Koja je bila poenta

Da srpska intelegencija nije naglupa i dobrovoljno zavisna od naredjenja trudila bi se da se bori intelegencijom, a ne nasiljem nad gradjanima, ali samo glupost srpske intelegencije je beskrajna....sve drugo ima početak i kraj....

Nije režimski direktno, ali nije joj interes da izveštava objektivno. Navijaju za to da je kao građanima puko film, a time idu na ruku vlasti. Ukupan efekat je prorežimski.

.

Чекај да се комадант марк пробуди и крене да баца клетве. :lol: Нијесу Штуденти, они су се пре две године оградили од свих.

Vucic jedino sto moze je da pokrade izbore.

On vise ne moze da pobedi. Srbija je sve nestabilnija. Ne znam koja ce strana drzava da podrzi nestabilnu vlast i vladara.
Čuj nestabilnija :D Narod ide na letovanje ili na radna mesta a "deca" će morati na fakultete ili ode godina a samim tim i budžet pa će morati da zavrnu rukave i da rade da bi plaćali sve ono što im je do sada država plaćala.Život ide dalje,država funkcioniše.

Poenta? Biće sns na vlasti još barem 5 godina a možda i duže. Protesti su generalno mrtvi a ide polako sezona letovanja tako da do septembra Vule može sebe da proglasi i za Faraona. Kada nema ideje i pravca onda nema ni rezultata. Ako neko misli da sns skida sa vlasti narednih 10 godina i da to naziva normalnim neka ga. Ja sigurno neću da gubim vreme na besciljno šetanje jer imam preča posla. Vlast može da se sruši bukvalno za mesec dana ali niko neće. Hoće ljudi da budu večiti disidenti i da razvijaju karijere u tom pravcu. Važi i hvala. Ječam smo završili, sad će žito i tako redom. Nemam ja vremena za studente i opoziciju da se smisle. Imali su kod mene šansu mesecima i dosta od mene.

koja crna represija.. trebao si ti da se sibas sa kordonima koje je milosevic slao pa bi znao sta je represija..ono sinoc je bila toliko meka reakcija policije da se nije ni primetila... oni su za razliku od milosevica koji je udarao tvrdo 1 na 1 isli takicki i izgurali demonstrante bez neke upotrebe vece sile koriscenjnem taktike raznih pravaca i razbijanja demonstranata na manje grupice po okolnim ulicama.

realno ko je bio takticar odlicno je odradio posao.
Razlika : sinoć niko od protestanata nije imao na umu da nikoga razbija, misliš li da bi neko mogao protiv 140000 ljudi da bilo šta uradi da su demonstranti to hteli? Šačica provokatora je odradila plaćeni posao mada je bilo i besnih ljudi kojima se zgadio više ovaj lažni " književni skup"

Razlika : sinoć niko od protestanata nije imao na umu da nikoga razbija, misliš li da bi neko mogao protiv 140000 ljudi da bilo šta uradi da su demonstranti to hteli? Šačica provokatora je odradila plaćeni posao mada je bilo i besnih ljudi kojima se zgadio više ovaj lažni " književni skup"
Ovako je pocelo
Dugo smo radili na formulaciji ove pilule. Prošla je sva ispitivanja. Sada kreće da deluje.

Imate zeleno svetlo! Uzmite slobodu u svoje ruke!
I n1 i blokaderi daju zeleno svetlo.

Pa ne brusi trol svoj nick par godina da bi pisao istinu, nego da bi lagao....to se radi još od mafijaškog pljačkanja ljudi preko neta....sad im se više isplati da rade za nevladine organizacije nego da se zajebavaju sa nekim lakovernim jadnicima....a to su isti ljudi....kriminalci...

Back