- Poruka
- 43.539
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja bi danas pošla za sirotana? Postoji li neka koja bi se udala za nekog ko je jako siromašan, "koga nema pas za šta da ujede" što bi se reklo?
A mnogi muškrarci bi oženili siroticu. Pa ti sad vidi koliko su muškarci u stvari "loši".Ja uglavnom jok
U ovom svijetu niko ne mora biti beter ukoliko je vrijedan i nema poroke neće biti siromašan
Siromaštvo niko zdrav i prav neće sebi dozvoliti
ozenili bi samo oni ocajnici koji ne mogu da nadju nikog (citaj oni koji kupuju mlade iz albanije) ili oni drugi koje je uzimaju jer je lepa. mlada i zgodna..A mnogi muškrarci bi oženili siroticu. Pa ti sad vidi koliko su muškarci u stvari "loši".
Mislim da grešiš. Teodosić je mogao da ima svaku a oženio Jelisavetu koja je realno "šlj" glumica. Jokić je mogao bilo koju ali oženio je Nataliju, Đokoviću se nabacivala Margo Robi a on oženio Jelenu. Primera je mnogo.ozenili bi samo oni ocajnici koji ne mogu da nadju nikog (citaj oni koji kupuju mlade iz albanije) ili oni drugi koje je uzimaju jer je lepa. mlada i zgodna..
A mnogi muškrarci bi oženili siroticu. Pa ti sad vidi koliko su muškarci u stvari "loši".
Lepota je u oku posmatrača.Postavi sebi pitanje: Da li bi muškarci pošli za rugobu
Novac nije bitan , u jednom momentu su druge stvari bitnije ,to je stvar rasta kao osoba. Ako jedno imac novac a ciljevi su im isti zasto ga ne podijeliti,sve ustedjevinu koju imam dao bi zeni u slucaju razvoda jer imam daleko bolja primanja od nje i mogu i bez ustedjevine dalje, nije bitno ni da li je to musko ili zensko np moja prijateljica je napustila karijeru posao sve i otisla sa momkom koji zivi veoma skromno u kamperu, sad zive od njene ustedevine i stanarine od njene kuce koje izdaje , super sretna nikad bolje,putuju tim kameprom nikad nisu na jednom mjestu itd.Meni je dosadno na ovim picopaćeničkim temama.
U svetu u kome živimo, svi moramo da se bavimo finansijama, hteli mi to ili ne. To je naša realnost.
Sad,...ako neko misli da je siromašan , jer je to njegovo stanje duha ili ne daj bože lifemotiv, pa ne preduzima ništa i čeka da se pojavi ta jedna koja ga voli takvog, žalim takav slučaj.
Ljudi koji imaju para, znaju da je novac fluid. Teče tako što ga trošiš, dolazi ponovo kada treba da ostvari neku svoju svrhu. Muškarac koji ne troši novac na ženu ili devojku, jednostavno nikada neće biti bogat.
Žene možda dođu u odu, ali "fluid" teče i dalje.
I uboga sirotinja je u oku posmatračiceLepota je u oku posmatrača.

margo robi je precenjena..uopste nije lepa.Mislim da grešiš. Teodosić je mogao da ima svaku a oženio Jelisavetu koja je realno "šlj" glumica. Jokić je mogao bilo koju ali oženio je Nataliju, Đokoviću se nabacivala Margo Robi a on oženio Jelenu. Primera je mnogo.
Koja je po tebi baš lepa žena?margo robi je precenjena..uopste nije lepa.

Megan Foks je cela izoperisana a za Šarliz se slažem.od poznatih - charlize theron i megan fox
margo robi je precenjena..uopste nije lepa.
u pravu je..ona jeste jako zgodna, to se najbolje videlo u filmu "vuk sa vol strita" gde se skinula gola ali sta znam..meni nije lepa... ukusi su razliciti.
Žena od milijardu dolara.u pravu je..ona jeste jako zgodna, to se najbolje videlo u filmu "vuk sa vol strita" gde se skinula gola ali sta znam..meni nije lepa... ukusi su razliciti.
inace fun fact za taj film..ona je insistirala da bude gola u sceni da bi se bolje docarao njen lik, inace je ideja bila da se ne vidi da je gola ili da bude samo u donjem vesu
sta fali sto je radila korekcije?Megan Foks je cela izoperisana a za Šarliz se slažem.
mnogo mekse od prirodnih a u odeci deluju savrseno,lepa jeste, samo kao barbika, neka generička lepota... kasnije kad je pokazala da ume da glumi i da nema ličnost tostera je stvarno počela da pleniu pravu je..ona jeste jako zgodna, to se najbolje videlo u filmu "vuk sa vol strita" gde se skinula gola ali sta znam..meni nije lepa... ukusi su razliciti.
inace fun fact za taj film..ona je insistirala da bude gola u sceni da bi se bolje docarao njen lik, inace je ideja bila da se ne vidi da je gola ili da bude samo u donjem vesu
Ako si tebi te izoperisane lepe onda si težak balvan. Izvini što to kažem ali samo sam iskren.sta fali sto je radila korekcije?
samo se dovela do savrsenstva.. zavidni ljudi imaju nesto protiv estetskih korekcija..
da znas kako su dobre silikonske grudi pod prstimamnogo mekse od prirodnih a u odeci deluju savrseno,
savrsena figura tokom dana, mnogo prijatno pod dodirom.
naravno postoje silikoni i SILIKONI..ne pricam o devojkama koje su se prepumpale.. pricamo o skladnim silikonima koji idu uz gradju.
imas pravo na svoje misljenje.Ako si tebi te izoperisane lepe onda si težak balvan. Izvini što to kažem ali samo sam iskren.