ce biit kasno za sve to...
I bice mi jako tesko ,,jer nisam uspela to da uradim...prosto ne znam nacin na koji bih to uradila...
![]()
Been there, done that. Ono nisam rekao samo zato sto mislim da bi tako bilo, vec zato sto i jeste.
Bitno da ti nije svejedno u dusi, tad bi trebalo da brines. Bolje je i to nego da te pogadja svaka sitnica, vjeruj mi.
A lokacija je...dio neke pjesme???
Jednostavno nekad ne mogu da pokazem nekome koliko ga volim,ili koliko mi je stalo do njega,ili nje...Npr,roditeljima ili nekom drugom...
I jednom ce biit kasno za sve to...
I bice mi jako tesko ,,jer nisam uspela to da uradim...prosto ne znam nacin na koji bih to uradila...
![]()
Ponekad sam predobra prema ljudima!T0 mi je mana!Zar je tako teshko otakchiti ih...ehhh....ponekad oprostim ono shto je za mene ne oprostiwo...ali shta ce se - mora se!
Teško mi pada da zagrlim ili mamu ili sestru a ne još i poljubim.A naopako da kažem volim te.
Umreće jednog dana a tada će zaista biti kasno za sve.![]()
Ti mi trebas, ti mi trebas!!!
Ne mogu da vjerujem da ima neko takav(bez uvrede)
ajde
kao da vec nisam znala da ces bas to da kazes i da se slozis sa Sibil Vejn
Dozvoli, ali, ne shvatam.
ajde
kao da vec nisam znala da ces bas to da kazes i da se slozis sa Sibil Vejn
![]()
elle:Dozvoli, ali, ne shvatam.
Da razbijete monotniju, pa umesto tog "Isto" da koristite ono moje "Taj fazon"?Da, nas dve samo citiramo jedna drugu iz to "Isto."