Koja je svrha glasanja?

pobeze nam norge man :rotf:

pun mi q proserevanja dileja koji su odavde pobegli, a onda u dokonosti i nezadovoljstvu jer su tamo gde nije sve kako su mislili da ce biti, krenu po srpskim forumima da lece nagomilane frustracije.
Nema mnogo ljudi koji su aktivni na forumima, nema koristi...niko ne napreduje, cenzura te sece ako objasnjavas problem, ostali te ubedjuju da si dno....
Postuje se samo moc, a ona se ne oseca na forumu ...

питања за бригаду:

@Paula @ivan_andj @Frederick_ @Alter_Ego_

1. да ли сматрате Косово као неотуђиви део територије Србије и самим тим поштујете устав републике Србије ?

2. Да ли сматрате да је потпис у име српске стране (Јеремић, који каже да му је то наредио београд тј тадић)који је прабцио питање косова из надлежности Савета Безбедности УН и резолуцију СБ УН 12 44пребацио у надлежнсот Брисела и Еу чин велеиздаје који сноси одговорност и робију због издаје националних интереса ? Подсетићу бригадире да су одлуке Савета безбедности УН ОБАВЕЗУЈУЋЕ за све чланице УН
Самим тим резолуција 12 44 је због тога и измештана из СБ УН

3. Да ли сматрате да је Сребреница геноцид ? Да ли подржавате резолуцију скупштине УН (која није обавезујућа) да је то геноцид ?

4. Да ли подржвате одлазак у Еу и ако су чврсти ставови Немачке , Француске , и великог броја земаља у ЕУ под контролом наведених става да је Косово независна држава и да је неопходно да то србија призна ако жели у ЕУ ? Контрадикторно је тобож да као не признајете косово а овамо трчите онима који вас приморавају разним уценама да признате косово .
Унапред хвала на одговорима :kpozdrav:
Vrati se na fabricka podesavanja, i jbao ti KiM i ostali zacini.

@Frederick_

bezbroj puta si me nazvao glupim pandurom. slugeranjom. nazivas me i ubicom iz istog koša kao i mudzahedini bin ladenovi. mnogo najgorih epiteta si mi prišio . ono o glupom policajcu i da zanemarimo ...
Sve si ti to sam sebi prisio jer su cinjenice da si ubijao u ime Slobodana Milosevica i cuvao njegov rezim, tukao one koji su protestvovali protiv njegove kradje, nazivao studente izdajnicima i tako dalje, znas ti sve sam.

Znaci sve te epitete si sam sebi prisio svojim delima. Ja samo pomazem da se izkristalizuje ko si i sta si.

I trebalo bi da se stidis, ali nemoguce je to za takve kao ti.

Ali ostaje, kao sto sam rekao, zivot sa lekicima za smirenje, i nocnim morama kada zaboravis da popijes.

vidi se da si iz zemlje gde su najveci zavisnici od heroina u celoj evropi.... o alkoholizmu da ne pricam gde norveska vlast ne zna vise sta da radi pa je pocela da kaznjava i one koje piju i bljuju sa balkona. 20 posto stanovnistva ima medicinski dokazane psihijatrijske probleme, zvanicna statistika... napredna zemlja u 3pm.

nije ni cudo da je munk naslikao onaj cuveni vertigo unutarnjeg vriska, u prevodu mentalnog ludila nacije od kog si uzeo autosovinisticki kvislinski pelcer.

Kao i uvek, sve si pogresno ukapirao, i ko sam i odakle sam i gde sam :D

Za toliko pogresnog rezonovanja je stvarno potreban talenat :D

poklon u ime SOVJETSKOG BRATSTVA!

ajde dokayi te svoje neistine.

u neistini su kratke noge.

sad ces ko nesrbi da nam ovde zvaces mudologiju titovu kako je 1974 novi ustav koji je doneo pravo otcepljenja svakoj republici a samo na srbiju delovao destruktivno (deleci je na tri dela gde beograd gubi nadleznost na d policijom vlasti i sudstvom nad pristinom i ns , kao i to da pokrajine dobijaju pravo glasa kao republike pa samim tim postaju drzave u drzavi ) da nam brboces kako je to bilo za nase dobro pa i ovo otudjivanje krima od strane rusije je bilo iskljucivo po dobro rusa ...

:mazi:

Kada se nešto piše pod znakovima navoda, onda tu ima još neki smisao: (toliko u vezi tvoje pismenosti).

..Screenshot_2.png..
A ti otvori drugu temu, pa da se diskutuje o tome, da je Hruščov na to bio prinuđem,.. da je to bio deo ranijeg međunarodnog dogovora i u okviru korekcija granica Rusije.

Kao i uvek, sve si pogresno ukapirao, i ko sam i odakle sam i gde sam :D

Za toliko pogresnog rezonovanja je stvarno potreban talenat :D
onda si znaci lazov jer si davno napisao da si odande. zato ti je svaki stav pogotovo o politici smesan do bola.

a i nisi prvi za utehu....alter ega odredjenih da ih ne pominjem koji imaju moc da to rade sa desetinama nikova bilo je ranije a bice i uvek.

ima i nastavak onog posta...

https://forum.krstarica.com/threads...stan-u-beogradu.981741/page-754#post-49152716

i pojavi se...ne neki savremeni vlad tepes koji je turke pobadao na koce do stambola, vec jedan koji je uspeo da vekovne prijatelje napravi indiferantnim spram nasih stradanja, od vekovnih saveznika u ratovima je pokupio sve najgore sto ne valja, otpatke tih kolonijalista nad kojima suzeci evocira o nekoj buducnosti kalemeci na srpsko bice stvari koje se ne primaju kao da smo u trans transu. kod trecih kada im ide na noge uspeo je da se pokaze manjim od misa, a po povratku dobija coyones kao elefantijazu i misicima mlitavo vodi svoju drogiranu rulju u nove pobede. vezuje nas sa albanskim tegovima u dzakove za skadarsko, veruje turcinu kada mu kaze brate moj, od vekovnih prijatelja pravi sumnjicavce, a od vekovnih neprijatelja novu bracu, dok se krv predaka sliva u bujicama sa svakom budalastinom koju gledamo na dnevnoj bazi.

i ko takvog bira? ko za njega glasa? ko takvog podrzava osim podkozarja?

zato i cusmo ono rusko poznato, ima li ovde uopste srba?

onda si znaci lazov jer si davno napisao da si odande. zato ti je svaki stav pogotovo o politici smesan do bola.

a i nisi prvi za utehu....alter ega odredjenih da ih ne pominjem koji imaju moc da to rade sa desetinama nikova bilo je ranije a bice i uvek.

Ti, em sto brilijantno zakljucujes, em, ocigledno, da ne umes da citas :D

Stvarno si multitalenat :D

Verovatno si zato defetista, jer za bilo kakvu borbu u zivotu je potrebno nesto sto, ocigledno, nemas :D

I to ne mislim u smislu da li ce se promeniti vlast nego sta ce se dobiti realnom promenim vlasti?
iskreno ne vidim nikakvu razliku ni u opoziciji,
na kraju skoro svi u opoziciji su u jednom trenutku i bili deo vlasti.

da li mi zaista imamo alternativnu opoziciju i da li bi se ista promenilo i da neko drugi dodje na vlast?

Odlicno si formulisao pitanje.

SVRHA GLASANJA JE DA NE BIRAS.

Svaka rec gore je odmerena, inace ovo sam od nekog cuo, nije moje, i mislim da bolje formulacije nema. Pazljivo procitati par puta ako nije jasno iz prve sta se tu kaze.

A sad pogledajte sve komentare koje ste pisali, i shvaticete da je ovo sustina svega sto ste pisali - nisam procitao ni jedan osim uvodnog, tako da ovo "predvidjam".

LAKU NOC SRBIJO, MOJE SAUCESCE.

Sve si ti to sam sebi prisio jer su cinjenice da si ubijao u ime Slobodana Milosevica i cuvao njegov rezim, tukao one koji su protestvovali protiv njegove kradje, nazivao studente izdajnicima i tako dalje, znas ti sve sam.

Znaci sve te epitete si sam sebi prisio svojim delima. Ja samo pomazem da se izkristalizuje ko si i sta si.

I trebalo bi da se stidis, ali nemoguce je to za takve kao ti.

Ali ostaje, kao sto sam rekao, zivot sa lekicima za smirenje, i nocnim morama kada zaboravis da popijes.
убијао у име ''слобе'' ? јел то мислиш на убијања у рату ? рат је није грожђенбал.
тај исти слоба је зарад пада дела санкција и тиме очувања власти увео санкције рс у августу 1994 и ми смо у војсци РС били ускраћени за помоћ у брашну нафти санитету , ...свему.
то је учинио у договору са холбруком зна то свако, када је запад испланриао крај рата и дејтон, јер је било јасн ода ће ту надолазећу зиму 94/95 турци једва прегурати а о идућој да не причамо... уследио је караџићев прислини окрет комбинаицјама са туђманом зарад нафте, где је потписао да у случају сукоба хв и врск војска р српске неће се мјешати..дакле изнуђена издаја крајине коју је закувао милошевић издајник којем је власт била најбитнија

тукао оне који су протестовали ? само у навратима бранећи своју личну безбедност када није било друге опције. ипак је то била хорда којом је управљала банда чеда прашак драшковић и остали по налогу запада и која је насилно ишла на кордоне полиције...

јел се запиташ како је било полицајцима који нису хтели да употребе силу а на коју имају право када је извршен непосредан напад на њих или на лице и место које обезбеђују ?
баци униформу тек тако ?

не.

ниеј униформа слобо нити је униформа чеда прашак. силу нисам користио осим у случају крајње нужде ради своје сигурности и заштите.

1998 од пролећа пјп проводе на косову. и рату са терористима који герилски нападају на полицију наша села ... то је сукоб са багром шифтарском .

мани се прича како су невини...

средином јуна се повлачимо.
служио сам српском народу.

у врс сам ратоваодобровољно из сбрије отишавши. не за слобу већ за народ на кој ису кренули паше и усташе као 1941 да их бацају у јаме ко њихови претци усташе павелићеве. још у марту 1992 је хв бојна из ријеке и осијека ушла у посавину и чинила погром од брода преко дервенте...
само две до три хиљаде нас из сбрије је било у војсци рс да гине за нашу браћу преко дрине.

служио сам свом народу не слоби. служио бих и сада да кренемо на косово.

Kada se nešto piše pod znakovima navoda, onda tu ima još neki smisao: (toliko u vezi tvoje pismenosti).

A ti otvori drugu temu, pa da se diskutuje o tome, da je Hruščov na to bio prinuđem,.. da je to bio deo ranijeg međunarodnog dogovora i u okviru korekcija granica Rusije.
принудлиа га москва да јој отме крим јел де :rotf:

Back