- Poruka
- 131.591
bas to.. trcali smo kroz razne prolaze i zaobilazili ih.Ali nisu znali grad. Ker tada nije znao da kroz Čumić možeš da izađeš na tri strane. Zuneš im kocke i zapališ kod doma omladine, trg, terazije ili Vasinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas to.. trcali smo kroz razne prolaze i zaobilazili ih.Ali nisu znali grad. Ker tada nije znao da kroz Čumić možeš da izađeš na tri strane. Zuneš im kocke i zapališ kod doma omladine, trg, terazije ili Vasinu.
A tamo te sačeka druga grupa. Been there done that.Ali nisu znali grad. Ker tada nije znao da kroz Čumić možeš da izađeš na tri strane. Zuneš im kocke i zapališ kod doma omladine, trg, terazije ili Vasinu.
I mi smo imali više grupa, mada smo bili uskraćeni za mobilne pa smo morali biti brzi i namazani ili ode kičma na doboš.A tamo te sačeka druga grupa. Been there done that.
Уведена је мерна јединица за троловање - 1 Таб ти је јако висока вредност, тако да се обично изражава у МикротабовимаA jel mogu ja da trolujem a da me na banuju ili je to samo privilegija admina?![]()
Realno uvek imaš prednost domaćeg terena, ali nije bilo lako.I mi smo imali više grupa, mada smo bili uskraćeni za mobilne pa smo morali biti brzi i namazani ili ode kičma na doboš.
Naravnomislis da su vucicevi ljudi krenuli na policiju?:
Hvala kolega. Ispravljeno.Reverse ćaci?![]()
Уведена је мерна јединица за троловање - 1 Таб ти је јако висока вредност, тако да се обично изражава у Микротабовима
Рецимо, ова порука би била око 125 Микротабова![]()
e slatka siNaravno
A ti se pravis lud kao i svaka sns botina
Veliko si razocaranje
Ko nije sa nama taj je bot!Naravno
A ti se pravis lud kao i svaka sns botina
Veliko si razocaranje
i ne shvataju koliko je to razmisljanje kontraproduktivno i koliko je zasluzno sto je ovaj na vlasti godinama.Ko nije sa nama taj je bot!![]()
nereda posle mitinga?
dovode seselja? mislim radikalizacija i toU 21h je zvanično istekao rok Vlade Srbije za ispunjenje zahteva i od tada je očigledno počela radikalizuacija.
Da se pokaze da nece narod sedeti skrstenih ruku.nereda posle mitinga?
dovode seselja? mislim radikali i to![]()
Уведена је мерна јединица за троловање - 1 Таб ти је јако висока вредност, тако да се обично изражава у Микротабовима
Рецимо, ова порука би била око 125 Микротабова![]()
posle se cudis kad ti kazu da si boti ne shvataju koliko je to razmisljanje kontraproduktivno i koliko je zasluzno sto je ovaj na vlasti godinama.
ne cudim se..ostrascednost i etiketiranje je opste poznata karakteristika prosecnog srbinaposle se cudis kad ti kazu da si bot
poente svaki pristalica neke opcije dozivljava na svoj nacinnereda posle mitinga?
S takvim protivnicima vladaće dok mu ne dosadi.i ne shvataju koliko je to razmisljanje kontraproduktivno i koliko je zasluzno sto je ovaj na vlasti godinama.
sto nisi onda ostao kod plenkovica?S takvim protivnicima vladaće dok mu ne dosadi.