Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #17 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i pojavi se...ne neki savremeni vlad tepes koji je turke pobadao na koce do stambola, vec jedan koji je uspeo da vekovne prijatelje napravi indiferantnim spram nasih stradanja, od vekovnih saveznika u ratovima je pokupio sve najgore sto ne valja, otpatke tih kolonijalista nad kojima suzeci evocira o nekoj buducnosti kalemeci na srpsko bice stvari koje se ne primaju kao da smo u trans transu. kod trecih kada im ide na noge uspeo je da se pokaze manjim od misa, a po povratku dobija coyones kao elefantijazu i misicima mlitavo vodi svoju drogiranu rulju u nove pobede. vezuje nas sa albanskim tegovima u dzakove za skadarsko, veruje turcinu kada mu kaze brate moj, od vekovnih prijatelja pravi sumnjicavce, a od vekovnih neprijatelja novu bracu, dok se krv predaka sliva u bujicama sa svakom budalastinom koju gledamo na dnevnoj bazi.

i ko takvog bira? ko za njega glasa? ko takvog podrzava osim podkozarja?

zato i cusmo ono rusko poznato, ima li ovde uopste srba?

Sve rasprave o politici i drustvu u Srbiji su:

1. Nacionalisticki populizam.

2. Levicarski populizam.

3. Ne postoji opcija 3.

Naravno, samo u narativima, jer u realnom zivotu, delima i zivotnim izborima, vecina Srba tako dobro zna da gleda svet samo i jedino iz individualnog ugla svog dupeta.
Ja glasam za opciju 1.

U to ime:
IMG_20240604_102045_022.jpg

Sve rasprave o politici i drustvu u Srbiji su:

1. Nacionalisticki populizam.

2. Levicarski populizam.

3. Ne postoji opcija 3.

Naravno, samo u narativima, jer u realnom zivotu, delima i zivotnim izborima, vecina Srba tako dobro zna da gleda svet samo i jedino iz individualnog ugla svog dupeta.
Ne zaboravi vas liberalne neokomuniste koji virite iz EU zadnjica. Ono najgore što Srbija ima, ljudi koji su samo rođeni u Srbiji i nikakve druge veze sa Srbijom nemaju.

rozeovi fanovi danas imaju dan za plakanje i kuknjavu na noleta koji kako kazu glumi povrede :hahaha:

ranije ih nerviralo kad pobedjuje, pa kako igra, sad im krivo sto igra stalno po 5 setova, a povrh svega u nemoci i besu mu osporavaju sve sto je dosad uradio jer je kako kazu glumac za oskara :lol:

kad je pit sampras ne glumio, nego glumatao da nema snage pa se oslanjao na reket jel od umora sirotan nije mogao ni da hoda, nesto ko deja savicevic povredu zadnje loze, niko mu nije osporavao, a jedan i drugi posle pobeda igrali pijani na stolovima... pa kad je u finalu ovogodisnjeg fa cupa siti pustio junajteda da nesto jadnici osvoje, ni to nije bila gluma :lol: a juce je bila gluma vrh, politicko pacerska, nemacka-ukrajina prijateljska tekma de nazzi nemci nisu teli ni da sutnu loptu u okvir gola da slucajno ne zavrsi u mrezi :rotf:

ko je igrao draw, ko ja na kvotu 4.6 danas ima lepe pare. ceo sport je danas cirkus jer bukmejkeri cesto odredjuju tok i ishod nekog susreta. ono sto ostaje je maestralna igra noleta kao sinoc kojoj nije dorastao nijedan teniski as, barem one koje sam ja pratio, a pratio jer sam skoro deset godina ozbiljno igrao tenis.

mekinro lepo reko, vido sam svasta, ali ovo nikad. a mekinro je drkadzija bas bas teski i nikog ne hvali bez razloga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back