Koja bi danas pošla za sirotana?

Šta ćeš ti nekoj osobi koja se postala neko a nisi bila tu dok je ta osoba bila niko? Može i tako da se posmatra.

Kod mene nije važno da li je neko ili niko, za druge ljude. Ja imam isključivo svoje lične preference i ne interesuje me kome je šta... Kad biram muškarca, 80% žena može da kaže njaa, ako ja nađem da je dobar mene neće biti briga za to.

Nisam nikoga ovde uvredio, ni sirotane ni tebe. A uvrediće se onaj ko se nađe prozvanim.
Mene vređa glupost. Vređaš moj intelekt.
Da je takvu temu postavio tinejdžer ( a i oni nisu toliko bezobzirni i glupi), ja bih se više potrudio da objasnim.

Postoji hiljadu situacija gde bi neka ženska osoba pošla za sirotana.
Postoji nebrojeno primera ( možda i milijarda) njih da su to i uradile.
Tvoja tema je ovde upućena forumašicama.... i jako deluje da ih za**bavaš.

Rođen je u siromašnoj porodici a ne može kao običan radnik (vozač na primer) jako puno da zaradi na primer.
znas koliko ih je rodjeno u totalnom siromastvu pa su radili na sebi?

znam coveka koji je rodjen bas u tome sta pricas..toliko je to ostavila dubokih tragova u njemu da i danas ima te manire da jede premnogo hleba, da maze najtanje sto moze, secka parcice kao flis papir..ALI je radio na sebi, sam je sebe iskolovao i postao je inzenjer koji je napredovao, postao je strucnjak, bio i na fakultetu neko vreme i onda otisao za vecom platom i ima platu da ti se zavrti glava.

postoje dva tipa ljudi..oni koj iimaju izgovore i oni koji nesto urade.

znas koliko ih je rodjeno u totalnom siromastvu pa su radili na sebi?

znam coveka koji je rodjen bas u tome sta pricas..toliko je to ostavila dubokih tragova u njemu da i danas ima te manire da jede premnogo hleba, da maze najtanje sto moze, secka parcice kao flis papir..ALI je radio na sebi, sam je sebe iskolovao i postao je inzenjer koji je napredovao, postao je strucnjak, bio i na fakultetu neko vreme i onda otisao za vecom platom i ima platu da ti se zavrti glava.

postoje dva tipa ljudi..oni koj iimaju izgovore i oni koji nesto urade.
Dok je živeo u teškom siromaštvu nijedna ga verovatno nije primećivala. Šta će njemu sad neki prilepak da mu sisa životnu energiju? Najbolje se vidi koliko čoveka cene i vole dok ne postigne ništa u životu. Posle uspeha parazita koliko hoćeš ali nije poenta u tome.

ništa mu to više nije značilo, od kako mi je prvi put tražio da mu kupim cigarete, pa drugi... tako je pao u mojim očima da nisam više ni išla.

Zgodnih ima, uzmeš aplikacije našeš gomile, ali čiste u glavu slabo. Kompletnog muškarca - teško ;)
kapiram te...tako sam i ja bio sa jednom..mnogo zgodna bila..ali ono bas i kad je jednom prilikom rekla "sangarepa" meni je samo pao i to je bilo to :D

Dok je živeo u teškom siromaštvu nijedna ga verovatno nije primećivala.
Opet uvreda za žene.
Šta će njemu sad neki prilepak da mu sisa životnu energiju? Najbolje se vidi koliko čoveka cene i vole dok ne postigne ništa u životu.
Opet intelektualni dometi. Pa više pravih prijatelja imaju sirotani i oni koji nisu postigli,..
Posle uspeha parazita koliko hoćeš ali nije poenta u tome.
Ostaju oni koji su bili i pre.
Jel ti inspiracija, ona pesma - Gde si bila, kad sam bio niko ?

Dok je živeo u teškom siromaštvu nijedna ga verovatno nije primećivala. Šta će njemu sad neki prilepak da mu sisa životnu energiju? Najbolje se vidi koliko čoveka cene i vole dok ne postigne ništa u životu. Posle uspeha parazita koliko hoćeš ali nije poenta u tome.
nisi u pravu..zena mu je super i upoznali su se kad je zavrsavao fakultet..a i ona ima fakultet.
vidi..ko kaze da ga nijedna nije htela?
ti sad gledas iz drugog ugla..zelis lepu i zgodnu ali se zgrazavas kad takva zeli bogatog :mrgreen:
ja licno ne vidim razliku izmedju tebe i tih devojaka.

ti imas visok standard, gadjas one koje gadjaju bogate..e pa jbg..spusti se malo na zemlju i videces da nije bas tako..evo i paula se kresnula sa vozacem i sta joj fali, uzivala zena :D

ti gadjas devojke kojima je posao da dobro izgledaju, posebna ishrana, svakodnevni treninzi..nije lako dobro izgledati, cak to je ozbiljan posao pun odricanja... i naravno da to unovcavaju..kao sto ti unovcavas svoj posao svakog meseca..

Back