Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #17 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тог 1. маја 2013. године ништа није слутило на трагедију. Весела прослава брзо се претворила у хорор.

Наиме, Александра Пантовић је са двадесетак другова и другарица одлучила да празник прослави у колиби у селу Обрва код Краљева. Они су се тамо упутили 30. априла. Док су остали постављали шатор у дворишту, Александра је ушла у дрвену кућицу. Ођедном се зачула експлозија и избио је пожар. Другови су покушали џипом да улете у кућу и избаве другарицу, али се кров срушио.

И онда се деси овакав случај на жалост,јер нису знали како да помогну својој другарици.
trebala je da pobegne

447472589_1004379811695077_4529451922381271663_n.jpg

Вратио сам се из најмрачније, најдивљије... Гроцке.

Тамо је ресторан у који је мој ћале некад водио Немце. Видео сам да су га опет отворили и био је ред да одем.

Није лоше!
Jel ima pivo sa knedličkama?

jedan obozava rusiju, drugi eu, treci usa :lol:

prvi zeli da budemo sa nasom slovenskom bracom do smrti, da isplazimo jezik celom zapadu, da se osecamo kao kod svoje kuce i da nas zabole za sve ostale. jedemo, pijemo, pevamo niko nam nista ne moze.

drugi se kune u zapadnoevropsku kulturu, politicku korektnost, gadi se primitivizma, prihvata bez razmisljanja sve novo sto se servira, jer ybg zivot je samo jedan pa sve treba probati. oseca se kao gradjanin sveta jer mu ne treba ni pasos ni lk jer zna da je evropljanin u srcu. sa cinizmom ca da posmatra sve zemlje van unije licemerno se gnusajuci nizih rasa osim ako nisu kao on napravili totalni otklon od svojih domovina.

treci je varijanta prvog, najpametniji od svih, jer zna gde jedino moze da profesionalno uspe, da se izdigne iznad kretenizma zajednice, gde ima najvise love, ko je sila koja je jedina bila na mesecu, koja vrti celu zemljinu kuglu ko sarlo globus u onom filmu, siguran je jer zna da ce njegova zemlja uvek naci nacin da ostane prva na tronu ako treba po cenu miliona litara tudje krvi. zabole ga. isto, zivot je jedan, hocu bre pare i status, zabole me za te gluposti kao sto je istorija, kultura i sl. sranja.

svi su pametni a i glupi ko q.

kao i onaj koga zabole za svu trojicu i koji se kune u svakoga koji mu kaze, bre ja sam patriota a svi ostali su izdajnici. mahace bilo kojom politickom zastavom jer oce bre rakiju i prase i da zapeva, pusti stomacinu i proklinje pomenutu trojicu uz sljivu i ljutu papriku dok cereci praseca rebarca da oni ne znaju sta je biti pravi srbin. srbin od pamtiveka. od milosa koji je kleko muratu pod groce i sapnuo mu obrezanom, sad cu bre da ti rasporim tu nevernicku stomacinu a tvoji ce onda mene, al znaj mrcino da ce se za 6 i malo vise vekova roditi jedan koji ce vam svima yebati mater i napraviti veliku srbiju, a onda ste svi vi turci nayebali ko zuti.

У саставу насељеног места Беочин постоје три месне заједнице: "Беочин Село" (на југу), "Беочин Град" (на северу) и "Бразилија" (на западу). Насељеном месту Беочин припада само источни део месне заједнице "Бразилија", док је западни део ове месне заједнице у саставу суседног насеља Черевић.

Јел имате фавела у Бразилији?!?

Tamo po Amerikama došli sve go lopov do lopova
A onda proglasili Lopovsku Neovisnost :kafa:

Велика Америчка Република је бар тим лоповима симулирала аристократе, научнике, правнике и масоне у очевима америчке нације.

Твој Броз није симулирао ништа од тих республица, био је искрени терориста кицош... :kafa:

Не јављај се из политичке теорије, добићеш опет кеца

Јел имате фавела у Бразилији?!?
Немамо.

У Беочину има:
  • Полицијска станица (14 полицајаца)
  • Дома здравље Душан Савић Дода
  • Максија(2)
  • Универекспорт
  • 3 странке
  • Фабрику Цемента Лафарж
  • Фабричку амбуланту
  • Ресторан Караш
  • Беочин на бари

Немамо.

У Беочину има:
  • Полицијска станица (14 полицајаца)
  • Дома здравље Душан Савић Дода
  • Максија(2)
  • Универекспорт
  • 3 странке
  • Фабрику Цемента Лафарж
  • Фабричку амбуланту
  • Ресторан Караш
  • Беочин на бари
A DVD...

:whistling:

jedan obozava rusiju, drugi eu, treci usa :lol:

prvi zeli da budemo sa nasom slovenskom bracom do smrti, da isplazimo jezik celom zapadu, da se osecamo kao kod svoje kuce i da nas zabole za sve ostale. jedemo, pijemo, pevamo niko nam nista ne moze.

drugi se kune u zapadnoevropsku kulturu, politicku korektnost, gadi se primitivizma, prihvata bez razmisljanja sve novo sto se servira, jer ybg zivot je samo jedan pa sve treba probati. oseca se kao gradjanin sveta jer mu ne treba ni pasos ni lk jer zna da je evropljanin u srcu. sa cinizmom ca da posmatra sve zemlje van unije licemerno se gnusajuci nizih rasa osim ako nisu kao on napravili totalni otklon od svojih domovina.

treci je varijanta prvog, najpametniji od svih, jer zna gde jedino moze da profesionalno uspe, da se izdigne iznad kretenizma zajednice, gde ima najvise love, ko je sila koja je jedina bila na mesecu, koja vrti celu zemljinu kuglu ko sarlo globus u onom filmu, siguran je jer zna da ce njegova zemlja uvek naci nacin da ostane prva na tronu ako treba po cenu miliona litara tudje krvi. zabole ga. isto, zivot je jedan, hocu bre pare i status, zabole me za te gluposti kao sto je istorija, kultura i sl. sranja.

svi su pametni a i glupi ko q.

kao i onaj koga zabole za svu trojicu i koji se kune u svakoga koji mu kaze, bre ja sam patriota a svi ostali su izdajnici. mahace bilo kojom politickom zastavom jer oce bre rakiju i prase i da zapeva, pusti stomacinu i proklinje pomenutu trojicu uz sljivu i ljutu papriku dok cereci praseca rebarca da oni ne znaju sta je biti pravi srbin. srbin od pamtiveka. od milosa koji je kleko muratu pod groce i sapnuo mu obrezanom, sad cu bre da ti rasporim tu nevernicku stomacinu a tvoji ce onda mene, al znaj mrcino da ce se za 6 i malo vise vekova roditi jedan koji ce vam svima yebati mater i napraviti veliku srbiju, a onda ste svi vi turci nayebali ko zuti.

Суверенитет је ионако била, једна добра глума од 1944.

Сад је то само постало видљиво у тоталној распродаји материјалног и нематеријалног добра.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back